BOZZO, Francesco
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.978
EU - Europa 1.274
AS - Asia 388
OC - Oceania 9
SA - Sud America 4
AF - Africa 1
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 1
Totale 3.655
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.974
IT - Italia 621
CN - Cina 291
SE - Svezia 202
DE - Germania 188
UA - Ucraina 65
GB - Regno Unito 52
FI - Finlandia 42
SG - Singapore 40
RU - Federazione Russa 28
FR - Francia 22
BE - Belgio 21
IN - India 16
VN - Vietnam 14
IE - Irlanda 12
CZ - Repubblica Ceca 9
PK - Pakistan 8
IR - Iran 6
NZ - Nuova Zelanda 5
AU - Australia 4
EC - Ecuador 3
ID - Indonesia 3
TR - Turchia 3
AT - Austria 2
CA - Canada 2
ES - Italia 2
JP - Giappone 2
AL - Albania 1
BG - Bulgaria 1
CH - Svizzera 1
CO - Colombia 1
CY - Cipro 1
EU - Europa 1
HK - Hong Kong 1
HU - Ungheria 1
KR - Corea 1
ME - Montenegro 1
MX - Messico 1
MY - Malesia 1
NL - Olanda 1
PA - Panama 1
PT - Portogallo 1
SA - Arabia Saudita 1
SM - San Marino 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 3.655
Città #
Chandler 372
Nyköping 174
Bari 170
Jacksonville 162
Ashburn 134
Woodbridge 119
Fairfield 111
Ann Arbor 97
Milan 78
Beijing 65
Houston 64
Seattle 62
Cambridge 59
Lawrence 59
Roxbury 58
Nanjing 53
Des Moines 39
Wilmington 37
Inglewood 36
Redwood City 28
Singapore 27
Brussels 21
New York 21
Boardman 18
Los Angeles 16
Jiaxing 15
Princeton 15
Dearborn 14
Dong Ket 14
Pune 13
Brooklyn 12
Dublin 12
Guangzhou 12
Noicattaro 12
Hebei 11
Nanchang 11
Palermo 11
Shenyang 11
Washington 11
Polignano A Mare 9
Rome 9
Wuhan 9
Adelfia 8
Paris 8
San Diego 8
Turin 8
Brno 7
Naples 7
Ruvo Di Puglia 7
Shanghai 7
Casoria 6
Changsha 6
Helsinki 6
Monopoli 6
San Mateo 6
Tianjin 6
Arzano 5
Gavirate 5
Hefei 5
Kunming 5
Lamezia Terme 5
Rawalpindi 5
Brindisi 4
Ferrara 4
Hanover 4
London 4
Pisa 4
San Severo 4
Acireale 3
Avezzano 3
Cavriago 3
Faisalabad 3
Guayaquil 3
Jinan 3
Jinhua 3
La Spezia 3
Leawood 3
Molfetta 3
Napier City 3
Pontecagnano 3
Saint Paul 3
San Francisco 3
Sannicandro di Bari 3
Tehran 3
Vieste 3
Barcelona 2
Bitetto 2
Bonate Sopra 2
Brisbane 2
Cadoneghe 2
Campobasso 2
Castelnuovo Magra 2
Castrezzato 2
Cavasso Nuovo 2
Chilly-mazarin 2
Edinburgh 2
Falls Church 2
Florence 2
Galatone 2
Grottaglie 2
Totale 2.512
Nome #
Agro-biodiversity of Mediterranean crops: farmers' preferences in support of a conservation programme for olive landraces 137
Sustainability of precision viticulture: An economic assessment of the adoption of UAV technology in vineyard management 130
Fenomeni di crollo delle falesie salentine: le preferenze della collettività a supporto degli interventi di recupero e gestione, 125
Le differenze nel consumo di vino: un'analisi di genere 111
The Re.Ger.O.P. project for the preservation of apulian olive germplasm biodiversity. 107
Agritourism and territorial framework in the northern Salento (Apulia region, Italy) 107
Community preferences in support of a conservation programme for olive landraces in the Mediterranean area 105
Measuring the financial sustainability of vine landraces for better conservation programmes of Mediterranean agro-biodiversity 101
Agro-biodiversity: an economic evaluation of benefits provided to regional community by the Apulian olive landraces 98
Valorization of autochthonous Apulian grapevine cultivars for spumante production 98
Effect of type of suckling and polyunsaturated fatty acid use on lamb production. 1. Productive performances and quanti-qualitative characteristics of the carcass 97
High-voltage overhead transmission lines and farmland value: Evidences from the real estate market in Apulia, southern Italy 97
Re.Ger.O.P.: An Integrated Project for the Recovery of Ancient and Rare Olive Germplasm 87
