TRANI, ANTONIO

TRANI, ANTONIO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 82 (tempo di esecuzione: 0.062 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat 1-gen-2004 DI LUCCIA, A.; V., DI MARTINO; F., Cassotta; Trani, Antonio; G., Varricchio; Faccia, Michele; S. SPAGNA MUSSO D., Matassino
A protomic approach to plasmin and chimosi activity on river buffalo and bovine pure casein 1-gen-2007 Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; DI LUCCIA, A.
AMINO ACIDS COMPOSITION AND THEIR CHANGES DURING LACTATION IN MARTINA FRANCA DONKEY MILK 1-gen-2009 D'Alessandro, Angela Gabriella; G., Martemucci; Trani, Antonio
An effort to improve the shelf life of breakfast cereals using natural mixed tocopherols 1-gen-2008 Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Trani, Antonio; Caponio, Francesco
Analisi dei composti volatili del fior di latte prodotto con differente tecnologia 1-gen-2012 Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Punzi, R; Cassone, A; Faccia, Michele
Analysis of volatile oxidation compounds in breakfast cereals. Effects of the employment of natural antioxidants 1-gen-2007 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; DI LUCCIA, A.; Trani, Antonio; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Antifungal activity of Meyerozyma guilliermondii: Identification of active compounds synthesized during dough fermentation and their effect on long-term storage of wheat bread 1-gen-2013 Coda, R; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DI CAGNO, Raffaella; Trani, Antonio; Cardinali, G; Gobbetti, Marco
Antioxidant activity, tocopherols and polyphenols of acornoil obtained from Quercus species grown in Algeria 1-gen-2018 Makhlouf, Fatima Z.; Squeo, Giacomo; Barkat, Malika; Trani, Antonio; Caponio, Francesco
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity of cv. Crimson Seedless grape berries 1-gen-2015 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, R.; Faccia, M.; Trani, A.; Gambacorta, G.
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity ov cv. Crimson Seedless grape berries 1-gen-2015 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe
Application of Abscisic Acid (S-ABA) to 'Crimson Seedless' Grape Berries in a Mediterranean Climate: Effects on Color, Chemical Characteristics, Metabolic Profile, and S-ABA Concentration 1-gen-2013 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Pacifico, A.; Gambacorta, G.; Faccia, M.; Trani, A.; Gallo, V.; Cafagna, I.; Mastrorilli, P.
Application of capillary electrophoresis to determine the technological properties of wheat flours by a glutenin index 1-gen-2009 DI LUCCIA, Aldo; Lamacchia, Carmela; Mamone, G.; Picariello, G.; Trani, Antonio; Masi, P.; Addeo, F.
Aspetti qualitativi e produttivi di alcuni genotipi di melograno 1-gen-2014 Matarrese, Ams; Pacucci, C; Mazzeo, A; Pacifico, A; Punzi, R; Trani, A; Gambacorta, G; Ferrara, G
Biochemical patterns in ovine cheese: Influence of probiotic strains 1-gen-2010 Albenzio, M; Santillo, A; Caroprese, M; Marino, R; Trani, Antonio; Faccia, Michele
Biochemical traits of Ciauscolo, a spreadable typical Italian dry-cured sausage 1-gen-2010 Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, P; Alviti, G; Schena, A; Faccia, Michele; Aquilanti, L; Santarelli, S; Di Luccia, A.
Caratterizzazione chimica e biologica di estratti di foglie di olivo e impiego in matrici alimentari 1-gen-2017 Difonzo, Graziana; Russo, Annamaria; Trani, Antonio; Ranieri, Marianna; Cosmai, Lucrezia; Silletti, Roccangelo; Squeo, Giacomo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Tamma, Grazia; Caponio, Francesco
Caratterizzazione dei copigmenti in vino primitivo dopo l'affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa ms/ms 1-gen-2006 S., Pati; E., Arace; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE
Characterization and genetic study of the ovine α S2 -casein (CSN1S2) Allele B 1-gen-2009 Picariello, G.; Rignanese, D.; Chessa, S.; Ceriotti, G.; Trani, Antonio; Caroli, A.; DI LUCCIA, Aldo
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in Puglia region, Southeastern Italy 1-gen-2014 Ferrara, G.; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, A.; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, Rossana; Trani, A.; Gambacorta, G.; Blanco, A.; Gadaleta, A
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in southeastern Italy 1-gen-2015 Ferrara, Giuseppe; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, Andrea; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata