SILLETTI, ROCCANGELO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 373
EU - Europa 151
AS - Asia 67
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 593
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 373
SE - Svezia 61
CN - Cina 46
IT - Italia 46
SG - Singapore 16
CZ - Repubblica Ceca 9
BE - Belgio 8
FR - Francia 7
DE - Germania 6
FI - Finlandia 6
IN - India 4
EU - Europa 2
GB - Regno Unito 2
IE - Irlanda 2
DK - Danimarca 1
ES - Italia 1
IR - Iran 1
NL - Olanda 1
UA - Ucraina 1
Totale 593
Città #
Chandler 91
Nyköping 55
Ashburn 36
Ann Arbor 16
Lawrence 13
Houston 12
New York 12
Singapore 12
Cambridge 11
Roxbury 11
Beijing 10
Des Moines 9
Fairfield 9
Sannicandro di Bari 9
Brussels 8
Jacksonville 8
Los Angeles 8
Brno 7
Princeton 7
Bari 6
Brooklyn 6
Inglewood 6
Nanjing 6
Santa Clara 6
Dearborn 5
Jiaxing 4
Nanchang 4
La Spezia 3
Pune 3
Shenyang 3
Tappahannock 3
Wilmington 3
Woodbridge 3
Andria 2
Catania 2
Changsha 2
Dublin 2
Guangzhou 2
Hebei 2
Munich 2
Olomouc 2
Paris 2
Ragalna 2
Rosignano Marittimo 2
Wuxi 2
Amantea 1
Amsterdam 1
Boardman 1
Bologna 1
Buffalo 1
Copenhagen 1
Falconara Marittima 1
Hefei 1
Kunming 1
Madrid 1
Melendugno 1
San Diego 1
Seattle 1
Shanghai 1
Taranto 1
Tehran 1
Tianjin 1
Washington 1
Weimar 1
Wuhan 1
Yiwu 1
Totale 450
Nome #
Green extraction, antioxidant characterization, and employment of phenolic extracts from olive leaves (cv. Coratina) 60
Influenza dell’uso di coadiuvanti nella lavorazione di olive di cultivar Coratina 59
Caratterizzazione chimica e biologica di estratti di foglie di olivo e impiego in matrici alimentari 59
Uso di estratti di foglie di olivo per incrementare la shelf-life dei taralli 50
Influence of the calcium carbonate on olive oil quality, extraction yield and energy consumption during processing 48
Do the technological coadjuvants influence enzymatic activities during olive processing? 47
Chemical characterization, technological functionality and use of extract from olive leaves in foods and biological systems 45
Caratterizzazione chimica e sensoriale di oli gourmet ottenuti impiegando due differenti tecniche di aromatizzazione 44
Experimental trials to optimize the use of physical coadjuvants in olive oil extraction 43
Use of the Solid By-Product of Anaerobic Digestion of Biomass to Remove Anthropogenic Organic Pollutants with Endocrine Disruptive Activity 31
The potential of apulian olive biodiversity: The case of oliva rossa virgin olive oil 28
Influenza dei parametri di regolazione del decanter su efficienza di estrazione, consumi energetici e qualità degli oli extra vergini di oliva 28
The monoacylglycerol fatty acid composition can act in modulating the oxidative process 26
Characterization and Effect of Refining on the Oil Extracted from Durum Wheat By-Products 25
null 11
Effect of Oil Type Used in Neapolitan Pizza TSG Topping on Its Physical, Chemical, and Sensory Properties 7
Quality of frozen stored flavoured olive oils 6
Kinetics of oil aromatization with unconventional herbs in a model system 5
Feasibility of excitation‐emission fluorescence spectroscopy in tandem with chemometrics for quantitation of trans‐resveratrol in vine‐shoot ethanolic extracts 4
Impiego di farine di legumi nella produzione di basi pizza gluten-free 4
Influence of the Mozzarella Type on Chemical and Sensory Properties of “Pizza Margherita” 3
Impact of coadjuvants on enzymes activity during VOO extraction 2
Totale 635
Categoria #
all - tutte 3.570
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.570


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202031 0 0 1 0 0 4 6 0 8 3 9 0
2020/202118 2 1 0 0 2 3 2 0 0 3 1 4
2021/202290 2 10 2 2 6 7 0 3 6 1 17 34
2022/2023226 20 41 22 18 29 28 5 22 33 2 4 2
2023/2024121 6 18 2 4 7 58 2 1 0 8 8 7
2024/202558 29 9 20 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 635