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EFFETTO DEL LIEVITO NATURALE E DELLE FIBRE ALIMENTARI SULL’INDICE GLICEMICO DEI PRODOTTI LIEVITATI DA FORNO
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; G., Alfonsi; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Biotechnology of lactic acid bacteria (I): strategies for functional foods and human intolerance. Seminar: “From Biotechnology to Bio-industries”
2004-01-01 Gobbetti, Marco
Use of selected probiotic VSL#3 and sourdough lactic acid bacteria to hydrolyze wheat and rye proteins responsible for cereal allergy
2006-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; R., Coda; S., DE CANDIA; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Biodiversity of Lactobacillus rossii strains isolated from sourdough
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; L., Settanni; M., Berloco; G., Gallo; A., Corsetti; Gobbetti, Marco
Proteomica dei batteri lattici dell’industria lattiero-casearia
2006-01-01 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Secondary microflora in Pecorino Romano cheese
1994-01-01 P., Deiana; M., Caredda; J., Rossi; Gobbetti, Marco
The use of selected sourdough lactic acid bacteria to improve the nutritional and sensory properties of gluten-free bread
2006-01-01 DI CAGNO, Raffaella; A., Benedusi; G., Giuliani; DE ANGELIS, Maria; A., Luisi; Gobbetti, Marco
Human gut microbiota of children with autism and pervasive developmental disorder not otherwise specified
2013-01-01 Piccolo, M; Siragusa, S.; Lattanzi, A.; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria
Modellazione matematica degli effetti del pH, temperatura, NaCl ed aw sulle attività proteolitiche e lipolitiche di batteri lattici responsabili della maturazione dei formaggi
1999-01-01 Gobbetti, Marco; R., Lanciotti; M. R., Corbo; DE ANGELIS, Maria
CO2 synthesis by immobilized yeast cells to produce kefir
1985-01-01 Clementi, F; Rossi, J; Gobbetti, Marco
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Data di pubblicazione
- 2010 - 2015 34
- 2000 - 2009 143
- 1990 - 1999 39
- 1985 - 1989 9
Editore
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