SILLETTI, ROCCANGELO

SILLETTI, ROCCANGELO  

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Caratterizzazione chimica e biologica di estratti di foglie di olivo e impiego in matrici alimentari 1-gen-2017 Difonzo, Graziana; Russo, Annamaria; Trani, Antonio; Ranieri, Marianna; Cosmai, Lucrezia; Silletti, Roccangelo; Squeo, Giacomo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Tamma, Grazia; Caponio, Francesco
Caratterizzazione chimica e sensoriale di oli gourmet ottenuti impiegando due differenti tecniche di aromatizzazione 1-gen-2016 Durante, Viviana; G., Varva; I., Viggiani; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Baiano, Antonietta; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Characterization and Effect of Refining on the Oil Extracted from Durum Wheat By-Products 1-gen-2022 Squeo, G.; Silletti, R.; Napoletano, G.; Miani, M. G.; Difonzo, G.; Pasqualone, A.; Caponio, F.
Chemical characterization, technological functionality and use of extract from olive leaves in foods and biological systems 1-gen-2018 Difonzo, G.; Squeo, G.; Flamminii, F.; Ranieri, M.; Di Mattia, C.; Tamma, G.; Silletti, R.; Pittia, P.; Pasqualone, A.; Caponio, F.
Do the technological coadjuvants influence enzymatic activities during olive processing? 1-gen-2018 Squeo, G.; Curci, M.; Silletti, R.; Nasti, R.; Paradiso, V. M.; Summo, C.; Pasqualone, A.; Difonzo, G.; Crecchio, C.; Caponio, F.
Effect of Oil Type Used in Neapolitan Pizza TSG Topping on Its Physical, Chemical, and Sensory Properties 1-gen-2023 Piscopo, Amalia; Zappia, Angela; Mincione, Antonio; Silletti, Roccangelo; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella
Experimental trials to optimize the use of physical coadjuvants in olive oil extraction 1-gen-2015 Caponio, Francesco; Squeo, Giacomo; Silletti, Roccangelo; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Feasibility of excitation‐emission fluorescence spectroscopy in tandem with chemometrics for quantitation of trans‐resveratrol in vine‐shoot ethanolic extracts 1-gen-2024 Caputi, Antonio F; Squeo, Giacomo; Sikorska, Ewa; Silletti, Roccangelo; Noviello, Mirella; Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Caponio, Francesco
Green extraction, antioxidant characterization, and employment of phenolic extracts from olive leaves (cv. Coratina) 1-gen-2016 Difonzo, Graziana; Silletti, Roccangelo; Cosmai, Lucrezia; Nasti, Raffaella; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Ranieri, Marianna; Tamma, Grazia; Caponio, Francesco
Impact of coadjuvants on enzymes activity during VOO extraction 1-gen-2021 Squeo, Giacomo; Silletti, Roccangelo; Difonzo, Graziana; Summo, Carmine; Crecchio, Carmine; Caponio, Francesco
Impiego di farine di legumi nella produzione di basi pizza gluten-free 1-gen-2022 Pasqualone, Antonella; Costantini, Michela; DE ANGELIS, Davide; Vurro, Francesca; Silletti, Roccangelo; Squeo, Giacomo; Caponio, Francesco; Summo, Carmine
Influence of the calcium carbonate on olive oil quality, extraction yield and energy consumption during processing 1-gen-2016 Squeo, Giacomo; Tamborrino, Antonia; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Bianchi, Biagio; Leone, Alessandro; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco
Influence of the Mozzarella Type on Chemical and Sensory Properties of “Pizza Margherita” 1-gen-2024 Piscopo, A.; Mincione, A.; Summo, C.; Silletti, R.; Giacondino, C.; Rocco, I.; Pasqualone, A.
Influenza dei parametri di regolazione del decanter su efficienza di estrazione, consumi energetici e qualità degli oli extra vergini di oliva 1-gen-2016 Squeo, Giacomo; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Tamborrino, Antonia; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Bianchi, Biagio; Caponio, Francesco
Influenza dell’uso di coadiuvanti nella lavorazione di olive di cultivar Coratina 1-gen-2016 Squeo, Giacomo; Silletti, Roccangelo; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco; Camposeo, Salvatore; Caponio, Francesco
Kinetics of oil aromatization with unconventional herbs in a model system 1-gen-2023 Squeo, Giacomo; Caputi, A. F.; Falotico, D.; Silletti, R.; Faccia, M.; Pasqualone, A.; Summo, C.; Caponio, Francesco
Quality of frozen stored flavoured olive oils 1-gen-2022 Squeo, G; Difonzo, G; Baiano, A; Silletti, R; Pasqualone, A; Summo, C; Caponio, F
The monoacylglycerol fatty acid composition can act in modulating the oxidative process 1-gen-2020 Difonzo, Graziana; Fortunato, Stefania; Squeo, Giacomo; Silletti, Roccangelo; Michele PARADISO, Vito; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco
The potential of apulian olive biodiversity: The case of oliva rossa virgin olive oil 1-gen-2021 Squeo, G.; Silletti, R.; Mangini, G.; Summo, C.; Caponio, F.
Use of the Solid By-Product of Anaerobic Digestion of Biomass to Remove Anthropogenic Organic Pollutants with Endocrine Disruptive Activity 1-gen-2021 Loffredo, Elisabetta; Carnimeo, Claudia; Silletti, Roccangelo; Summo, Carmine