La pesca del tonno rosso: aspetti normativi e criticità inerenti alla salvaguardia della specie 79
Livelli di ossido nitrico in gravidanza. Studio preliminare sulla bovina da latte 71
The choice experiment and the stochastic profit frontier: A methodological approach for groundwater preservation policies 70
L'Architettura Rurale Minore del Paesaggio Agricolo Pugliese 68
Il mercato immobiliare urbano nella città di Bari 67
La presenza dello storno (Sturnus vulgaris) in Puglia 65
Effetto di fonti lipidiche e proteiche alternative sulle prestazioni riproduttive del fagiano 64
Il vino e gli italiani: Un’analisi su consumi e stili di vita 64
Effect of alternative protein and lipid source on productive performances of pheasants 62
EFFECTS OF DIETARY LINSEED OIL ON FATTY ACID COMPOSITION OF LAMB MEAT 62
Effects of lamb feeding with a de-stoned olive pomace on some meat quality traits. 62
Identification of High Nature Value Farmland: a methodological proposal 62
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH SUCKLING FEEDS CONTAINING OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES, SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY TRAITS 61
LE AZIENDE AGRICOLE DELLA PROVINCIA DI BARI: STRUTTURE, OCCUPATI, ECONOMIA 60
Pulses for healthy and sustainable food systems: The effect of origin on market price 60
null 58
USE OF A DE-STONED OLIVE POMACE IN FEED FOR HEAVY LAMB PRODUCTION 56
I CONSORZI DI BONIFICA: UN POSSIBILE MUTAMENTO DELLA FISCALITÀ 55
Aspetti dietetici nell'allevamento dei gamberi peneidi. 55
In Puglia verso un nuovo modello colturale per oliveti e vigneti da vino irrigui 55
UNA REPLICA: ULTERIORI RIFLESSIONI IN TEMA DI LESIONE DI LEGITTIMA 51
La condizionalità nella riforma della politica agricola comune: quale applicabilità nella realtà italiana? 51
Per una valutazione dei danni da siccità in Puglia 50
LE AZIENDE AGRICOLE DELLA PROVINCIA DI FOGGIA: STRUTTURE, OCCUPATI, ECONOMIA 48
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH A DE-STONED OLIVE POMACE ON SOME MEAT QUALITY TRAITS 48
LESIONE DI LEGITTIMA: ALCUNE INCONGRUENZE NELLA NORMATIVA 46
The RE.GER.O.P. project for the preservation of Apulian olive germplasm biodiversity 46
The consumption of fish in old age: a statistical analysis on the dataset “multiscopo” 46
LA RIDUZIONE DEI COSTI PER UNA EFFICACE COMPETITIVITA' DEI PRODOTTI AGRICOLI PUGLIESI 43
La progettualità del territorio rurale in chiave turistica 41
Effetto di fonti lipidiche e proteiche alternative sulle prestazioni riproduttive del fagiano. 39
CARATTERI GENERALI DEL TERRITORIO 1. LINEAMENTI GEOLOGICI 2.CARATTERI STRUTTURALI 3. CARATTERI MORFOLOGICI 4. IDROLOGIA SUPERFICIALE 5. IDROLOGIA SOTTERRANEA 39
Le principali dinamiche congiunturali nel comparto ittico: il caso della Puglia 39
Use of a de-stoned olive pomace in feed for heavy lamb production 38
Razze autoctone pugliesi allevate sull'Alta Murgia: prestazioni produttive dell'agnello da latte. 38
LA MULTIFUNZIONALITÀ DELL’AGRICOLTURA: ALIBI, AUSPICIO O REALTÀ? 38
La stima dell'indennità per servitù di elettrodotto coattivo mediante uno studio del mercato fondiario in Puglia 37
Riorganizzazione e valorizzazione dei sistemi turistici rurali 36
Requisiti per un sistema agrituristico di qualità 34
EFFECT OF ALTERNATIVE PROTEIN AND LIPID SOURCE ON PRODUCTIVE PERFORMANCES OF PHEASANTS 32
Valutazione dei danni causati alle coltivazioni agricole in Puglia dallo Storno (Sturnus vulgaris L) 32
ELEMENTI DI TEORIA DEL CONSUMATORE APPLICATA AL SETTORE AGROALIMENTARE 30
Il valore ornamentale dell’albero: proposta metodologica per un nuovo percorso valutativo 30
