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I batteri lattici del lievito naturale: sopravvivenza e risposta a stress acido in Lactobacillus sanfranciscensis
1999-01-01 DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Bini, L; Rossi, J. AND PALLINI V.
The sourdough microflora. Dynamics of the soluble carbohydrates of wheat flour during lactic acid bacteria and yeasts fermentation
1994-01-01 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; J., Rossi
La microflora degli impasti acidi. Localizzazione cellulare e caratterizzazione degli enzimi proteolitici dei batteri lattici
1995-01-01 A., Corsetti; Gobbetti, Marco; J., Rossi; E., Smacchi
Secondary microflora in Pecorino Romano cheese
1994-01-01 P., Deiana; M., Caredda; J., Rossi; Gobbetti, Marco
Prolungamento della shelf life dei lievitati da forno mediante l'utilizzo di matrici vegetali e starter selezionati per l'attività antifungina
2011-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Coda, R; Nionelli, L; Gobbetti, Marco
Effect of fermentation on bread aroma: metabolic pathways of micro-organism
2002-01-01 Gobbetti, Marco
Duodenal and faecal microbiota of celiac children: molecular, phenotype and metabolome characterization
2011-01-01 DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; I., DE PASQUALE; M., Ndagijimana; P., Vernocchi; P., Ricciuti; F., Gagliardi; L., Laghi; Crecchio, Carmine; M. E., Guerzoni; Gobbetti, Marco
Microflora dei sourdoughs: identificazione e studio delle interazioni tra batteri lattici e lieviti
1993-01-01 Corsetti, A; Gobbetti, Marco; Rossi, J.
free amino acid composition of sourdoughs and its evolution during the bread baking process
1993-01-01 Gobbetti, Marco; Cossignani, E; Corsetti, A; Simonetti, M. S.; Damiani, P.
Biotechnology of lactic acid bacteria (I): strategies for functional foods and human intolerance. Seminar: “From Biotechnology to Bio-industries”
2004-01-01 Gobbetti, Marco
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