MELODIA, Liborio
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 1.163
EU - Europa 402
AS - Asia 121
Totale 1.686
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 1.162
SE - Svezia 146
CN - Cina 112
UA - Ucraina 76
DE - Germania 55
IT - Italia 53
FI - Finlandia 34
GB - Regno Unito 15
BE - Belgio 14
FR - Francia 6
IN - India 4
VN - Vietnam 2
AZ - Azerbaigian 1
CA - Canada 1
CZ - Repubblica Ceca 1
NO - Norvegia 1
PT - Portogallo 1
SA - Arabia Saudita 1
SG - Singapore 1
Totale 1.686
Città #
Chandler 237
Jacksonville 171
Nyköping 109
Ann Arbor 81
Fairfield 66
Woodbridge 53
Ashburn 47
New York 47
Beijing 45
Houston 33
Lawrence 32
Roxbury 32
Cambridge 31
Nanjing 31
Bari 25
Boardman 22
Wilmington 22
Des Moines 21
Inglewood 21
Princeton 20
Seattle 20
Brussels 14
Shenyang 9
Dearborn 7
Jiaxing 7
Tianjin 6
Nanchang 5
Washington 5
Los Angeles 4
Pune 4
Changsha 3
Duncan 3
Hebei 3
San Francisco 3
Torino 3
Dong Ket 2
Helsinki 2
London 2
Naples 2
Paris 2
San Bonifacio 2
San Lazzaro di Savena 2
Turin 2
Atlanta 1
Baku 1
Bellona 1
Brno 1
Cedar Knolls 1
Chiswick 1
Clacton-on-Sea 1
Cumming 1
Frankfurt am Main 1
Kunming 1
Lacchiarella 1
Lisbon 1
Milan 1
Napoli 1
Nürnberg 1
Oslo 1
Ottawa 1
Riyadh 1
San Diego 1
Selvazzano Dentro 1
Vieste 1
Zhengzhou 1
Totale 1.280
Nome #
Use of grape seed flour in feed for lambs and effects on performance and meat quality 78
Biodiversità tra le razze ovine per la produzione dell’agnello da latte. 1. Rilievi in vita e post mortem. 77
Use of sweet lupin (Lupinus albus L. var. Multitalia) in feeding for Podolian young bulls and influence on productive performances and meat quality traits 76
Meat Quality of Kuruma Prawn (Marsupenaeus japonicus). Preliminary evaluation 74
Effectt of feeding extruded linseed (Linum usitatissimum L.) and oregano (Origanum vulgare L.) on meat production and quality in Jonica kids 71
Caratteristiche delle mezzene e qualità delle carni di suini alimentati con mangimi contenenti buccetta d’uva 71
Raw and extruded field beans (Vicia faba var. minor) as alternative protein sources in heavy lamb diets 63
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems 62
Effect of kids feeding with linseed cake: productive performances and some meat quality traits 59
Effect of the rearing system on meat quality of cross-bred F2 (wild boar x pig) 59
CALCIUM SOAPS FOR FATTENING LAMBS: EFFECTS ON PERFORMANCE AND MEAT QUALITY 55
USE OF A DE-STONED OLIVE POMACE IN FEED FOR HEAVY LAMB PRODUCTION 54
EFFECT OF LAMB FEEDING WITH LINSEED MEAL ON SOME MEAT QUALITY TRAITS 51
Confronto quanti-qualitativo della produzione lattea in differenti razze ovine allevate in ambiente marginale. 50
Fonti proteiche ed energetiche biocompatibili per il miglioramento della qualità delle produzioni animali 49
IMPIEGO DI ACIDI GRASSI w-3 NEL LATTE RICOSTITUITO PER LA PRODUZIONE DEL CAPRETTO. 1. EFFETTI SULLE PRESTAZIONI ZOOTECNICHE E SULLE CARATTERISTICHE DELLE CARCASSE E DELLE CARNI 48
SVEZZAMENTO PRECOCE ED IMPIEGO DI FONTI ALIMENTARI ALTERNATIVE NELLA PRODUZIONE DELL’AGNELLO 47
THE INFLUENCE OF MILKS CONTAINING LEVELS OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS ON LAMBS PRODUCTION. 1. CHEMICAL COMPOSITION OF MEAT AND ACIDIC PROFILE OF LIPIDS 47
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems 47
Meat quality of pigs, F1, F2, reared and wild boars 46
Effect of type of sukling polyunsaturated fatty acid use on lamb production. 1 . Productive performances quanti-qualitative charateristics of the carcass 46
Effects on rearing system on meat quality of Podolian bulls 46
Effect of different diets on fatty acid profile of podolian young bulls meat 45
Caratteristiche qualitative e dietetiche delle carni di vitelloni Podolici in relazione a diversi sistemi di allevamento 45
THE INFLUENCE OF MILKS CONTAINING DIFFERENT LEVELS OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS ON LAMB PRODUCTION. 1. LIVE AND SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY ??? 45
Raw and exstruded field beans (Vicia faba var. minor) as alternative protein sources in heavy lamb diets 44
FONTI PROTEICHE ALTERNATIVE NELL’ALIMENTAZIONE DEGLI AGNELLI: 3 EFFETTO DEL LUPINO DOLCE SUL PROFILO ACIDICO DELLE CARNI 43
Fonti proteiche alternative nell’alimentazione degli agnelli: 1. Effetto del lupino dolce sulle performance produttive 42
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH SUCKLING FEEDS CONTAINING OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES, SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY TRAITS 42
SWEET LUPIN USED AS AN ALTERNATIVE TO SOYA IN FEED FOR LOCAL APULIAN BREEDS OF LAMBS. 2. SLAUGHTERING AND DISSECTION DATA ?? 40
Effect of field beanin the diet of growing Charolais heifers on carcass traits and meat quality 38
SAPONI DI CALCIO PER OVINI ALL’INGRASSO: MODIFICAZIONI DI ALCUNI PARAMETRI EMATOCHIMICI 34
Totale 1.694
Categoria #
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Totale 5.541


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201933 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 19 14
2019/2020332 74 24 4 16 33 13 39 10 33 13 72 1
2020/2021203 32 5 18 8 29 6 20 5 28 30 10 12
2021/2022218 7 30 2 9 25 5 5 10 11 4 49 61
2022/2023550 66 64 35 77 63 76 1 63 78 1 14 12
2023/2024164 12 36 11 7 13 69 4 9 0 3 0 0
Totale 1.694