SILLETTI, ROCCANGELO
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 354
EU - Europa 150
AS - Asia 57
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 2
Totale 563
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 354
SE - Svezia 61
CN - Cina 46
IT - Italia 46
CZ - Repubblica Ceca 9
BE - Belgio 8
FR - Francia 7
SG - Singapore 7
FI - Finlandia 6
DE - Germania 5
IN - India 4
EU - Europa 2
GB - Regno Unito 2
IE - Irlanda 2
DK - Danimarca 1
ES - Italia 1
NL - Olanda 1
UA - Ucraina 1
Totale 563
Città #
Chandler 91
Nyköping 55
Ashburn 35
Ann Arbor 16
Lawrence 13
Houston 12
New York 12
Cambridge 11
Roxbury 11
Beijing 10
Des Moines 9
Fairfield 9
Sannicandro di Bari 9
Brussels 8
Jacksonville 8
Brno 7
Princeton 7
Bari 6
Brooklyn 6
Inglewood 6
Nanjing 6
Singapore 6
Dearborn 5
Jiaxing 4
Los Angeles 4
Nanchang 4
La Spezia 3
Pune 3
Shenyang 3
Tappahannock 3
Wilmington 3
Woodbridge 3
Andria 2
Catania 2
Changsha 2
Dublin 2
Guangzhou 2
Hebei 2
Olomouc 2
Paris 2
Ragalna 2
Rosignano Marittimo 2
Wuxi 2
Amantea 1
Amsterdam 1
Bologna 1
Buffalo 1
Copenhagen 1
Falconara Marittima 1
Hefei 1
Kunming 1
Madrid 1
Melendugno 1
Munich 1
San Diego 1
Seattle 1
Shanghai 1
Taranto 1
Tianjin 1
Washington 1
Weimar 1
Wuhan 1
Yiwu 1
Totale 430
Nome #
Green extraction, antioxidant characterization, and employment of phenolic extracts from olive leaves (cv. Coratina) 59
Influenza dell’uso di coadiuvanti nella lavorazione di olive di cultivar Coratina 57
Caratterizzazione chimica e biologica di estratti di foglie di olivo e impiego in matrici alimentari 57
Uso di estratti di foglie di olivo per incrementare la shelf-life dei taralli 49
Influence of the calcium carbonate on olive oil quality, extraction yield and energy consumption during processing 47
Chemical characterization, technological functionality and use of extract from olive leaves in foods and biological systems 44
Do the technological coadjuvants influence enzymatic activities during olive processing? 44
Caratterizzazione chimica e sensoriale di oli gourmet ottenuti impiegando due differenti tecniche di aromatizzazione 43
Experimental trials to optimize the use of physical coadjuvants in olive oil extraction 41
Use of the Solid By-Product of Anaerobic Digestion of Biomass to Remove Anthropogenic Organic Pollutants with Endocrine Disruptive Activity 30
The potential of apulian olive biodiversity: The case of oliva rossa virgin olive oil 26
Influenza dei parametri di regolazione del decanter su efficienza di estrazione, consumi energetici e qualità degli oli extra vergini di oliva 26
The monoacylglycerol fatty acid composition can act in modulating the oxidative process 24
Characterization and Effect of Refining on the Oil Extracted from Durum Wheat By-Products 24
null 11
Effect of Oil Type Used in Neapolitan Pizza TSG Topping on Its Physical, Chemical, and Sensory Properties 6
Quality of frozen stored flavoured olive oils 6
Impiego di farine di legumi nella produzione di basi pizza gluten-free 3
Influence of the Mozzarella Type on Chemical and Sensory Properties of “Pizza Margherita” 2
Feasibility of excitation‐emission fluorescence spectroscopy in tandem with chemometrics for quantitation of trans‐resveratrol in vine‐shoot ethanolic extracts 2
Totale 601
Categoria #
all - tutte 3.200
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.200


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202051 20 0 1 0 0 4 6 0 8 3 9 0
2020/202118 2 1 0 0 2 3 2 0 0 3 1 4
2021/202290 2 10 2 2 6 7 0 3 6 1 17 34
2022/2023226 20 41 22 18 29 28 5 22 33 2 4 2
2023/2024121 6 18 2 4 7 58 2 1 0 8 8 7
2024/202524 24 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 601