MAZZEO, ANDREA
MAZZEO, ANDREA
DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA
A Study on the Characteristics of Buds and Flowers in Pomegranate: Differences among Cultivars
2023-01-01 Ferrara, Giuseppe; Porfido, Carlo; Terzano, Roberto; Sarkhosh, Ali; Mazzeo, Andrea
Amount and quality of pollen grains in four olive (Olea europaea L.) cultivars as affected by ‘on’ and ‘off’ years
2014-01-01 Mazzeo, A.; Palasciano, M.; Gallotta, A.; Camposeo, S.; Pacifico, A.; Ferrara, G.
An Evaluation of Different Sweet Olive Cultivars with Different Ripening Degrees Grown in the Puglia Region, Southeastern Italy
2024-01-01 ALHAJJ ALI, Salem; Mazzeo, Andrea; Trani, Antonio; Pitardi, Simona; Bisceglie, Sara; Ferrara, Giuseppe
Analysis of genetic diversity of Ficus carica L. (Moraceae) collection using simple sequence repeat (SSR) markers
2019-01-01 Marcotuli, I.; Mazzeo, A.; Nigro, D.; Giove, S. L.; Giancaspro, A.; Colasuonno, P.; Prgomet, Z.; Prgomet, I.; Tarantino, A.; Ferrara, G.; Gadaleta, A.
Anatomical characteristics of the buds of different pomegranate cultivars
2022-01-01 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Squeo, S.; Terzano, R.; Porfido, C.
Anatomical characteristics of the buds of different pomegranate cultivars
2022-01-01 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Squeo, S.; Terzano, R.; Porfido, C.
Andamento stagionale del contenuto di azoto nella vite per uva da tavola
2016-01-01 Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Mondelli, Donato; Malerba, ANNA DANIELA; Ferrara, Giuseppe
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity of cv. Crimson Seedless grape berries
2015-01-01 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, R.; Faccia, M.; Trani, A.; Gambacorta, G.
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity ov cv. Crimson Seedless grape berries
2015-01-01 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe
Application of Abscisic Acid (S-ABA) to 'Crimson Seedless' Grape Berries in a Mediterranean Climate: Effects on Color, Chemical Characteristics, Metabolic Profile, and S-ABA Concentration
2013-01-01 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Pacifico, A.; Gambacorta, G.; Faccia, M.; Trani, A.; Gallo, V.; Cafagna, I.; Mastrorilli, P.
Application of S-ABA to ‘Crimson Seedless’ in Puglia (Italy): effects on color, chemical characteristics, metabolic profile and S-ABA concentration
2013-01-01 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Gambacorta, Giuseppe; I., Cafagna; V., Gallo
Applicazioni di acido abscissico in ‘Crimson Seedless’ per migliorare la colorazione delle bacche
2013-01-01 Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Gambacorta, Giuseppe; Ferrara, Giuseppe
Aspetti produttivi del pecan (Carya illinoensis L.) coltivato in Puglia
2021-01-01 Ferrara, G.; Tarantino, A.; Pacucci, C.; Mazzeo, A.
Aspetti qualitativi e produttivi di alcuni genotipi di melograno
2014-01-01 Matarrese, Ams; Pacucci, C; Mazzeo, A; Pacifico, A; Punzi, R; Trani, A; Gambacorta, G; Ferrara, G
Atlante dei frutti antichi di Puglia
2018-01-01 Savino, Vito Nicola; Palasciano, Marino; Ferrara, Giuseppe; Lipari, Emidio; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Todisco, MARIA CRISTINA; Losciale, Pasquale; Gaeta, Liliana; Minnone, Francesco; Biscotti, Nello; Andrea, Turco; Venerito, Pasquale
Bud Structure and Evolution
2023-01-01 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea
Characterization of edible fig germplasm from Puglia, southeastern Italy: Is the distinction of three fig types (Smyrna, San Pedro and Common) still valid?
2016-01-01 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Tarantino, Annalisa; Crisosto, Carlos; Incerti, Ornella; Marcotuli, Ilaria; Nigro, Domenica; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata
Characterization of edible figs germplasm from Puglia region, Southeastern Italy
2015-01-01 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Pacifico, Andrea; Pacucci, Carmela; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Tarantino, A.; Incerti, Ornella; Marcotuli, Ilaria; Nigro, Domenica; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in Puglia region, Southeastern Italy
2014-01-01 Ferrara, G.; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, A.; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, Rossana; Trani, A.; Gambacorta, G.; Blanco, A.; Gadaleta, A
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in southeastern Italy
2015-01-01 Ferrara, Giuseppe; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, Andrea; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
A Study on the Characteristics of Buds and Flowers in Pomegranate: Differences among Cultivars | 1-gen-2023 | Ferrara, Giuseppe; Porfido, Carlo; Terzano, Roberto; Sarkhosh, Ali; Mazzeo, Andrea | |
Amount and quality of pollen grains in four olive (Olea europaea L.) cultivars as affected by ‘on’ and ‘off’ years | 1-gen-2014 | Mazzeo, A.; Palasciano, M.; Gallotta, A.; Camposeo, S.; Pacifico, A.; Ferrara, G. | |
An Evaluation of Different Sweet Olive Cultivars with Different Ripening Degrees Grown in the Puglia Region, Southeastern Italy | 1-gen-2024 | ALHAJJ ALI, Salem; Mazzeo, Andrea; Trani, Antonio; Pitardi, Simona; Bisceglie, Sara; Ferrara, Giuseppe | |
Analysis of genetic diversity of Ficus carica L. (Moraceae) collection using simple sequence repeat (SSR) markers | 1-gen-2019 | Marcotuli, I.; Mazzeo, A.; Nigro, D.; Giove, S. L.; Giancaspro, A.; Colasuonno, P.; Prgomet, Z.; Prgomet, I.; Tarantino, A.; Ferrara, G.; Gadaleta, A. | |
Anatomical characteristics of the buds of different pomegranate cultivars | 1-gen-2022 | Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Squeo, S.; Terzano, R.; Porfido, C. | |
Anatomical characteristics of the buds of different pomegranate cultivars | 1-gen-2022 | Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Squeo, S.; Terzano, R.; Porfido, C. | |
Andamento stagionale del contenuto di azoto nella vite per uva da tavola | 1-gen-2016 | Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Mondelli, Donato; Malerba, ANNA DANIELA; Ferrara, Giuseppe | |
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity of cv. Crimson Seedless grape berries | 1-gen-2015 | Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, R.; Faccia, M.; Trani, A.; Gambacorta, G. | |
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity ov cv. Crimson Seedless grape berries | 1-gen-2015 | Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe | |
Application of Abscisic Acid (S-ABA) to 'Crimson Seedless' Grape Berries in a Mediterranean Climate: Effects on Color, Chemical Characteristics, Metabolic Profile, and S-ABA Concentration | 1-gen-2013 | Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Pacifico, A.; Gambacorta, G.; Faccia, M.; Trani, A.; Gallo, V.; Cafagna, I.; Mastrorilli, P. | |
Application of S-ABA to ‘Crimson Seedless’ in Puglia (Italy): effects on color, chemical characteristics, metabolic profile and S-ABA concentration | 1-gen-2013 | Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Gambacorta, Giuseppe; I., Cafagna; V., Gallo | |
Applicazioni di acido abscissico in ‘Crimson Seedless’ per migliorare la colorazione delle bacche | 1-gen-2013 | Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Gambacorta, Giuseppe; Ferrara, Giuseppe | |
Aspetti produttivi del pecan (Carya illinoensis L.) coltivato in Puglia | 1-gen-2021 | Ferrara, G.; Tarantino, A.; Pacucci, C.; Mazzeo, A. | |
Aspetti qualitativi e produttivi di alcuni genotipi di melograno | 1-gen-2014 | Matarrese, Ams; Pacucci, C; Mazzeo, A; Pacifico, A; Punzi, R; Trani, A; Gambacorta, G; Ferrara, G | |
Atlante dei frutti antichi di Puglia | 1-gen-2018 | Savino, Vito Nicola; Palasciano, Marino; Ferrara, Giuseppe; Lipari, Emidio; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Todisco, MARIA CRISTINA; Losciale, Pasquale; Gaeta, Liliana; Minnone, Francesco; Biscotti, Nello; Andrea, Turco; Venerito, Pasquale | |
Bud Structure and Evolution | 1-gen-2023 | Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea | |
Characterization of edible fig germplasm from Puglia, southeastern Italy: Is the distinction of three fig types (Smyrna, San Pedro and Common) still valid? | 1-gen-2016 | Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Tarantino, Annalisa; Crisosto, Carlos; Incerti, Ornella; Marcotuli, Ilaria; Nigro, Domenica; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata | |
Characterization of edible figs germplasm from Puglia region, Southeastern Italy | 1-gen-2015 | Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Pacifico, Andrea; Pacucci, Carmela; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Tarantino, A.; Incerti, Ornella; Marcotuli, Ilaria; Nigro, Domenica; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata | |
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in Puglia region, Southeastern Italy | 1-gen-2014 | Ferrara, G.; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, A.; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, Rossana; Trani, A.; Gambacorta, G.; Blanco, A.; Gadaleta, A | |
Characterization of pomegranate (Punica granatum L.) genotypes collected in southeastern Italy | 1-gen-2015 | Ferrara, Giuseppe; Giancaspro, Angelica; Mazzeo, Andrea; Giove, STEFANIA LUCIA; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Blanco, Antonio; Gadaleta, Agata |