PETRONTINO, ALESSANDRO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 652
EU - Europa 596
AS - Asia 102
OC - Oceania 1
Totale 1.351
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 650
IT - Italia 367
CN - Cina 78
SE - Svezia 78
DE - Germania 73
BE - Belgio 17
GB - Regno Unito 17
RU - Federazione Russa 12
VN - Vietnam 12
FI - Finlandia 10
FR - Francia 9
IN - India 4
PK - Pakistan 3
UA - Ucraina 3
CZ - Repubblica Ceca 2
ES - Italia 2
IR - Iran 2
AU - Australia 1
CA - Canada 1
CH - Svizzera 1
CY - Cipro 1
IE - Irlanda 1
JP - Giappone 1
ME - Montenegro 1
MX - Messico 1
NL - Olanda 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
TR - Turchia 1
Totale 1.351
Città #
Chandler 154
Bari 106
Nyköping 73
Milan 43
Ann Arbor 41
Ashburn 39
Woodbridge 34
Fairfield 30
Seattle 28
Houston 23
Nanjing 21
Lawrence 19
Roxbury 18
Brussels 17
Dearborn 16
Cambridge 15
Dong Ket 12
Jacksonville 12
Noicattaro 12
Beijing 11
Des Moines 10
Inglewood 10
Wilmington 10
Adelfia 9
Redwood City 8
Turin 8
Brooklyn 7
Kunming 7
Polignano A Mare 7
Casoria 6
Hefei 6
San Mateo 6
Naples 5
New York 5
Paris 5
Arzano 4
Changsha 4
Guangzhou 4
Hanover 4
Leawood 4
Nanchang 4
Princeton 4
San Severo 4
Cavriago 3
Faisalabad 3
Helsinki 3
Jinan 3
La Spezia 3
Monopoli 3
Pune 3
Rome 3
Saint Paul 3
San Diego 3
Tianjin 3
Vieste 3
Washington 3
Acireale 2
Boardman 2
Cadoneghe 2
Campobasso 2
Castrezzato 2
Cavasso Nuovo 2
Galatone 2
Hebei 2
Jiaxing 2
London 2
Manduria 2
Modena 2
Montesilvano Marina 2
Pilsen 2
Pisa 2
Saint-Fons 2
Shenyang 2
Taranto 2
Triggiano 2
Villongo 2
Almere Stad 1
Ardabil 1
Augusta 1
Barcelona 1
Bisceglie 1
Bitetto 1
Brindisi 1
Casamassima 1
Cerignola 1
Chengdu 1
Dublin 1
Grottaglie 1
Guiyang 1
Hangzhou 1
Hounslow 1
Ingolstadt 1
Las Vegas 1
Lisbon 1
Los Angeles 1
Lucera 1
Madrid 1
Martina Franca 1
Melbourne 1
Mexico City 1
Totale 968
Nome #
Agro-biodiversity of Mediterranean crops: farmers' preferences in support of a conservation programme for olive landraces 134
Fenomeni di crollo delle falesie salentine: le preferenze della collettività a supporto degli interventi di recupero e gestione, 123
The Re.Ger.O.P. project for the preservation of apulian olive germplasm biodiversity. 103
Community preferences in support of a conservation programme for olive landraces in the Mediterranean area 102
Le differenze nel consumo di vino: un'analisi di genere 101
Agro-biodiversity: an economic evaluation of benefits provided to regional community by the Apulian olive landraces 97
Re.Ger.O.P.: An Integrated Project for the Recovery of Ancient and Rare Olive Germplasm 82
La pesca del tonno rosso: aspetti normativi e criticità inerenti alla salvaguardia della specie 72
Sperimentazione e produzione di indicatori territoriali di pressione e gestione ambientale sostenibile su territori circoscritti 70
La presenza dello storno (Sturnus vulgaris) in Puglia 63
Identification of High Nature Value Farmland: a methodological proposal 60
In Puglia verso un nuovo modello colturale per oliveti e vigneti da vino irrigui 53
La biodiversità del bosco di Lama San Giorgio 51
null 50
The consumption of fish in old age: a statistical analysis on the dataset “multiscopo” 43
The RE.GER.O.P. project for the preservation of Apulian olive germplasm biodiversity 42
Le principali dinamiche congiunturali nel comparto ittico: il caso della Puglia 38
Valutazione dei danni causati alle coltivazioni agricole in Puglia dallo Storno (Sturnus vulgaris L) 29
High nature value Forests identification: A case study in Apulia region - Italy 24
Quantification of the starling population, estimation and mapping of the damage to olive crops in the apulia region 24
Health-Nutrients and Origin Awareness: Implications for Regional Wine Market-Segmentation Strategies Using a Latent Analysis 23
Preliminary Evidence Regarding the Detection of Cortisol and IL-6 to Assess Animal Welfare in Various Rabbit Housing Systems 20
The market comparision approach (MCA) for the valuation of woodlands 11
Nursery Plant Production Models under Quarantine Pests’ Outbreak: Assessing the Environmental Implications and Economic Viability 9
Ready-to-Eat Innovative Legumes Snack: The Influence of Nutritional Ingredients and Labelling Claims in Italian Consumers’ Choice and Willingness-to-Pay 8
Seafood Choice and Consumption Behavior: Assessing the Willingness to Pay for an Edible Sea Urchin 7
Landscape and Vegetation Patterns Zoning Is a Methodological Tool for Management Costs Implications Due to Xylella fastidiosa Invasion 6
Blockchain‐based food traceability in Apulian marketplace: Improving sustainable agri‐food consumers perception and trust 4
Sustainable Viticulture of Italian Grapevines: Environmental Evaluation and Societal Cost Estimation Using EU Farm Accountancy Data Network Data 2
Consumers’ purchase propensity for pasta tracked with blockchain technology and labelled with sustainable credence attributes 1
Totale 1.452
Categoria #
all - tutte 5.357
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book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 5.357


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201928 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 11 17
2019/2020286 49 10 6 10 28 22 45 26 17 52 10 11
2020/2021165 14 8 7 14 41 16 7 6 4 11 19 18
2021/2022160 10 12 2 7 3 7 8 10 4 12 32 53
2022/2023358 40 62 32 41 35 40 11 35 38 8 10 6
2023/2024200 15 23 17 17 15 32 16 15 18 15 17 0
Totale 1.452