RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance
2004-01-01 Gobbetti, Marco; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; AND DE VINCENZI, M.
Proteolytic activity of sourdough lactobacilli: effect in the reduction of gliadin-like fractions
2002-01-01 Rollan, G; DE ANGELIS, Maria; FONT DE VALDEZ, G; Gobbetti, Marco
Proteomica dei batteri lattici dell’industria lattiero-casearia
2006-01-01 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Proteomics of cell-cell communication in food related lactic acid bacteria
2008-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; F., Minervini
Quorum sensing in sourdough lactic acid bacteria: a special focus on the role of plantaricin A.
2012-01-01 Calasso, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Campanella, D.; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria
Safety for celiac patients of baked goods made of wheat flour hydrolyzed during food processing: results from two clinical trials"
2011-01-01 Gobbetti, Marco; L., Greco; S., Cucchiara; S., Auricchio; R., Auricchio; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; M., Barbato; R., Troncone; AND G., Giuliani
Safety for celiac patients of breads made of wheat flour hydrolyzed during food processing
2009-01-01 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; A., Cassone; L., Greco; R., DI MASE; R., Auricchio; R., Troncone; S., Auricchio; Gobbetti, Marco
Salivary microbiota and metabolome of celiac children: an integrated multi-OMICS approaches.
2013-01-01 DI CAGNO, Raffaella; De Pasquale, I.; Piccolo, M.; Siragusa, S.; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria
Selection of lactic acid bacteria isolated from Italian cheese varieties for the synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) in different food matrices
2008-01-01 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; S., Siragusa; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., Coda; F., Mazzacane; G., Giuliani; A., Benedusi; Gobbetti, Marco
Selezione di starter per produzione di olive da tavola mediante approcci metagenomici e metabolomici
2014-01-01 DE ANGELIS, Maria; Campanella, D.; Piccolo, M.; Cosmai, L.; Nasti, R.; Caponio, Francesco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance | 1-gen-2004 | Gobbetti, Marco; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; AND DE VINCENZI, M. | |
Proteolytic activity of sourdough lactobacilli: effect in the reduction of gliadin-like fractions | 1-gen-2002 | Rollan, G; DE ANGELIS, Maria; FONT DE VALDEZ, G; Gobbetti, Marco | |
Proteomica dei batteri lattici dell’industria lattiero-casearia | 1-gen-2006 | DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco | |
Proteomics of cell-cell communication in food related lactic acid bacteria | 1-gen-2008 | Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; F., Minervini | |
Quorum sensing in sourdough lactic acid bacteria: a special focus on the role of plantaricin A. | 1-gen-2012 | Calasso, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Campanella, D.; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria | |
Safety for celiac patients of baked goods made of wheat flour hydrolyzed during food processing: results from two clinical trials" | 1-gen-2011 | Gobbetti, Marco; L., Greco; S., Cucchiara; S., Auricchio; R., Auricchio; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; M., Barbato; R., Troncone; AND G., Giuliani | |
Safety for celiac patients of breads made of wheat flour hydrolyzed during food processing | 1-gen-2009 | DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; A., Cassone; L., Greco; R., DI MASE; R., Auricchio; R., Troncone; S., Auricchio; Gobbetti, Marco | |
Salivary microbiota and metabolome of celiac children: an integrated multi-OMICS approaches. | 1-gen-2013 | DI CAGNO, Raffaella; De Pasquale, I.; Piccolo, M.; Siragusa, S.; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria | |
Selection of lactic acid bacteria isolated from Italian cheese varieties for the synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) in different food matrices | 1-gen-2008 | DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; S., Siragusa; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., Coda; F., Mazzacane; G., Giuliani; A., Benedusi; Gobbetti, Marco | |
Selezione di starter per produzione di olive da tavola mediante approcci metagenomici e metabolomici | 1-gen-2014 | DE ANGELIS, Maria; Campanella, D.; Piccolo, M.; Cosmai, L.; Nasti, R.; Caponio, Francesco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
Data di pubblicazione
- 2010 - 2014 24
- 2000 - 2009 58
- 1999 - 1999 4
Editore
- Gallego JB, Cardinali G, Casella ... 4
- F. DECOROSI, L. SANTOPOLO, E. TATTI 1
- Firenze University Press 1
- ItPA 1
- Società di Ortoflrofrutticoltura ... 1
Rivista
- AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHN... 2
- ACTA ITALUS HORTUS 1
- JOURNAL OF INVESTIGATIVE DERMATOL... 1
Lingua
- eng 51
- ita 24
Accesso al fulltext
- no fulltext 86