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Use of selected sourdough lactic acid bacteria to improve the flavour of gluten-free breads and to eliminate the risk of cross-contamination
2006-01-01 A., Benedusi; DI CAGNO, Raffaella; S., Bellinvia; G., Giuliani; A., Luisi; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Uso di batteri lattici selezionati ed autoctoni per l'ottenimento di conserve vegetali
2007-01-01 Minervini, Fabio; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; R., Surico; Gobbetti, Marco
Uso di batteri lattici selezionati ed autoctoni per l’ottenimento di conserve vegetali
2007-01-01 F., Minervini; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; R., Surico; Gobbetti, Marco
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Scala, E; DE SIMONE, C; Farris, G. A.; Turrini, F; Gobbetti, Marco
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Use of selected sourdough lactic acid bacteria to improve the flavour of gluten-free breads and to eliminate the risk of cross-contamination | 1-gen-2006 | A., Benedusi; DI CAGNO, Raffaella; S., Bellinvia; G., Giuliani; A., Luisi; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco | |
Uso di batteri lattici selezionati ed autoctoni per l'ottenimento di conserve vegetali | 1-gen-2007 | Minervini, Fabio; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; R., Surico; Gobbetti, Marco | |
Uso di batteri lattici selezionati ed autoctoni per l’ottenimento di conserve vegetali | 1-gen-2007 | F., Minervini; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; R., Surico; Gobbetti, Marco | |
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Scala, E; DE SIMONE, C; Farris, G. A.; Turrini, F; Gobbetti, Marco | |
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco |
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Tipologia
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Data di pubblicazione
- 2010 - 2015 33
- 2000 - 2009 124
- 1997 - 1999 8
Editore
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- Firenze University Press 1
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Rivista
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Accesso al fulltext
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