CELANO, Gaetano Vitale
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 5.260
EU - Europa 3.059
AS - Asia 2.320
SA - Sud America 641
AF - Africa 124
OC - Oceania 6
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 11.412
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 4.824
SG - Singapore 1.060
CN - Cina 632
IT - Italia 575
DE - Germania 570
BR - Brasile 550
SE - Svezia 483
GB - Regno Unito 478
CA - Canada 401
HK - Hong Kong 327
RU - Federazione Russa 241
FR - Francia 233
UA - Ucraina 185
VN - Vietnam 119
FI - Finlandia 115
CI - Costa d'Avorio 55
BE - Belgio 50
AR - Argentina 44
IN - India 39
IE - Irlanda 28
ZA - Sudafrica 26
EC - Ecuador 24
MX - Messico 23
PL - Polonia 22
BD - Bangladesh 21
TR - Turchia 20
IQ - Iraq 18
ES - Italia 17
NL - Olanda 17
ID - Indonesia 13
AT - Austria 12
JP - Giappone 11
MA - Marocco 10
PK - Pakistan 10
KE - Kenya 9
TN - Tunisia 9
LT - Lituania 8
UZ - Uzbekistan 7
PY - Paraguay 6
AU - Australia 5
CO - Colombia 5
IR - Iran 5
CH - Svizzera 4
LB - Libano 4
MY - Malesia 4
VE - Venezuela 4
AE - Emirati Arabi Uniti 3
AZ - Azerbaigian 3
BG - Bulgaria 3
CL - Cile 3
EG - Egitto 3
HN - Honduras 3
JO - Giordania 3
KZ - Kazakistan 3
LU - Lussemburgo 3
RO - Romania 3
RS - Serbia 3
SA - Arabia Saudita 3
UY - Uruguay 3
ZW - Zimbabwe 3
CZ - Repubblica Ceca 2
DO - Repubblica Dominicana 2
DZ - Algeria 2
ET - Etiopia 2
IL - Israele 2
JM - Giamaica 2
KW - Kuwait 2
NO - Norvegia 2
NP - Nepal 2
SN - Senegal 2
AL - Albania 1
BN - Brunei Darussalam 1
BO - Bolivia 1
BZ - Belize 1
CV - Capo Verde 1
CW - ???statistics.table.value.countryCode.CW??? 1
EU - Europa 1
GA - Gabon 1
GT - Guatemala 1
HR - Croazia 1
HU - Ungheria 1
KG - Kirghizistan 1
KH - Cambogia 1
KR - Corea 1
LK - Sri Lanka 1
MU - Mauritius 1
NZ - Nuova Zelanda 1
OM - Oman 1
PA - Panama 1
PE - Perù 1
PR - Porto Rico 1
PS - Palestinian Territory 1
PT - Portogallo 1
QA - Qatar 1
SM - San Marino 1
TT - Trinidad e Tobago 1
YE - Yemen 1
Totale 11.412
Città #
Singapore 567
Ashburn 454
Chandler 451
Jacksonville 429
Montréal 362
Nyköping 362
Munich 355
Hong Kong 327
Fairfield 324
Mcallen 303
Woodbridge 263
Beijing 209
Ann Arbor 198
New York 170
Seattle 141
Houston 132
Cambridge 122
Nanjing 113
Lawrence 110
Roxbury 108
Wilmington 107
Bari 96
Los Angeles 79
Des Moines 67
Brooklyn 63
Abidjan 55
Princeton 55
São Paulo 52
Buffalo 44
Inglewood 42
Shenyang 39
Ho Chi Minh City 37
Brussels 36
Boardman 34
Dallas 32
Santa Clara 32
Dublin 28
Grafing 27
Hanoi 27
Naples 26
Hebei 24
Jiaxing 24
San Diego 23
Redwood City 22
London 21
Nanchang 21
Milan 20
Moscow 20
Rio de Janeiro 19
Warsaw 19
Dearborn 16
Belo Horizonte 15
Changsha 14
Chicago 14
Tianjin 14
Johannesburg 13
Paris 13
Bologna 12
Helsinki 12
Phoenix 12
San Jose 12
Secaucus 12
Florence 11
Leawood 11
Stockholm 11
Tokyo 11
Toronto 11
Atlanta 10
Frankfurt am Main 10
Jinan 10
Montreal 10
Ningbo 10
San Francisco 10
Auburn Hills 9
Denver 9
Guayaquil 9
Jakarta 9
Rome 9
Chennai 8
Felino 8
Guarulhos 8
Hefei 8
Nairobi 8
Quito 8
Salvador 8
San Mateo 8
Augusta 7
Brasília 7
Charlotte 7
Curitiba 7
Guangzhou 7
Maceió 7
Manchester 7
Norwalk 7
Palo del Colle 7
Taizhou 7
Zelzate 7
Boston 6
Cagliari 6
Council Bluffs 6
Totale 7.169
Nome #
Feasibility of biodegradable based packaging used for red meat storage during shelf-life: A pilot study 1.584
RADIO-FREQUENCY TECHNOLOGY FOR FRESH STUFFED PASTA PASTEURIZATION/PRE-DRYING PROCESS: PRELIMINARY RESULTS 225
Valutazione dell’influenza dello stordimento sul benessere animale durante lemacellazioni religiose 205
Occurrence of emerging food-borne pathogenic Arcobacter spp. isolated from pre-cut (ready-to-eat) vegetables 157
Food labelling: A brief analysis of European Regulation 1169/2011 144
Methicillin-resistant Staphylococcus aureus (MRSA) in foods of animal origin product in Italy 136
Stress factors during cattle slaughter 135
METODO RAPIDO PER LA IDENTIFICAZIONE DI LARVE DI ANISAKIDI IN PRODOTTI DELLA PESCA 130
Rapid modified QuEChERS method for pesticides detection in honey by high-performance liquid chromatography UV-visible 127
High occurrence of Helicobacter pylori in raw goat, sheep and cow milk inferred by glmM gene: a risk of food-borne infection? 120
Evaluation of the animal welfare during religious slaughtering 118
Presenza di Helicobacter pylori in latte crudo bovino 115
Qualità igienica e presenza di vibrioni in ostriche, vongole e modiole 115
Contaminazione di latte con Helicobacter pylori: considerazioni sanitarie 115
. Staphylococcus aureus in alimenti di origine animale. Presenza e caratterizzazione enterotossica. 115
null 111
Listeria monocytogenes and enterotoxigenic Staphylococcus aureus in dry fermented sausages belonging to “Traditional Agri-Food Product” produced in Southern Italy 110
Occurence and enterotoxic characterisation of methicillin-resistant Staphylococcus aureus from raw milk in southern Italy. 108
Occurrence, characterization and antimicrobial resistance of enterotoxigenic Staphylococcus aureus isolated from meat and dairy products 106
Sopravvivenza di Helicobacter pylori in latte UHT e latte pastorizzato 105
ASPETTI IGIENICO-SANITARI IN TROTE DI ALLEVAMENTO AFFETTE DA SAPROLEGNOSI 105
Helicobacter pylori: Survival in cultivable and non-cultivable form in artificially contaminated Mytilus galloprovincialis 105
Determinazione di residui tireostatici ed alterazioni istopatologiche in conigli trattati con 6-n-propil-2-thiouracill 104
Multiplex- PCR per il rilievo e la caratterizzazione di Helicobacter pylori nel latte ovi-caprino 104
ESCHERICHIA COLI VEROCITOPRODUTTORI IN LATTE OVI-CAPRINO 104
Detection and molecular characterization of Helicobacter pylori in goat milk product in Italy. 102
Genetic polymorphism of STAT5A protein: relationships with production traits and milk composition in Italian Brown cattle 101
Considerazioni igienico-sanitarie su prodotti ittici consumati crudi 100
Criteri microbiologici applicabili agli alimenti tra vecchia e nuova normativa-igiene di processo 100
Escherichia coli O157:H7 detected in fresh sausages marketed in Apulia region 100
A PCR based survey on the presence of Helicobacter pylori in raw goat milk produced in southern Italy: preliminary results 99
Determinazione quantitativa in HPLC Uv-Vis di fitofarmaci nel miele mediante procedura estrattiva QuEChERS 99
Thymus Vulgaris (Red Thyme) and Caryophyllus Aromaticus (Clove) Essential Oils to Control Spoilage Microorganisms in Pork Under Modified Atmosphere 98
Typing of Escherichia coli O157:H7 isolated from fresh sausage. 94
Duplex PCR per identificare e caratterizzare Escherichia coli O26 VTEC. 94
Valutazione della produzione di enterotossine e Tnasi di Staphylococcus aureus in crema di pasticceria 93
Food safety in collective catering: Knowledge, attitudes and correct application of GHP/GMP knowledge among foodservice workers 93
Rilievo di Helicobacter pylori da mucosa gastrica di ovini al macello: risultati preliminari. Detection of Helicobacter pylori in gastric mucosa of sheep: preliminary results. 92
Coagulase positive staphylococci and Staphylococcus aureus in food products of animal origin marketed in Italy 92
Investigation for the presence of Sarcocystis equicanis in horses regularly slaughtered in the province of Bari (Italy) 90
Effect of particle size of pelleted diet on feed intake in guinea fowls, layer hens and pheasants 89
Escherichia coli O26 in carne macinata bovina in Puglia 88
Ochratoxin A Detection by HPLC-FL in Processed Baby Foods 88
Messa a punto di una metodica PCR per il rilevamento e la tipizzazione di Helicobacter pylori 87
Detection of Staphylococcal enterotoxin A from a typical italian cheese by cell culture 87
Escherichia coli O26 in carne macinata commercializzata al dettaglio. 87
Duplex pcr per l’identificazione e la caratterizzazione di Escherichia coli O26 VTEC 87
Valutazione di un metodo HPLC_FL per la determinazione di ocratossina A nel latte materno e per l'infanzia 86
Effect of castration on performance of Italian Brown steers 85
Ricerca di Escherichia coli O157:H7 in insaccati freschi. 85
PRELIMINARY RESULTS ON THE PRESENCE OF ESCHERICHIA COLI O157 AND OTHER VEROCYTOTOXIN-PRODUCING E. COLI (VTEC) IN OVINE AND GOAT MILK PRODUCED IN APULIA AND SARDINIA REGIONS 84
Colture cellulari per evidenziare l’enterotossina stafilococcica tipo A 83
Enterobacter sakazakii e qualità microbiologica di latte in polvere formulato per l’infanzia 82
Rilievo di Helicobacter pylori in latte crudo bovino 80
The effect of the calving season of milk production in water buffalo (Bubalus bubalis) 79
