MELODIA, Liborio
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.190
EU - Europa 492
AS - Asia 221
SA - Sud America 24
AF - Africa 1
Totale 1.928
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.187
SE - Svezia 146
CN - Cina 120
SG - Singapore 86
RU - Federazione Russa 77
UA - Ucraina 77
IT - Italia 60
DE - Germania 57
FI - Finlandia 34
BR - Brasile 23
GB - Regno Unito 17
BE - Belgio 14
FR - Francia 6
IN - India 4
CA - Canada 3
HK - Hong Kong 2
VN - Vietnam 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
AM - Armenia 1
AZ - Azerbaigian 1
BD - Bangladesh 1
CZ - Repubblica Ceca 1
EC - Ecuador 1
ID - Indonesia 1
NO - Norvegia 1
PT - Portogallo 1
RS - Serbia 1
SA - Arabia Saudita 1
TR - Turchia 1
ZA - Sudafrica 1
Totale 1.928
Città #
Chandler 237
Jacksonville 171
Nyköping 109
Ann Arbor 81
Fairfield 66
Woodbridge 53
Ashburn 48
New York 47
Beijing 45
Singapore 41
Houston 33
Lawrence 32
Roxbury 32
Cambridge 31
Nanjing 31
Boardman 26
Bari 25
Wilmington 22
Des Moines 21
Inglewood 21
Princeton 20
Seattle 20
Brussels 14
Shenyang 9
Los Angeles 8
Dearborn 7
Jiaxing 7
Tianjin 6
Nanchang 5
Washington 5
Pune 4
Changsha 3
Duncan 3
Hebei 3
London 3
Ottawa 3
San Francisco 3
Torino 3
Catanduva 2
Dong Ket 2
Guangzhou 2
Helsinki 2
Hong Kong 2
Milan 2
Moscow 2
Naples 2
Paris 2
Rio de Janeiro 2
Rome 2
San Bonifacio 2
San Lazzaro di Savena 2
Teverola 2
Turin 2
Wuhan 2
Abaetetuba 1
Acaraú 1
Alto Alegre do Maranhão 1
Aracaju 1
Atibaia 1
Atlanta 1
Baku 1
Barretos 1
Bellona 1
Belo Horizonte 1
Braço do Norte 1
Brno 1
Catalão 1
Cedar Knolls 1
Chiswick 1
Clacton-on-Sea 1
Clifton 1
Cotia 1
Cumming 1
Córrego do Ouro 1
Dhaka 1
Dubai 1
Fazenda Rio Grande 1
Fortaleza 1
Frankfurt am Main 1
Jakarta 1
Kahramanmaraş 1
Kunming 1
Lacchiarella 1
Lisbon 1
Livorno 1
Lviv 1
Munich 1
Napoli 1
Nürnberg 1
Oslo 1
Palhoça 1
Passo Fundo 1
Pelotas 1
Porto Alegre 1
Pretoria 1
Quito 1
Rio Branco 1
Riyadh 1
San Diego 1
Selvazzano Dentro 1
Totale 1.376
Nome #
Biodiversità tra le razze ovine per la produzione dell’agnello da latte. 1. Rilievi in vita e post mortem. 89
Effectt of feeding extruded linseed (Linum usitatissimum L.) and oregano (Origanum vulgare L.) on meat production and quality in Jonica kids 86
Use of grape seed flour in feed for lambs and effects on performance and meat quality 83
Use of sweet lupin (Lupinus albus L. var. Multitalia) in feeding for Podolian young bulls and influence on productive performances and meat quality traits 82
Meat Quality of Kuruma Prawn (Marsupenaeus japonicus). Preliminary evaluation 78
Caratteristiche delle mezzene e qualità delle carni di suini alimentati con mangimi contenenti buccetta d’uva 78
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems 72
Raw and extruded field beans (Vicia faba var. minor) as alternative protein sources in heavy lamb diets 70
Effect of kids feeding with linseed cake: productive performances and some meat quality traits 68
Effect of the rearing system on meat quality of cross-bred F2 (wild boar x pig) 65
CALCIUM SOAPS FOR FATTENING LAMBS: EFFECTS ON PERFORMANCE AND MEAT QUALITY 64
USE OF A DE-STONED OLIVE POMACE IN FEED FOR HEAVY LAMB PRODUCTION 61
EFFECT OF LAMB FEEDING WITH LINSEED MEAL ON SOME MEAT QUALITY TRAITS 58
Confronto quanti-qualitativo della produzione lattea in differenti razze ovine allevate in ambiente marginale. 58
IMPIEGO DI ACIDI GRASSI w-3 NEL LATTE RICOSTITUITO PER LA PRODUZIONE DEL CAPRETTO. 1. EFFETTI SULLE PRESTAZIONI ZOOTECNICHE E SULLE CARATTERISTICHE DELLE CARCASSE E DELLE CARNI 57
Meat quality of pigs, F1, F2, reared and wild boars 57
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems 56
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH SUCKLING FEEDS CONTAINING OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES, SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY TRAITS 56
SVEZZAMENTO PRECOCE ED IMPIEGO DI FONTI ALIMENTARI ALTERNATIVE NELLA PRODUZIONE DELL’AGNELLO 54
Fonti proteiche ed energetiche biocompatibili per il miglioramento della qualità delle produzioni animali 54
Effect of different diets on fatty acid profile of podolian young bulls meat 54
THE INFLUENCE OF MILKS CONTAINING LEVELS OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS ON LAMBS PRODUCTION. 1. CHEMICAL COMPOSITION OF MEAT AND ACIDIC PROFILE OF LIPIDS 53
Effect of type of sukling polyunsaturated fatty acid use on lamb production. 1 . Productive performances quanti-qualitative charateristics of the carcass 53
Effects on rearing system on meat quality of Podolian bulls 53
Caratteristiche qualitative e dietetiche delle carni di vitelloni Podolici in relazione a diversi sistemi di allevamento 51
Raw and exstruded field beans (Vicia faba var. minor) as alternative protein sources in heavy lamb diets 51
Fonti proteiche alternative nell’alimentazione degli agnelli: 1. Effetto del lupino dolce sulle performance produttive 50
THE INFLUENCE OF MILKS CONTAINING DIFFERENT LEVELS OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS ON LAMB PRODUCTION. 1. LIVE AND SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY ??? 50
FONTI PROTEICHE ALTERNATIVE NELL’ALIMENTAZIONE DEGLI AGNELLI: 3 EFFETTO DEL LUPINO DOLCE SUL PROFILO ACIDICO DELLE CARNI 49
Effect of field beanin the diet of growing Charolais heifers on carcass traits and meat quality 44
SWEET LUPIN USED AS AN ALTERNATIVE TO SOYA IN FEED FOR LOCAL APULIAN BREEDS OF LAMBS. 2. SLAUGHTERING AND DISSECTION DATA ?? 44
SAPONI DI CALCIO PER OVINI ALL’INGRASSO: MODIFICAZIONI DI ALCUNI PARAMETRI EMATOCHIMICI 38
Totale 1.936
Categoria #
all - tutte 7.937
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 7.937


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202073 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 72 1
2020/2021203 32 5 18 8 29 6 20 5 28 30 10 12
2021/2022218 7 30 2 9 25 5 5 10 11 4 49 61
2022/2023550 66 64 35 77 63 76 1 63 78 1 14 12
2023/2024170 12 36 11 7 13 69 4 9 0 3 1 5
2024/2025236 13 9 46 15 8 33 35 50 9 16 2 0
Totale 1.936