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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento 1-gen-2005 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; E., Scala; Gobbetti, Marco
Biodiversity of Lactobacillus rossii strains isolated from sourdough 1-gen-2005 DE ANGELIS, Maria; L., Settanni; M., Berloco; G., Gallo; A., Corsetti; Gobbetti, Marco
BIOLOG SYSTEM: POTENTIAL APPLICATION WITHIN FOOD RELATED LACTIC ACID BACTERIA 1-gen-2010 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Minervini, F; Gobbetti, Marco
Caratterizzazione microbiologica, chimico-fisica, biochimica e sensoriale di formaggi italiani tipici e tradizionali 1-gen-2006 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Catabolismo degli aminoacidi nei batteri lattici 1-gen-2007 F., Minervini; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Cell-cell communication in sourdough lactic acid bacteria 1-gen-2008 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; A., Limitone; F., Minervini; M. C., Simonetti; S., Buchin; Gobbetti, Marco
Cold stress responses in sourdough lactic acid bacteria: induction of crytolerance and identification of cold shock gene in Lactobacillus spp 1-gen-2002 Corsetti, A; DE ANGELIS, Maria; Finetti, M; Gobbetti, Marco
Combinations of selected lactic acid bacteria and non-conventional flours to produce sourdough breads with a decreased toxicity for human cereal intolerance 1-gen-2002 Gobbetti, Marco; Clarke, C. I.; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Corsetti, A; Arendt, E. K.; DE VINCENZI, M; AND LAVERMICOCCA, P.
Componenti funzionali del “lievito naturale”: peptidi anti-ipertensivi e acido-γ-amminobutirrico (GABA) 1-gen-2007 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; A., Cassone; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Compositional, microbiological, biochemical and volatile profile characterization of Italian cheeses ripened under non-conventional conditions 1-gen-2006 Gobbetti, Marco; S., DE CANDIA; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Bouchin; J. L., LA QUERE
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Tipologia
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
Autore
  • GOBBETTI, Marco 85
  • DI CAGNO, RAFFAELLA 52
  • RIZZELLO, CARLO GIUSEPPE 19
  • CALASSO, MARIA 9
  • CRECCHIO, Carmine 3
  • FRANCAVILLA, Ruggiero 2
  • MINERVINI, FABIO 2
  • CALVANO, COSIMA DAMIANA 1
  • CAPONIO, Francesco 1
  • FACCIA, Michele 1
Data di pubblicazione
  • 2010 - 2014 24
  • 2000 - 2009 58
  • 1999 - 1999 4
Editore
  • Gallego JB, Cardinali G, Casella ... 4
  • F. DECOROSI, L. SANTOPOLO, E. TATTI 1
  • Firenze University Press 1
  • ItPA 1
  • Società di Ortoflrofrutticoltura ... 1
Rivista
  • AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHN... 2
  • ACTA ITALUS HORTUS 1
  • JOURNAL OF INVESTIGATIVE DERMATOL... 1
Lingua
  • eng 51
  • ita 24
Accesso al fulltext
  • no fulltext 86