PETRONTINO, ALESSANDRO

PETRONTINO, ALESSANDRO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 26 (tempo di esecuzione: 0.028 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Agro-biodiversity of Mediterranean crops: farmers' preferences in support of a conservation programme for olive landraces 1-gen-2016 Sardaro, Ruggiero; Girone, Stefania; Acciani, Claudio; Bozzo, Francesco; Petrontino, Alessandro; Fucilli, Vincenzo
Agro-biodiversity: an economic evaluation of benefits provided to regional community by the Apulian olive landraces 1-gen-2016 Sardaro, Ruggiero; Fucilli, Vincenzo; Acciani, Claudio; Bozzo, Francesco; Petrontino, Alessandro; Girone, Stefania
Community preferences in support of a conservation programme for olive landraces in the Mediterranean area 1-gen-2018 Sardaro, R.; Bozzo, F.; Petrontino, A.; Fucilli, V.
Fenomeni di crollo delle falesie salentine: le preferenze della collettività a supporto degli interventi di recupero e gestione, 1-gen-2016 Sardaro, Ruggiero; Francesca, Marcuccio; Fucilli, Vincenzo; Bozzo, Francesco; Petrontino, Alessandro; Acciani, Claudio
Health-Nutrients and Origin Awareness: Implications for Regional Wine Market-Segmentation Strategies Using a Latent Analysis 1-gen-2022 Petrontino, A.; Frem, M.; Fucilli, V.; Tricarico, G.; Bozzo, F.
High nature value Forests identification: A case study in Apulia region - Italy 1-gen-2013 Fucilli, Vincenzo; Petrontino, Alessandro
Identification of High Nature Value Farmland: a methodological proposal 1-gen-2019 Bozzo, F.; Fucilli, V.; Petrontino, A.; Girone, S.
In Puglia verso un nuovo modello colturale per oliveti e vigneti da vino irrigui 1-gen-2019 Bozzo, F.; Petrontino, A.
La biodiversità del bosco di Lama San Giorgio 1-gen-2018 Tarricone, S.; Lacitignola, M.; DE VITO, N.; Giannico, F.; Ragni, M.; Petrontino, A.; Marsico, G.
La pesca del tonno rosso: aspetti normativi e criticità inerenti alla salvaguardia della specie 1-gen-2017 Maringelli, Giacomo; Sardaro, Ruggiero; Bozzo, Francesco; Petrontino, Alessandro; Fucilli, Vincenzo
La presenza dello storno (Sturnus vulgaris) in Puglia 1-gen-2018 Tarricone, S.; Cagnetta, P.; LA GIOIA, Giuseppe; Petrontino, A.; Bozzo, F.; Marsico, G.
Landscape and Vegetation Patterns Zoning Is a Methodological Tool for Management Costs Implications Due to Xylella fastidiosa Invasion 1-gen-2022 Bozzo, Francesco; Frem, Michel; Fucilli, Vincenzo; Cardone, Gianluigi; Francesco Garofoli, Paolo; Geronimo, Stefania; Petrontino, Alessandro
Le differenze nel consumo di vino: un'analisi di genere 1-gen-2019 Bozzo, Francesco; Fucilli, Vincenzo; Petrontino, Alessandro; Maringelli, Giacomo; Girone, Stefania
Le principali dinamiche congiunturali nel comparto ittico: il caso della Puglia 1-gen-2017 Bozzo, Francesco; Fucilli, Vincenzo; Petrontino, Alessandro; Girone, Stefania
Nursery Plant Production Models under Quarantine Pests’ Outbreak: Assessing the Environmental Implications and Economic Viability 1-gen-2022 Frem, M.; Fucilli, V.; Petrontino, A.; Acciani, C.; Bianchi, R.; Bozzo, F.
Preliminary Evidence Regarding the Detection of Cortisol and IL-6 to Assess Animal Welfare in Various Rabbit Housing Systems 1-gen-2022 Bozzo, Giancarlo; Dimuccio, MICHELA MARIA; Casalino, Gaia; Ceci, Edmondo; D'Amico, Francesco; Petrontino, Alessandro; Bonerba, Elisabetta; Camarda, Antonio; Circella, Elena
Quantification of the starling population, estimation and mapping of the damage to olive crops in the apulia region 1-gen-2021 Bozzo, F.; Tarricone, S.; Petrontino, A.; Cagnetta, P.; Maringelli, G.; Gioia, G. L.; Fucilli, V.; Ragni, M.
Re.Ger.O.P.: An Integrated Project for the Recovery of Ancient and Rare Olive Germplasm 1-gen-2020 Miazzi, Monica Marilena; di Rienzo, Valentina; Mascio, Isabella; Montemurro, Cinzia; Sion, Sara; Sabetta, Wilma; Vivaldi, Gaetano Alessandro; Camposeo, Salvatore; Caponio, Francesco; Squeo, Giacomo; Difonzo, Graziana; Loconsole, Guiliana; Bottalico, Giovanna; Venerito, Pasquale; Montilon, Vito; Saponari, Antonella; Altamura, Giuseppe; Mita, Giovanni; Petrontino, Alessandro; Fucilli, Vincenzo; Bozzo, Francesco
Ready-to-Eat Innovative Legumes Snack: The Influence of Nutritional Ingredients and Labelling Claims in Italian Consumers’ Choice and Willingness-to-Pay 1-gen-2023 Petrontino, Alessandro; Frem, Michel; Fucilli, Vincenzo; Labbate, Antonella; Tria, Emanuela; Bozzo, Francesco
Seafood Choice and Consumption Behavior: Assessing the Willingness to Pay for an Edible Sea Urchin 1-gen-2023 Petrontino, Alessandro; Madau, Fabio; Frem, Michel; Fucilli, Vincenzo; Bianchi, R.; Campobasso, ADELE ANNARITA; Pulina, Pietro; Bozzo, Francesco