BOZZO, Francesco
BOZZO, Francesco
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA
Agritourism and territorial framework in the northern Salento (Apulia region, Italy)
2015-01-01 Grittani, Rinaldo; Fucilli, Vincenzo; Acciani, Claudio; Bozzo, Francesco; Petrillo, Francesco; Sardaro, Ruggiero
Agro-biodiversity of Mediterranean crops: farmers' preferences in support of a conservation programme for olive landraces
2016-01-01 Sardaro, Ruggiero; Girone, Stefania; Acciani, Claudio; Bozzo, Francesco; Petrontino, Alessandro; Fucilli, Vincenzo
Agro-biodiversity: an economic evaluation of benefits provided to regional community by the Apulian olive landraces
2016-01-01 Sardaro, Ruggiero; Fucilli, Vincenzo; Acciani, Claudio; Bozzo, Francesco; Petrontino, Alessandro; Girone, Stefania
Aspetti dietetici nell'allevamento dei gamberi peneidi.
2001-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, A; Ragni, Marco; Megna, V; Bozzo, Francesco; Vonghia, G.
CARATTERI GENERALI DEL TERRITORIO 1. LINEAMENTI GEOLOGICI 2.CARATTERI STRUTTURALI 3. CARATTERI MORFOLOGICI 4. IDROLOGIA SUPERFICIALE 5. IDROLOGIA SOTTERRANEA
2011-01-01 Bozzo, Francesco; Decuzzi, A; Misceo, S; Pierri, E; Rescina, F; Siletti, G.
Community preferences in support of a conservation programme for olive landraces in the Mediterranean area
2018-01-01 Sardaro, R.; Bozzo, F.; Petrontino, A.; Fucilli, V.
EFFECT OF ALTERNATIVE PROTEIN AND LIPID SOURCE ON PRODUCTIVE PERFORMANCES OF PHEASANTS
2002-01-01 Ragni, Marco; Dimatteo, S.; Vicenti, A.; Bozzo, Francesco; Marsico, G.; Vonghia, G.
Effect of alternative protein and lipid source on productive performances of pheasants
2002-01-01 Ragni, M.; DI MATTEO, S.; Vicenti, A.; Bozzo, Francesco; Marsico, Giuseppe; Vonghia, G.
Effect of type of suckling and polyunsaturated fatty acid use on lamb production. 1. Productive performances and quanti-qualitative characteristics of the carcass
2004-01-01 Toteda, Francesco; Facciolongo, A. M.; Vicenti, A; Melodia, L; Bozzo, Francesco
EFFECTS OF DIETARY LINSEED OIL ON FATTY ACID COMPOSITION OF LAMB MEAT
2004-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Sanapo, S.; Bozzo, Francesco; Colonna, M. A.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH A DE-STONED OLIVE POMACE ON SOME MEAT QUALITY TRAITS
2003-01-01 Vicenti, A.; Ragni, M.; Colonna, M. A.; Bozzo, Francesco; Vonghia, G.
Effects of lamb feeding with a de-stoned olive pomace on some meat quality traits.
2003-01-01 Vicenti, A; Ragni, Marco; Colonna, M. A.; Bozzo, Francesco; Vonghia, G.
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH SUCKLING FEEDS CONTAINING OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES, SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY TRAITS
2002-01-01 Ragni, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, A.; Melodia, L.; Bozzo, Francesco; Vicenti, A.
Effetto di fonti lipidiche e proteiche alternative sulle prestazioni riproduttive del fagiano
2002-01-01 Dimatteo, S.; Ragni, M.; Vicenti, A.; Bozzo, Francesco; Marsico, Giuseppe; Vonghia, G.
Effetto di fonti lipidiche e proteiche alternative sulle prestazioni riproduttive del fagiano.
2002-01-01 Dimatteo, S; Ragni, Marco; Vicenti, A; Bozzo, Francesco; Marsico, G; Vonghia, G.
ELEMENTI DI TEORIA DEL CONSUMATORE APPLICATA AL SETTORE AGROALIMENTARE
2014-01-01 Bozzo, Francesco
Fenomeni di crollo delle falesie salentine: le preferenze della collettività a supporto degli interventi di recupero e gestione,
2016-01-01 Sardaro, Ruggiero; Francesca, Marcuccio; Fucilli, Vincenzo; Bozzo, Francesco; Petrontino, Alessandro; Acciani, Claudio
Health-Nutrients and Origin Awareness: Implications for Regional Wine Market-Segmentation Strategies Using a Latent Analysis
2022-01-01 Petrontino, A.; Frem, M.; Fucilli, V.; Tricarico, G.; Bozzo, F.
High-voltage overhead transmission lines and farmland value: Evidences from the real estate market in Apulia, southern Italy
2018-01-01 Sardaro, Ruggiero; Bozzo, Francesco; Fucilli, Vincenzo
I CONSORZI DI BONIFICA: UN POSSIBILE MUTAMENTO DELLA FISCALITÀ
2004-01-01 Bozzo, Francesco