AMICARELLI, Vera
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 3.708
EU - Europa 3.685
AS - Asia 2.431
SA - Sud America 664
AF - Africa 77
OC - Oceania 10
Totale 10.575
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 3.621
IT - Italia 1.198
SG - Singapore 1.027
DE - Germania 1.022
BR - Brasile 575
CN - Cina 518
HK - Hong Kong 365
SE - Svezia 361
RU - Federazione Russa 304
GB - Regno Unito 162
UA - Ucraina 156
FI - Finlandia 122
VN - Vietnam 122
FR - Francia 114
IN - India 101
PL - Polonia 52
CA - Canada 47
TR - Turchia 46
AR - Argentina 37
ID - Indonesia 37
NL - Olanda 36
MX - Messico 30
BD - Bangladesh 23
BE - Belgio 23
ES - Italia 22
RO - Romania 21
PH - Filippine 20
PK - Pakistan 19
IE - Irlanda 16
LK - Sri Lanka 16
JP - Giappone 15
IQ - Iraq 13
KR - Corea 13
PT - Portogallo 12
EC - Ecuador 11
SA - Arabia Saudita 11
TH - Thailandia 11
KE - Kenya 10
NG - Nigeria 10
ZA - Sudafrica 10
AT - Austria 8
AU - Australia 8
CL - Cile 8
GR - Grecia 8
VE - Venezuela 8
AL - Albania 7
EG - Egitto 7
HR - Croazia 7
MA - Marocco 7
PE - Perù 7
UZ - Uzbekistan 7
AE - Emirati Arabi Uniti 6
CH - Svizzera 6
CO - Colombia 6
GH - Ghana 6
LT - Lituania 6
MY - Malesia 6
IL - Israele 5
IR - Iran 5
KZ - Kazakistan 5
NP - Nepal 5
PY - Paraguay 5
TN - Tunisia 5
TW - Taiwan 5
TZ - Tanzania 5
BG - Bulgaria 4
BH - Bahrain 4
BY - Bielorussia 4
DZ - Algeria 4
GE - Georgia 4
HU - Ungheria 4
JO - Giordania 4
AZ - Azerbaigian 3
BO - Bolivia 3
CZ - Repubblica Ceca 3
DK - Danimarca 3
LB - Libano 3
OM - Oman 3
UY - Uruguay 3
CR - Costa Rica 2
ET - Etiopia 2
HN - Honduras 2
MO - Macao, regione amministrativa speciale della Cina 2
NZ - Nuova Zelanda 2
TL - Timor Orientale 2
ZM - Zambia 2
ZW - Zimbabwe 2
AF - Afghanistan, Repubblica islamica di 1
BB - Barbados 1
CG - Congo 1
DM - Dominica 1
DO - Repubblica Dominicana 1
EE - Estonia 1
KH - Cambogia 1
LU - Lussemburgo 1
LV - Lettonia 1
MG - Madagascar 1
MN - Mongolia 1
MZ - Mozambico 1
NE - Niger 1
Totale 10.565
Città #
Singapore 495
Chandler 447
Hong Kong 359
Jacksonville 342
Ashburn 338
Nyköping 277
Beijing 196
Woodbridge 146
Bari 141
Fairfield 135
Houston 123
Ann Arbor 115
New York 108
Lawrence 105
Roxbury 97
Messina 91
Wilmington 86
Nanjing 82
Dallas 74
Rome 74
Cambridge 69
Des Moines 68
Los Angeles 67
Milan 65
São Paulo 62
Seattle 57
Boardman 49
Inglewood 47
Helsinki 45
Munich 44
Buffalo 40
Santa Clara 39
Princeton 38
Hanoi 36
Taranto 36
Naples 35
Ho Chi Minh City 32
Brooklyn 31
Kraków 30
Martina Franca 25
Paris 23
Brussels 22
Rio de Janeiro 21
Frankfurt am Main 20
Moscow 20
Chicago 19
Toronto 19
Bologna 17
Nanchang 17
Denver 16
Dublin 16
San Jose 16
Shenyang 16
Stockholm 16
Turin 16
Colombo 15
Delhi 15
Hebei 15
Jiaxing 15
Belo Horizonte 14
Montreal 14
San Diego 14
Grottaglie 13
Mexico City 13
Orem 13
Padova 13
Sibiu 13
The Dalles 13
Candiolo 12
New Delhi 12
Warsaw 12
Falls Church 11
San Francisco 11
Turku 11
Atlanta 10
Bengaluru 10
Changsha 10
Columbus 10
Mumbai 10
Palermo 10
Recife 10
Tokyo 10
Amsterdam 9
Conversano 9
Gravina In Puglia 9
Hamburg 9
Jakarta 9
Noicattaro 9
Salvador 9
Tianjin 9
Council Bluffs 8
Curitiba 8
Florianópolis 8
Genoa 8
Bandung 7
Boston 7
Castel Goffredo 7
Catania 7
Dhaka 7
Florence 7
Totale 5.495
Nome #
Amaranthus: a crop to rediscover 232
Sucralosio un dolcificante artificiale 178
Considerazioni economiche sulla produzione di energia eolica 163
Le microalghe nel settore dei biocombustibili. Sviluppo e sostenibilità 159
Constructing Physical Input-Output Tables with Material Flow Analysis (MFA) Data: Bottom-Up Case Studies 157
La coltivazione di alcune specie di amaranto in Puglia. Nota I: Aspetti merceologici 153
I coloranti naturali per l’implementazione di produzioni sostenibili 149
Effects on tourism flows of an Apulian wine: the Primitivo of Manduria 141
Aluminium Industrial Metabolism, a Commodity Science contribution 135
