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Utilizzazione di mosto d'uva per la sintesi di acido gluconico da Gluconobacter suboxydans
1992-01-01 Buzzini, P; Gobbetti, Marco; Rossi, J.
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Scala, E; DE SIMONE, C; Farris, G. A.; Turrini, F; Gobbetti, Marco
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Wheat germ stabilization by sourdough fermentation
2009-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Nionelli, L.; Coda, R.; Trani, Antonio; Gobbetti, Marco
Yarrowia lipolytica as potential ripening agent in milk products
1998-01-01 M. E., Guerzoni; Gobbetti, Marco; R., Lanciotti; L., Vannini; C., CHAVES LOPEZ
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Utilizzazione di mosto d'uva per la sintesi di acido gluconico da Gluconobacter suboxydans | 1-gen-1992 | Buzzini, P; Gobbetti, Marco; Rossi, J. | |
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Scala, E; DE SIMONE, C; Farris, G. A.; Turrini, F; Gobbetti, Marco | |
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco | |
Wheat germ stabilization by sourdough fermentation | 1-gen-2009 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Nionelli, L.; Coda, R.; Trani, Antonio; Gobbetti, Marco | |
Yarrowia lipolytica as potential ripening agent in milk products | 1-gen-1998 | M. E., Guerzoni; Gobbetti, Marco; R., Lanciotti; L., Vannini; C., CHAVES LOPEZ |
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Data di pubblicazione
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