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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Characterization of intracellular peptidases of Pseudomonas fluorescens
1992-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Chemical and microbiological characterization of ancient African grains (Digitaria exilis and Digitaria iburua) and innovative use in sourdough biotechnology
2009-01-01 Edema, M. O.; Coda, R; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
CO2 production in kefir by Torulopsis sphaerica immobilized cells
1986-01-01 Gobbetti, Marco; Clementi, F; Rossi, J.
CO2 synthesis by immobilized yeast cells to produce kefir
1985-01-01 Clementi, F; Rossi, J; Gobbetti, Marco
Cold stress responses in sourdough lactic acid bacteria: induction of crytolerance and identification of cold shock gene in Lactobacillus spp
2002-01-01 A., Corsetti; DE ANGELIS, Maria; M., Finetti; Gobbetti, Marco
Combinations of selected lactic acid bacteria and non-conventional flours to produce sourdough breads with a decreased toxicity for human cereal intolerance”. Book of Abstracts (FEMS) “Seventh Symposium on Lactic Acid Bacteria-Genetics, Metabolism and Applications”,
2002-01-01 Gobbetti, Marco; C. I., Clarke; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; A., Corsetti; E. K., Arendt; M., DE VINCENZI; P., Lavermicocca
Componenti funzionali del “lievito naturale”: peptidi anti-ipertensivi e acido-gamma-amminobutirrico (GABA)
2007-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Cassone, A; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
COMPOSITIONAL, MICROBIOLOGICAL, BIOCHEMICAL AND VOLATILE PROFILE CHARACTERISTICS OF NINE ITALIAN EWES' MILK CHEESES
2006-01-01 R., Coda; E., Brechany; DE ANGELIS, Maria; S., DE CANDIA; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Compositional, microbiological, biochemical and volatile profile characterization of Italian cheeses ripened under non-conventional conditions
2006-01-01 Gobbetti, Marco; S., DE CANDIA; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Bouchin; J. L., LA QUERE
COMUNICAZIONE CELLULARE NEI BATTERI DEGLI ALIMENTI
2009-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Calasso, Maria; Minervini, F; Gobbetti, Marco
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- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 136
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