RicercaInizia una nuova ricerca
Acid and cold temperature stress response in Lactobacillus sanfranciscensis
1999-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; AND CORSETTI, A.
Prolungamento della shelf life dei lievitati da forno mediante l'utilizzo di matrici vegetali e starter selezionati per l'attività antifungina
2011-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Coda, R; Nionelli, L; Gobbetti, Marco
Biodiversity of Lactobacillus rossii strains isolated from sourdough
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; L., Settanni; M., Berloco; G., Gallo; A., Corsetti; Gobbetti, Marco
The microbial biodiversity of nineteen Italian sourdoughs as the response to variation of environmental and process parameters.
2011-01-01 F., Minervini; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; A., Lattanzi; L., Antonielli; G., Cardinali; S., Cappelle; Gobbetti, Marco
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS)
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S; Greco, L; Clarke, C; DE VINCENZI, M; Giovannini, C; Darchivio, M; Landolfo, F; Parrilli, G; Minervini, F; Gobbetti, Marco
EFFETTO DEL LIEVITO NATURALE E DELLE FIBRE ALIMENTARI SULL’INDICE GLICEMICO DEI PRODOTTI LIEVITATI DA FORNO
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; G., Alfonsi; G., Gallo; Gobbetti, Marco
The use of selected sourdough lactic acid bacteria to improve the nutritional and sensory properties of gluten-free bread
2006-01-01 DI CAGNO, Raffaella; A., Benedusi; G., Giuliani; DE ANGELIS, Maria; A., Luisi; Gobbetti, Marco
CO2 production in kefir by Torulopsis sphaerica immobilized cells
1986-01-01 Gobbetti, Marco; Clementi, F; Rossi, J.
Biotechnology of lactic acid bacteria (I): strategies for functional foods and human intolerance. Seminar: “From Biotechnology to Bio-industries”
2004-01-01 Gobbetti, Marco
Produzione di etanolo da acqua di vegetazione integrata con melassa
1990-01-01 Gobbetti, Marco; Haznedari, S.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
opzioni
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 224
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 135
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 86
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 3
Data di pubblicazione
- 2010 - 2015 34
- 2000 - 2009 142
- 1990 - 1999 39
- 1985 - 1989 9
Editore
- Chiriotti Editori 5
- Gallego JB, Cardinali G, Casella ... 4
- Simtrea, Firenze, Italy 3
- AISTEC (Associazione Italiana Sci... 1
- F. DECOROSI, L. SANTOPOLO, E. TATTI 1
Rivista
- AUSTRALIAN JOURNAL OF DAIRY TECHN... 3
- ANNALS OF MICROBIOLOGY 1
- INTERNATIONAL JOURNAL OF DAIRY TE... 1
- JOURNAL OF INVESTIGATIVE DERMATOL... 1
Lingua
- eng 115
- ita 53
- fre 1
Accesso al fulltext
- no fulltext 224