Food waste in Italian households during the Covid-19 pandemic: a self-reporting approach 134
Life Cycle Assessment (LCA) application to develop circular economy: case study from a european project 126
Food Waste in the Hospitality Industry in Italian and Romanian Experience 124
A techno-economic analysis of the biofuels production potential in Italy. A case study: bioethanol from sugar beet 123
Come rendere dolci gli alimenti 123
Il fenomeno dell’enoturismo nelle terre del Primitivo di Manduria 123
Food consumption behavior towards food wastage minimization among university students 122
Empirical study of the environmental management of Italy’s drinking water supply 121
Energy Efficiency Policies in Non-Residential Buildings: the Case of the University of Bari Aldo Moro 120
Food delivery platforms during the Covid-19 pandemic 117
Rice brain oil: a product to exploit 116
The water footprint as an indicator for managing water resources: the case of Italian olive oil 116
Economic analysis of the barley market and related uses 116
Municipal Waste Analysis:problems and perspective 115
La contabilità materiale alla base della valutazione economica delle performance ambientali 114
null 110
Food waste reduction towards food sector sustainability 110
The influence of halal certified products in Italian food market 104
Le “sweet proteins”: una nuova opportunità nel settore dei dolcificanti 103
Bioenergy: Techniques and future perspectives 101
Estratti vegetali per l’implementazione di nuove filiere produttive 99
Analisi dei flussi di materia nell’industria dell’alluminio in Italia 99
Aviation fuel evolution: a review. 98
Il ruolo dei biocombustibili negli scenari energetici 98
Food waste measurement toward a fair, healthy and environmental-friendly food system: a critical review 96
Global warming potential of food waste through the Life Cycle Assessment: An analytical review 95
Perspective of bio-ethanol production from maize in Italy 94
The ancient crop of Quinoa for world food security 94
Water footprint an indicator to manage water resource. The case of Italian olive oil. 93
Environmental and social sustainability of syngas production from RDF in Apulia Region 92
IL FENOMENO DELL'ENOTURISMO NELLE TERRE DEL PRIMITIVO DI MANDURIA 92
Is lithium a strategic mineral? 91
Il Water footprint per una gestione sostenibile della risorsa acqua 91
ENVIRONMENTALLY INNOVATION IN THE FUEL SECTOR: THE ROLE OF BIOFUEL FROM ALGAE 91
Industrial applications of extremophiles 91
L'analisi dei flussi di materia nel settore zootecnico italiano 90
On the utility of combining two analytical methodologies: Material Flow Analysis (MFA) and Input Output Accounting (IOA) 90
Material flow analysis of sugar beet cultivation 90
I coloranti naturali: possibili prospettive in Puglia 89
Sviluppo e sostenibilità nel settore dei biocombustibili 89
Recupero e riutilizzo degli scarti legnosi: convenienza e potenzialità in Puglia 89
Jatropha Curcas a no edible versatile cultivar 88
L'industria chimica italiana: un'analisi quantitativa 88
La dissalazione di acque marine e salmastre - realtà e prospettive 88
Considerazioni sul ciclo dei rifiuti in Italia 88
Lo sviluppo dell'industria del bioetanolo in Italia 87
Environmentally innovation in the fuel sector: the role of biofuel from algae 87
Flusso di materia e ciclo di vita dello zucchero da barbabietola 86
Halal Goods and Services Compliance 86
Prospettive di sviluppo da colture non tradizionali nell'Italia meridionale 85
La valorizzazione dei reflui lattiero caseari 85
I semi di tabacco per la produzione di sustainable aviation fuel 85
Building Energy Efficiency. The Economic Campus of the University of Bari Aldo Moro 85
The material basis of the Italian aluminium industry 84
Experiential and sustainable sides in traveling and tourism sector 84
An application of the UNI/TS 11820:2022 on the measurement of circularity in an electronic equipment manufacturing organization in Italy 82
Il decreto legislativo n. 22 del 5 febbraio 1997 a cinquanta anni dalla Legge n. 366 del 20 marzo 1941: effetti economici 82
Italian Valorization of Dairy Waste 82
Le emulsioni di bitume-acqua in Puglia: Ambiente, Sviluppo, Ricerca 82
Material Flow Analysis e Carbon Footprint . Un approccio combinato verso l'economia circolare del settore dell'acqua confezionata 79
FOOD SECURITY AND FOOD WASTE DURING COVID-19 PANDEMIC 79
ECO-INNOVATION AND CIRCULAR ECONOMY: A REVIEW 79
Le analisi diffrattometriche e termiche degli amidi di farro, orzo, amaranto e tapioca 78
Prospettive di impiego delle microalghe nel settore energetico 78
Circular economy and sustainable strategies in the hospitality industry: Current trends and empirical implications. 77
Households’ Food Waste Behavior at Local Scale: A Cluster Analysis after the COVID-19 Lockdown 77
Diffractometric and thermal analysis to know starch behaviors 76
Merci da organismi estremofili - realtà e prospettive 75
Jatropha curcas: a cultivation to exploit 75
Sucralose: a high intensity sweetener 74
Olio di riso:un prodotto da valorizzare. (English preliminary results in: Proceeding of 8th International Commodity Science Conference Current Trends in Commodity Science, Poznań, 28 August, 02 September 2005. Poznan, August 28-September 4, 2005, vol. 2, p. 939-944, Poznań:The Poznań University of Economics Publishing House, ISBN: 83-7417-113-8) 74
L’industria del cemento in Italia: flussi di materia, energia e impatto ambientale 73
Sustainable and circular practices in the hotel industry in Southern Italy: opportunities, barriers and trends in food waste management 71
ICT and environmental indicators for green growth in Bulgaria 71
Municipal Italian Waste Analysis: problems and perspective 70
Green HRM Practices and Creativity in Hotel Industry in Saudi Arabia: the impact of Green Transformational Leadership on Environmental Performance 69
How to manage and minimize food waste in the hotel industry? An exploratory research 69
A combined evaluation of energy efficiency, customer satisfaction and food waste in the healthcare sector by comparing cook-hold and cook-chill catering. 68
How to measure food loss and waste? A Material Flow Analysis application 68
Has the COVID-19 pandemic changed food waste perception and behavior? Evidence from Italian consumers 68
Environmental management of an industrial sector: the case of Italian drinking water supply 67
An approach for the application of the Carbon Footprint as environmental indicator in the absorbent hygiene product sector 66
Material flow analysis and sustainability of the Italian meat industry 65
Enhancing the Sustainability of the Aviation Industry: Airlines’ Commitment to “Green” Practices 65
Raccolta di alcuni scritti della studiosa Ottilia De Marco 63
Material Indicators to support sustainability of economic system 63
A framework for carbon footprint assessment in the tourism sector 62
New Indicator for Sustainable Management of Water Resource 62
Carbon footprint as a tool to improve sustainability: evidence from the agri-food supply chain 61
Present situation of desalination techniques and an outlook on their use in Italy 58
L'utilizzazione delle acque di vegetazione delle olive. Problemi e prospettive 58
Totale 9.528
Categoria #
all - tutte 44.341
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 44.341


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021388 0 0 0 0 0 22 51 22 113 141 20 19
2021/2022764 23 87 49 45 40 67 30 52 44 19 131 177
2022/20231.327 156 126 101 116 144 173 28 142 189 35 63 54
2023/2024855 60 101 65 89 74 161 39 58 45 55 59 49
2024/20252.439 80 81 194 119 108 180 247 193 137 136 340 624
2025/20262.360 591 240 282 468 562 217 0 0 0 0 0 0
Totale 10.856