RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Use of selected lactobacilli to produce a sourdough bread made of wheat and non-toxic flours: in vitro and in vivo human gluten tolerance
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S; Greco, L; Clarke, C; DE VINCENZI, M; Landolfo, F; Parrilli, G; Gobbetti, Marco
Use of selected probiotic VSL#3 and sourdough lactic acid bacteria to hydrolyze wheat and rye proteins responsible for cereal allergy
2006-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; R., Coda; S., DE CANDIA; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Use of selected sourdough lactic acid bacteria and dietary fibre to decrease the glycemic index of wheat breads
2006-01-01 DE ANGELIS, Maria; G., Alfonsi; DI CAGNO, Raffaella; P., Tossut; S., Cappelle; P., Arnoult; Gobbetti, Marco
Use of selected sourdough lactic acid bacteria to improve the flavour of gluten-free breads and to eliminate the risk of cross-contamination
2006-01-01 A., Benedusi; DI CAGNO, Raffaella; S., Bellinvia; G., Giuliani; A., Luisi; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Uso di batteri lattici selezionati ed autoctoni per l’ottenimento di conserve vegetali
2007-01-01 F., Minervini; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; R., Surico; Gobbetti, Marco
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Use of selected lactobacilli to produce a sourdough bread made of wheat and non-toxic flours: in vitro and in vivo human gluten tolerance | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S; Greco, L; Clarke, C; DE VINCENZI, M; Landolfo, F; Parrilli, G; Gobbetti, Marco | |
Use of selected probiotic VSL#3 and sourdough lactic acid bacteria to hydrolyze wheat and rye proteins responsible for cereal allergy | 1-gen-2006 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; R., Coda; S., DE CANDIA; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco | |
Use of selected sourdough lactic acid bacteria and dietary fibre to decrease the glycemic index of wheat breads | 1-gen-2006 | DE ANGELIS, Maria; G., Alfonsi; DI CAGNO, Raffaella; P., Tossut; S., Cappelle; P., Arnoult; Gobbetti, Marco | |
Use of selected sourdough lactic acid bacteria to improve the flavour of gluten-free breads and to eliminate the risk of cross-contamination | 1-gen-2006 | A., Benedusi; DI CAGNO, Raffaella; S., Bellinvia; G., Giuliani; A., Luisi; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco | |
Uso di batteri lattici selezionati ed autoctoni per l’ottenimento di conserve vegetali | 1-gen-2007 | F., Minervini; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; R., Surico; Gobbetti, Marco | |
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
Data di pubblicazione
- 2010 - 2014 24
- 2000 - 2009 58
- 1999 - 1999 4
Editore
- Gallego JB, Cardinali G, Casella ... 4
- F. DECOROSI, L. SANTOPOLO, E. TATTI 1
- Firenze University Press 1
- ItPA 1
- Società di Ortoflrofrutticoltura ... 1
Rivista
- AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHN... 2
- ACTA ITALUS HORTUS 1
- JOURNAL OF INVESTIGATIVE DERMATOL... 1
Lingua
- eng 51
- ita 24
Accesso al fulltext
- no fulltext 86