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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance 1-gen-2004 Gobbetti, Marco; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; AND DE VINCENZI, M.
Proteolytic activity of sourdough lactobacilli: effect in the reduction of gliadin-like fractions 1-gen-2002 Rollan, G; DE ANGELIS, Maria; FONT DE VALDEZ, G; Gobbetti, Marco
Proteomica dei batteri lattici dell’industria lattiero-casearia 1-gen-2006 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Proteomics of cell-cell communication in food related lactic acid bacteria 1-gen-2008 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; F., Minervini
Quorum sensing in sourdough lactic acid bacteria: a special focus on the role of plantaricin A. 1-gen-2012 Calasso, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Campanella, D.; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria
Safety for celiac patients of baked goods made of wheat flour hydrolyzed during food processing: results from two clinical trials" 1-gen-2011 Gobbetti, Marco; L., Greco; S., Cucchiara; S., Auricchio; R., Auricchio; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; M., Barbato; R., Troncone; AND G., Giuliani
Safety for celiac patients of breads made of wheat flour hydrolyzed during food processing 1-gen-2009 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; A., Cassone; L., Greco; R., DI MASE; R., Auricchio; R., Troncone; S., Auricchio; Gobbetti, Marco
Salivary microbiota and metabolome of celiac children: an integrated multi-OMICS approaches. 1-gen-2013 DI CAGNO, Raffaella; De Pasquale, I.; Piccolo, M.; Siragusa, S.; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria
Selection of lactic acid bacteria isolated from Italian cheese varieties for the synthesis of γ-aminobutyric acid (GABA) in different food matrices 1-gen-2008 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; S., Siragusa; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., Coda; F., Mazzacane; G., Giuliani; A., Benedusi; Gobbetti, Marco
Selezione di starter per produzione di olive da tavola mediante approcci metagenomici e metabolomici 1-gen-2014 DE ANGELIS, Maria; Campanella, D.; Piccolo, M.; Cosmai, L.; Nasti, R.; Caponio, Francesco
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Tipologia
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
Autore
  • GOBBETTI, Marco 85
  • DI CAGNO, RAFFAELLA 52
  • RIZZELLO, CARLO GIUSEPPE 19
  • CALASSO, MARIA 9
  • CRECCHIO, Carmine 3
  • FRANCAVILLA, Ruggiero 2
  • MINERVINI, FABIO 2
  • CALVANO, COSIMA DAMIANA 1
  • CAPONIO, Francesco 1
  • FACCIA, Michele 1
Data di pubblicazione
  • 2010 - 2014 24
  • 2000 - 2009 58
  • 1999 - 1999 4
Editore
  • Gallego JB, Cardinali G, Casella ... 4
  • F. DECOROSI, L. SANTOPOLO, E. TATTI 1
  • Firenze University Press 1
  • ItPA 1
  • Società di Ortoflrofrutticoltura ... 1
Rivista
  • AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHN... 2
  • ACTA ITALUS HORTUS 1
  • JOURNAL OF INVESTIGATIVE DERMATOL... 1
Lingua
  • eng 51
  • ita 24
Accesso al fulltext
  • no fulltext 86