Market survey of Vibrio spp. and other microorganisms in Italian shellfish 79
Enterotoxins of Staphylococcus aureus induce a cytopathic effect in cell lines 77
Presenza di Acantocephali in conserve alimentari di sgombro. Considerazioni di ordine igienicico-sanitario 76
Helicobacter pylori nel latte ovino: rilievo e tipizzazione mediante PCR 76
null 76
Radio-frequency technology for fresh stuffed pasta pasteurization/pre- drying process: Preliminary results 76
Enterotossigenicità di ceppi di Staphylococcus aureus isolati da alimenti mediante biosaggio su Artemia salina 75
Staphylococcus aureus: biotipizzazione ed enterotossigenicità di ceppi isolati da alimenti di origine animale 75
The use of ascorbic acid as a food additive: Technical-legal issues 75
null 74
Principali fattori di stress durante la macellazione bovina 73
null 72
Evaluation of radio frequency technology for fresh filled pasta quality XIV International Feed Technology Symposium “Feed technology, quality and safety” Novi Sad, Serbia October 19-21, 2010 70
Typing of Escherichia coli O157 strains isolated from fresh sausage 70
Impiego di acido ascorbico come additivo alimentare e problematiche tecnico giuridiche 70
Prevalence of Coxiella burnetii in dairy cattle raw milk in apulia region: preliminary investigations 70
Detection of Staphylococcal enterotoxin A from ricotta cheese by cell culture 70
Presenza e caratterizzazione enterotossica di Staphylococcus aureus in alimenti di origine animale 69
Etichettatura degli alimenti:informazioni ai consumatori e responsabilità degli operatori del settore alimentare 69
Occurrence and enterotoxic characterisation of methicillin-resistant Staphylococcus aureus from raw milk in southern Italy 69
Staphylococcus aureus in food animal products trade in Italy: preliminary results of an 18-months survey 68
Presenza di Escherichia coli verocitotossici (VTEC) in latte ovino e caprino prodotto in Puglia 68
Enterotossigenicita' di ceppi di S. aureus isolati da alimenti mediante biodosaggio su Artemia salina 68
Ricerca di amine biogene in alcuni formaggi 67
Occurences of Ochratoxin A in slaughtered wild boar (Sus scrofa) 67
Preliminary results on the presence of Escherichia coli O157 and other verocytotoxin-producing Escherichia coli (VTEC) in ovine and goat milk produced in Apulia and Sardinia regions. 67
Presenza di Helicobacter pylori in mucosa gastrica di ovino 65
Etichettatura degli alimenti: informazioni ai consumatori e responsabilità degli operatori del settore alimentare 64
null 64
Occurence, characterisation and antimicrobial resistance pattern of Staphylococcus aureus strains isolated from dairy products in southern Italy 64
FLORA FUNGINA DI ALCUNI TIPI DI FORMAGGIO 63
Ricerca di Salmonella spp in linfonodi inguinali profondi di equini e suini regolarmente macellati 63
The effect of the calving season on milk production in water buffalo (Bubalus bubalis) 62
Qualità microbiologica e presenza di Anisakis spp. in pesce fresco commercializzato in Puglia 62
null 61
Kosher slaughter paradigms: Evaluation of slaughterhouse inspection procedures. 60
null 60
Occurrence, characterisation and antimicrobial resistance pattern of Staphylococcus aureus strains isolated from dairy products in southern Italy. 60
Qualità commerciale e microbiologica di insaccati a breve stagionatura 60
Valutazione della presenza di ocratossina A in cinghiali (Sus scrofa) regolarmente macellati 59
Religious Slaughter and Supranational Jurisprudence in the Context of Animal Welfare Science 59
Presenza di ceppi multidrug resistant di Escherichia coli O26 in carne macinata bovina 58
Escherichia coli O157:H7 in insaccati stagionati conservati sottovuoto 58
The effect of calving season on milk production in water buffalo (Bubalus bubalis) 56
Detection of E. coli 0157 from fresh sausages 56
Totale 10.347
Categoria #
all - tutte 44.073
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 44.073


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/2021630 0 0 0 0 0 72 94 64 154 109 87 50
2021/2022852 44 119 14 66 41 55 28 48 33 56 152 196
2022/20231.439 214 194 100 118 141 170 24 165 238 15 30 30
2023/2024564 56 90 24 31 35 197 20 20 0 30 13 48
2024/20252.091 38 36 178 100 56 175 196 156 104 92 285 675
2025/20262.155 574 210 223 455 481 212 0 0 0 0 0 0
Totale 11.580