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NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
The pheromone plantaricin a promotes in vitro proliferation and migration of human keratinocytes, antioxidant defenses, and modulates the expression of flg, ivl, hbd-2 and tnf-α genes.
2012-01-01 DE ANGELIS, Maria; Pinto, D; Marzani, B; Calasso, Maria; Minervini, F; Gobbetti, Marco
The use of selected sourdough lactic acid bacteria to improve the nutritional and sensory properties of gluten-free bread
2006-01-01 DI CAGNO, Raffaella; A., Benedusi; G., Giuliani; DE ANGELIS, Maria; A., Luisi; Gobbetti, Marco
The use of selected sourdough lactic acid bacteria to improve the nutritional and sensory properties of gluten-free bread
2006-01-01 DI CAGNO, Raffaella; A., Benedusi; G., Giuliani; DE ANGELIS, Maria; A., Luisi; Gobbetti, Marco
Treatment using bacterial endopeptidases to increase the human gluten tolerance
2006-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Treatment using bacterial endopeptidases to increase the human gluten tolerance
2006-01-01 DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Understanding of the adaptive growth and survival strategies of Lactobacillus platarum during pant fermentation and storage.
2013-01-01 Filannino, Pasquale; Carinali, G.; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Buchin, S.; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella
Use of selected lactobacilli to produce a sourdough bread made of wheat and non-toxic flours: in vitro and in vivo human gluten tolerance
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S; Greco, L; Clarke, C; DE VINCENZI, M; Landolfo, F; Parrilli, G; Gobbetti, Marco
Use of Selected Probiotic VSL#3 and Sourdough Lactic Acid Bacteria to Hydrolyze Wheat and Rye Proteins Responsible for Cereal Allergy
2006-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; R., Coda; S., DE CANDIA; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Use of selected probiotic VSL#3 and sourdough lactic acid bacteria to hydrolyze wheat and rye proteins responsible for cereal allergy
2006-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; R., Coda; S., DE CANDIA; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Use of selected sourdough lactic acid bacteria and dietary fibre to decrease the glycemic index of wheat breads
2006-01-01 DE ANGELIS, Maria; G., Alfonsi; DI CAGNO, Raffaella; P., Tossut; S., Cappelle; P., Arnoult; Gobbetti, Marco
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