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PHYSIOLOGICAL MECHANISMS OF ADAPTATION OF LACTOBACILLUS HELVETICUS TO DIFFERENT TEMPERATURES DURING NATURAL WHEY STARTER MANUFACTURE
2005-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; A., Limitone; Gobbetti, Marco
Use of the fibrous by-products of plant protein extraction technology to produce biomass and silage
1993-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J; Clementi, F; Montanari, L; Fantozzi, P.
Studio dei rapporti intercorrenti tra fermenti lattici e lieviti nella fase di lievitazione e loro funzionalità in impasti
1992-01-01 Gobbetti, Marco; Corsetti, A; Rossi, J; Buzzini, P.
Componenti funzionali del “lievito naturale”: peptidi anti-ipertensivi e acido-γ-amminobutirrico (GABA)
2007-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; A., Cassone; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Peptides form cheeses and hydrolysates of beta-casein inhibitory to intracellular endo- and exo-peptidases from Lactococcus
1995-01-01 L., Stepaniak; Gobbetti, Marco
Selection of lactic acid bacteria isolated from Italian cheese varieties for the synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) in different food matrices
2008-01-01 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; S., Siragusa; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., Coda; F., Mazzacane; G., Giuliani; A., Benedusi; Gobbetti, Marco
Comunicazione cellulare nei batteri degli alimenti
2009-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Calasso, Maria; F., Minervini; Gobbetti, Marco
Accelerated ripening of Caciocavallo Pugliese cheese with attenuated adjuncts of selected non-starter lactobacilli.
2012-01-01 DI CAGNO, Raffaella; De Pasquale, I; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Presumptive safety for coeliac patients of wheat-baked goods rendered gluten-free during sourdough fermentation
2010-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Isolation, identification and selection of potential probiotic lactobacilli from pig faeces to be used as additives in pelleted feeding
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; S., Siragusa; M., Berloco; L., Caputo; L., Settanni; G., Alfonsi; Gobbetti, Marco
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Data di pubblicazione
- 2010 - 2015 34
- 2000 - 2009 143
- 1990 - 1999 39
- 1985 - 1989 9
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