RicercaInizia una nuova ricerca
NOTA: è possibile cercare una corrispondenza esatta usando i doppi apici, ad es: "evoluzione della specie". Qualora si cerchi un identificativo, è consigliabile cercarlo in due modi differenti: tra apici con caratteri speciali es: "978-94-6366-274" oppure senza caratteri speciali solo come sequenza numerica: es 978946366274.
Sourdough lactic acid bacteria and enzyme effect on bread firmness and staling
1997-01-01 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; DE ANGELIS, Maria; J., Rossi
Spettrometria di massa: aspetti pratici
2008-01-01 L., Bini; DE ANGELIS, Maria
Stress-resistance in sourdough lactobacilli
2001-01-01 DE ANGELIS, Maria
Synthesis of γ-aminobutiric acid (GABA) by lactic acid bacteria:from functional foods to cosmetics
2009-01-01 Coda, R.; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Cassone, A.; Siragusa, S.; Gobbetti, Marco
Synthesis of γ-aminobutiric acid (GABA) by sourdough lactic acid bacteria in cereal and pseudo-cereal flours
2009-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Coda, R; Cassone, A; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Synthesis of γ-aminobutiric acid (GABA) by sourdough lactic acid bacteria in cereal and pseudo-cereal flours
2009-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; R., Coda; A., Cassone; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Taxonomic structure and monitoring of the dominant lactic acid bacteria population during wheat flour sourdough type I propagation by using Lactobacillus sanfranciscensis or Lactobacillus plantarum starters
2009-01-01 F., Minervini; DI CAGNO, Raffaella; D., Ercolini; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria
Taxonomic Structure and Monitoring of the Dominant Population of Lactic Acid Bacteria during Wheat Flour Sourdough Type I Propagation Using Lactobacillus sanfranciscensis or Lactobacillus plantarum Starters
2009-01-01 Minervini, Fabio; DI CAGNO, Raffaella; D., Ercolini; Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria
The microbial biodiversity of nineteen Italian sourdoughs as the response to variation of environmental and process parameters
2011-01-01 Minervini, F; DI CAGNO, Raffaella; A., Lattanzi; DE ANGELIS, Maria; L., Antonielli; G., Cardinali; Gobbetti, Marco
The microbial biodiversity of nineteen Italian sourdoughs as the response to variation of environmental and process parameters.
2011-01-01 F., Minervini; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; A., Lattanzi; L., Antonielli; G., Cardinali; S., Cappelle; Gobbetti, Marco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 165
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 76
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 3
Data di pubblicazione
- 2010 - 2015 33
- 2000 - 2009 124
- 1997 - 1999 8
Editore
- Gallego JB, Cardinali G, Casella ... 4
- Simtrea, Firenze, Italy 3
- Chiriotti Editori 1
- F. DECOROSI, L. SANTOPOLO, E. TATTI 1
- Firenze University Press 1
- ItPA 1
- SIMTREA, Firenze, Italy 1
- Società di Ortoflrofrutticoltura ... 1
- Sorlini 1
Rivista
- AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHN... 3
- ACTA ITALUS HORTUS 1
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 1
- JOURNAL OF INVESTIGATIVE DERMATOL... 1
Lingua
- eng 78
- ita 38
Accesso al fulltext
- no fulltext 165