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Arginine catabolism by sourdough lactic acid bacteria: purification and chacterization of the arginine deiminase (ADI) pathway enzymes from Lactobacillus sanfranciscensis CB1
2002-01-01 DE ANGELIS, Maria; L., Mariotti; J., Rossi; P. F., Fox; Gobbetti, Marco
Arginine catabolism by sourdough lactic acid bacteria: purification and chacterization of the arginine deiminase (ADI) pathway enzymes from Lactobacillus sanfranciscensis CB1
2002-01-01 DE ANGELIS, Maria; Mariotti, L; Rossi, J; Gobbetti, Marco
Artisan bakery or laboratory propagated sourdoughs: influence on the diversity of lactic acid bacterium and yeast microbiotas.
2012-01-01 Minervini, F.; Lattanzi, A.; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Aspetti nutrizionali e tecnologici del latte di capra
1988-01-01 Rossi, J; Gobbetti, Marco; Clementi, F; Damiani, P; Panella, F.
ATTIVITA' FITASICA DI ALCUNI BIOTIPI DI SACCHAROMYCES SPP. ISOLATI DA DIFFERENTI FONTI ALIMENTARI
2006-01-01 L., Caputo; DE ANGELIS, Maria; F., Baruzzi; Gobbetti, Marco; A., Visconti
Attività fitasica e b-glucosidasica dei batteri lattici del “lievito naturale”
2003-01-01 DE ANGELIS, Maria; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; E., Scala; Gobbetti, Marco
Attività proteolitica di batteri lattici del “lievito naturale”: possibili meccanismi di idrolisi delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; DE VINCENZI, M; Gobbetti, Marco
Bacteriocins from sourdough lactic acid bacteria
2003-01-01 A., Corsetti; L., Settanni; D., VAN SINDEREN; Gobbetti, Marco
Batch production of Kefir.Analysis of the relationships among the biological components of the systems
1990-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J; Toba, T.
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Data di pubblicazione
- 2010 - 2015 34
- 2000 - 2009 143
- 1990 - 1999 39
- 1985 - 1989 9
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- Firenze University Press 1
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