IL MONDO RURALE TRA ASSETTI ISTITUZIONALI, PROGRAMMAZIONE TERRITORIALE E DISTRETTI 28
Le risorse naturali e immateriali per una risposta competitiva di turismo rurale 27
Quantification of the starling population, estimation and mapping of the damage to olive crops in the apulia region 26
Health-Nutrients and Origin Awareness: Implications for Regional Wine Market-Segmentation Strategies Using a Latent Analysis 25
The market comparision approach (MCA) for the valuation of woodlands 17
The potential direct economic impact and private management costs of an invasive alien species:Xylella fastidiosa on Lebanese wine grapes 15
Nursery Plant Production Models under Quarantine Pests’ Outbreak: Assessing the Environmental Implications and Economic Viability 12
Xylella fastidiosa invasion: Exploring the Economic and Social Impacts Using Italian Farm Accountancy Network Data 11
Microbial Resources and Sparkling Wine Differentiation: State of the Arts 11
Ready-to-Eat Innovative Legumes Snack: The Influence of Nutritional Ingredients and Labelling Claims in Italian Consumers’ Choice and Willingness-to-Pay 10
Landscape and Vegetation Patterns Zoning Is a Methodological Tool for Management Costs Implications Due to Xylella fastidiosa Invasion 9
Seafood Choice and Consumption Behavior: Assessing the Willingness to Pay for an Edible Sea Urchin 9
Blockchain‐based food traceability in Apulian marketplace: Improving sustainable agri‐food consumers perception and trust 9
Landscape restoration due to Xylella fastidiosa invasion in Italy: Assessing the hypothetical public’s preferences 8
Consumers’ purchase propensity for pasta tracked with blockchain technology and labelled with sustainable credence attributes 5
Blockchain-based Food Traceability System for Apulian Marketplace: Enhancing Transparency and Accountability in the Food Supply Chain 5
Agrobiodiversity Practices to foster Sustainable Wine Production: Exploring Farmers’ Investment Propensity and Drivers 4
Consumers’ Perceptions for an Outdoor Ornamental Plant: Exploring the Influence of Novel Plant Diseases Diagnostics and Sustainable Nurseries Cultivation Management 3
Sustainable Viticulture of Italian Grapevines: Environmental Evaluation and Societal Cost Estimation Using EU Farm Accountancy Data Network Data 3
Millennial consumer analysis of novel food purchasing attitudes: an application of the Means-End Chain (MEC) 3
Environmental Impacts and Societal Costs: Evidence from Italian Grapevines 3
Analysis of market value and implicit prices associated with the main attributes of Primitivo 2
Sustainable development and biodiversity protection in rural areas: a participatory approach to support policy-makers 2
UNDERSTANDING FARMER’S BEHAVIOUR ON AGRO-BIODIVERSITY: INTENTION TO ADOPT LANDRACES IN APULIAN FARMS 1
Propensity of farmers towards ecosystem services provision with tree landraces 1
Methods, tools, and theories to assess the propensity to introduce innovations in the agrifood sector 1
Ranking Apulian ecomuseums using qualitative indicators of sustainability: social, economic and environmental 1
Understanding consumer preferences for potted plants: the role of phytosanitary diagnostics and eco-friendly cultivation practice 1
Totale 3.840
Categoria #
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Totale 15.681


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/2020506 0 0 14 35 67 27 84 39 62 106 55 17
2020/2021536 53 17 28 31 104 48 63 29 38 54 42 29
2021/2022466 17 40 5 30 11 20 17 28 15 25 91 167
2022/2023926 113 134 52 103 81 114 15 111 151 17 22 13
2023/2024446 28 62 26 24 26 70 41 25 33 26 29 56
2024/2025186 120 66 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 3.840