MELODIA, Liborio
MELODIA, Liborio
DIPARTIMENTO DI SCIENZE AGRO-AMBIENTALI E TERRITORIALI (DISAAT) (attivo dal 30/12/2010 al 30/09/2022)
Biodiversità tra le razze ovine per la produzione dell’agnello da latte. 1. Rilievi in vita e post mortem.
2013-01-01 Ragni, Marco; Scarpa, G; Melodia, Liborio; Dipalo, F; Vicenti, A.
CALCIUM SOAPS FOR FATTENING LAMBS: EFFECTS ON PERFORMANCE AND MEAT QUALITY
1999-01-01 Braghieri, A.; Zezza, L.; Centoducati, Pasquale; Melodia, Liborio
Caratteristiche delle mezzene e qualità delle carni di suini alimentati con mangimi contenenti buccetta d’uva
2003-01-01 Marsico, Giuseppe; Vicenti, A.; Ragni, M.; DI MATTEO, S.; Melodia, Liborio; Zezza, F.
Caratteristiche qualitative e dietetiche delle carni di vitelloni Podolici in relazione a diversi sistemi di allevamento
2006-01-01 Ragni, M; Cocca, C; Melodia, Liborio; DI TURI, L; Marsico, Giuseppe; Vicenti, A.
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems
2005-01-01 Ragni, M.; DI TURI, L.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Giannico, F.; Vicenti, A.; Vonghia, G.
Chemical characteristics of Kuruma prawn (Marsupenaeus japonicus) from two different farming systems
2005-01-01 Ragni, M; Di Turi, L; Melodia, Liborio; Caputi Jambrenghi, A; Giannico, F; Vicenti, A; Vonghia, G.
Confronto quanti-qualitativo della produzione lattea in differenti razze ovine allevate in ambiente marginale.
2001-01-01 Ragni, Marco; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; Dimatteo, S.; Sottili, R.; Vonghia, G.
Effect of different diets on fatty acid profile of podolian young bulls meat
2007-01-01 Marsico, Giuseppe; Ragni, M.; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; Cocca, C.; Perucci, M.
Effect of field beanin the diet of growing Charolais heifers on carcass traits and meat quality
2009-01-01 Ragni, Marco; Toteda, Francesco; Di Turi, L; Melodia, Liborio; Cocca, C; Lacitignola, M; Vicenti, A.
Effect of kids feeding with linseed cake: productive performances and some meat quality traits
2006-01-01 Ragni, M; Vicenti, A; Toteda, Francesco; Melodia, Liborio; Marsico, G; DI TURI, L; Cocca, C. AND VONGHIA G.
EFFECT OF LAMB FEEDING WITH LINSEED MEAL ON SOME MEAT QUALITY TRAITS
2004-01-01 Ragni, M.; DI TURI, L.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Vonghia, G.
Effect of the rearing system on meat quality of cross-bred F2 (wild boar x pig)
2006-01-01 DI MATTEO, S; Ragni, M; Tarricone, S; Melodia, Liborio; Zarrilli, A; Marsico, Giuseppe
Effect of type of sukling polyunsaturated fatty acid use on lamb production. 1 . Productive performances quanti-qualitative charateristics of the carcass
2004-01-01 Todeda, F; Facciolongo, A. M.; Vicenti, A; Melodia, Liborio; Bozzo, Francesco
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH SUCKLING FEEDS CONTAINING OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES, SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY TRAITS
2002-01-01 Ragni, M.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Melodia, Liborio; Bozzo, Francesco; Vicenti, A.
Effects on rearing system on meat quality of Podolian bulls
2008-01-01 Marsico, G; Rangi, M; Melodia, Liborio; Tarricone, S; Cocca, C; Vicenti, A.
Effectt of feeding extruded linseed (Linum usitatissimum L.) and oregano (Origanum vulgare L.) on meat production and quality in Jonica kids
2015-01-01 Ragni, Marco; Vizzielli, Felice; Melodia, Liborio; Colonna, MARIA ANTONIETTA; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; DE VITO, Nicolo'; Tarricone, Simona; Marsico, Giuseppe
Fonti proteiche alternative nell’alimentazione degli agnelli: 1. Effetto del lupino dolce sulle performance produttive
2000-01-01 Ragni, M.; Vicenti, A.; Ragni, A.; DI MATTEO, S.; Melodia, Liborio; Marsico, Giuseppe; Vonghia, G.
FONTI PROTEICHE ALTERNATIVE NELL’ALIMENTAZIONE DEGLI AGNELLI: 3 EFFETTO DEL LUPINO DOLCE SUL PROFILO ACIDICO DELLE CARNI
2002-01-01 Ragni, M.; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; Colonna, M. A.
Fonti proteiche ed energetiche biocompatibili per il miglioramento della qualità delle produzioni animali
2006-01-01 Ragni, M; Vicenti, A; Toteda, Francesco; DI TURI, L; Melodia, Liborio; Cocca, C; Vonghia, G.
IMPIEGO DI ACIDI GRASSI w-3 NEL LATTE RICOSTITUITO PER LA PRODUZIONE DEL CAPRETTO. 1. EFFETTI SULLE PRESTAZIONI ZOOTECNICHE E SULLE CARATTERISTICHE DELLE CARCASSE E DELLE CARNI
2001-01-01 Ragni, M.; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, A.; Facciolongo, A. M.; Vonghia, G.