CENTOMANI, ISABELLA

CENTOMANI, ISABELLA  

Mostra records
Risultati 1 - 15 di 15 (tempo di esecuzione: 0.092 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Bread making aptitude of mixtures of re-milled semolina and selected durum wheat milling by-products 1-gen-2017 Pasqualone, Antonella; Laddomada, Barbara; Centomani, Isabella; Paradiso, VITO MICHELE; Minervini, Davide; Caponio, Francesco; Summo, Carmine
Chemical and textural characterization of low-sodium breads enriched in beta-glucans 1-gen-2015 Centomani, Isabella; Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Gomes, Tommaso Francesco; Summo, Carmine
Effect of composted sewage sludge on morpho-physiological growth parameters, grain yield and selected functional compounds of barley 1-gen-2017 Pasqualone, Antonella; Summo, Carmine; Centomani, Isabella; Lacolla, Giovanni; Caranfa, Gianraffaele; Cucci, Giovanna
The effects of the type of cereal on the chemical and textural properties and on the consumer acceptance of pre-cooked, legume-based burgers. 1-gen-2016 Summo, Carmine; Centomani, Isabella; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella
Evolution of volatile compounds during biscuit-making from purple wheat whole meal 1-gen-2015 Pasqualone, Antonella; Bianco, ANNA MARIA; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Centomani, Isabella; Caponio, Francesco; Blanco, Antonio
Exploitation of the nutritional and functional characteristics of traditional Italian legumes: the potential of sourdough fermentation 1-gen-2015 Curiel, Ja; Coda, R; Centomani, I; Summo, C; Gobbetti, Marco; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Formulazioni alimentari innovative a base di legumi come fonte proteica sostenibile 1-gen-2016 Summo, Carmine; Centomani, Isabella; Nasti, Raffaella; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Cosmai, Lucrezia; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Genetic, bio-agronomic, and nutritional characterization of kale (Brassica oleracea L. var. acephala) diversity in Apulia, Southern Italy 1-gen-2018 Lotti, Concetta; Iovieno, Paolo; Centomani, Isabella; Marcotrigiano, Angelo R.; Fanelli, Valentina; Mimiola, Giancarlo; Summo, Carmine; Pavan, Stefano; Ricciardi, Luigi
Involvement of DNA methylation in the control of cell growth during heat stress 1-gen-2014 Centomani, I; Sgobba, Alessandra; Dipierro, Nunzio; Paradiso, Annalisa; De Gara, Laura; Dipierro, Silvio; Viggiano, Luigi; de Pinto, Maria Concetta
Involvement of DNA methylation in the control of cell growth during heat stress in tobacco BY-2 cells 1-gen-2015 Centomani, Isabella; Sgobba, Alessandra; D'Addabbo, Pietro; Dipierro, Nunzio; Paradiso, Annalisa; De Gara, Laura; Dipierro, Silvio; Viggiano, Luigi; DE PINTO, MARIA CONCETTA
Lipid degradation and sensory characteristics of ripened sausages packed in modified atmosphere at different carbon dioxide concentrations 1-gen-2016 Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Centomani, Isabella; Centoducati, Gerardo; Caponio, Francesco
Selecting for high anthocyanins and high carotenoids to enhance the antioxidant activity of durum wheat 1-gen-2016 Pasqualone, Antonella; Laddomada, Barbara; Centomani, Isabella; Stefano Di Leone, ; Summo, Carmine; Giovanni, Mita; Gadaleta, Agata; Blanco, Antonio
Sviluppo di burger a base di legumi 1-gen-2016 Summo, Carmine; Centomani, Isabella; Nasti, Raffaella; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Cosmai, Lucrezia; Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco
Tradizione e innovazione: orecchiette arricchite di estratti ultrasonici da scarti del carciofo 1-gen-2017 Pasqualone, Antonella; Trani, Antonio; Carella, Cesarea; Centomani, Isabella; Nasti, Raffaella; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Gambacorta, Giuseppe
Valutazione dell’accettabilità sensoriale di formulazioni innovative a base di olive 1-gen-2016 Cosmai, Lucrezia; Cassone, Angela; Nasti, Raffaella; Centomani, Isabella; Vuodi, Ilaria; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco