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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
The sourdough microflora. Dynamics of the soluble carbohydrates of wheat flour during lactic acid bacteria and yeasts fermentation
1994-01-01 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; J., Rossi
Cell-cell communication in food related bacteria
2006-01-01 Gobbetti, Marco
Utilizzazione di mosto d'uva per la sintesi di acido gluconico da Gluconobacter suboxydans
1992-01-01 Buzzini, P; Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Peptides from cheeses inhibitory to intracellular endo- and exo-peptidases acitivty of starters: different sensitivity of lactic acid bacteria and Propionibacterium
1995-01-01 Gobbetti, Marco; L., Stepaniak
Effetto ipotensivo di peptidi derivati da caseina e proteine di origine vegetale
1998-01-01 E., Smacchi; A., Corsetti; P., Lavermicocca; Gobbetti, Marco
GC-MS-based metabolic profiling of biological samples of nephropatic and autistic individuals: a comparative study.
2013-01-01 Serrazanetti, D. I.; Gozzi, G.; DE ANGELIS, Maria; Camprini, L.; Gobbetti, Marco; Guerzoni, M. E.; Vannini, L.
From raw ewes’ milk to ripened Canestrato cheese: microbial community dynamics through high-throughput sequencing
2013-01-01 Calasso, Maria; DE PASQUALE, Ilaria; Mancini, Leonardo; Ioanna, Federica; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella
Application of an integrated metabolomic-proteomic approach to the study of quorum-sensing in sourdough lactobacilli
2010-01-01 P., Vernocchi; M., Ndagijimana; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Calasso, Maria; L., Laghi; Gobbetti, Marco; M. E., Guerzoni
Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari
2003-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Compositional, microbiological, biochemical and volatile profile characterization of Italian cheeses ripened under non-conventional conditions
2006-01-01 Gobbetti, Marco; S., DE CANDIA; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Bouchin; J. L., LA QUERE
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Data di pubblicazione
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- 1990 - 1999 39
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