SILLETTI, ROCCANGELO

SILLETTI, ROCCANGELO  

Mostra records
Risultati 1 - 14 di 14 (tempo di esecuzione: 0.009 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Caratterizzazione chimica e biologica di estratti di foglie di olivo e impiego in matrici alimentari 1-gen-2017 Difonzo, Graziana; Russo, Annamaria; Trani, Antonio; Ranieri, Marianna; Cosmai, Lucrezia; Silletti, Roccangelo; Squeo, Giacomo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Tamma, Grazia; Caponio, Francesco
Caratterizzazione chimica e sensoriale di oli gourmet ottenuti impiegando due differenti tecniche di aromatizzazione 1-gen-2016 Durante, Viviana; G., Varva; I., Viggiani; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Baiano, Antonietta; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Characterization and Effect of Refining on the Oil Extracted from Durum Wheat By-Products 1-gen-2022 Squeo, G.; Silletti, R.; Napoletano, G.; Miani, M. G.; Difonzo, G.; Pasqualone, A.; Caponio, F.
Chemical characterization, technological functionality and use of extract from olive leaves in foods and biological systems 1-gen-2018 Difonzo, G.; Squeo, G.; Flamminii, F.; Ranieri, M.; Di Mattia, C.; Tamma, G.; Silletti, R.; Pittia, P.; Pasqualone, A.; Caponio, F.
Do the technological coadjuvants influence enzymatic activities during olive processing? 1-gen-2018 Squeo, G.; Curci, M.; Silletti, R.; Nasti, R.; Paradiso, V. M.; Summo, C.; Pasqualone, A.; Difonzo, G.; Crecchio, C.; Caponio, F.
Experimental trials to optimize the use of physical coadjuvants in olive oil extraction 1-gen-2015 Caponio, Francesco; Squeo, Giacomo; Silletti, Roccangelo; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Green extraction, antioxidant characterization, and employment of phenolic extracts from olive leaves (cv. Coratina) 1-gen-2016 Difonzo, Graziana; Silletti, Roccangelo; Cosmai, Lucrezia; Nasti, Raffaella; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Ranieri, Marianna; Tamma, Grazia; Caponio, Francesco
Influence of the calcium carbonate on olive oil quality, extraction yield and energy consumption during processing 1-gen-2016 Squeo, Giacomo; Tamborrino, Antonia; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Bianchi, Biagio; Leone, Alessandro; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco
Influenza dei parametri di regolazione del decanter su efficienza di estrazione, consumi energetici e qualità degli oli extra vergini di oliva 1-gen-2016 Squeo, Giacomo; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Tamborrino, Antonia; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Bianchi, Biagio; Caponio, Francesco
Influenza dell’uso di coadiuvanti nella lavorazione di olive di cultivar Coratina 1-gen-2016 Squeo, Giacomo; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco; Camposeo, Salvatore; Caponio, Francesco
The monoacylglycerol fatty acid composition can act in modulating the oxidative process 1-gen-2020 Difonzo, Graziana; Fortunato, Stefania; Squeo, Giacomo; Silletti, Roccangelo; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco
The potential of apulian olive biodiversity: The case of oliva rossa virgin olive oil 1-gen-2021 Squeo, G.; Silletti, R.; Mangini, G.; Summo, C.; Caponio, F.
Use of the Solid By-Product of Anaerobic Digestion of Biomass to Remove Anthropogenic Organic Pollutants with Endocrine Disruptive Activity 1-gen-2021 Loffredo, Elisabetta; Carnimeo, Claudia; Silletti, Roccangelo; Summo, Carmine
Uso di estratti di foglie di olivo per incrementare la shelf-life dei taralli 1-gen-2017 Difonzo, Graziana; Pasqualone, Antonella; Cosmai, Lucrezia; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco