FACCIA, Michele

FACCIA, Michele  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 233 (tempo di esecuzione: 0.022 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A Comprehensive Review on the Biogenic Amines in Cheeses: Their Origin, Chemical Characteristics, Hazard and Reduction Strategies 1-gen-2024 Natrella, Giuseppe; Vacca, Mirco; Minervini, Fabio; Faccia, Michele; DE ANGELIS, Maria
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk 1-gen-2011 Cristina De, Ceglie; Calvano, COSIMA DAMIANA; Valerio A., Ricci; Faccia, Michele; Carlo G., Zambonin
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk 1-gen-2012 Calvano, COSIMA DAMIANA; De Ceglie, C.; Loizzo, P.; Monopoli, A.; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G.
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk 1-gen-2012 Calvano, COSIMA DAMIANA; Loizzo, Pasqua; Monopoli, Antonio; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G.
A new method to produce synbiotic Fiordilatte cheese 1-gen-2014 Angiolillo, L; Conte, A; Faccia, Michele; Zambrini, Av; Del Nobile, Ma
A proteomic approach based on MALDI-TOF MS to detect powdered milk in fresh cow's milk 1-gen-2013 Calvano, COSIMA DAMIANA; Monopoli, A.; Loizzo, P.; Faccia, Michele; Zambonin, Carlo
A proteomic approach of proteolysis study in fermented dry cured sausages of buffalo meat 1-gen-2004 DI LUCCIA, A.; V., DI MARTINO; F., Cassotta; Trani, Antonio; G., Varricchio; Faccia, Michele; S. SPAGNA MUSSO D., Matassino
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties of semolina 1-gen-2005 Di Luccia, A; Lamacchia, C; Fares, C; Padalin, L; Mamone, G; La Gatta, B; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Di Fonzo, N; La Notte, E.
A protomic approach to plasmin and chimosi activity on river buffalo and bovine pure casein 1-gen-2007 Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; DI LUCCIA, A.
A Study on Milk and Caciocavallo Cheese from Podolica Breed in Basilicata, Italy 1-gen-2023 Natrella, Giuseppe; DE PALO, Pasquale; Maggiolino, Aristide; Faccia, Michele
Advancements in food authentication using soft independent modelling of class analogy (SIMCA): a review 1-gen-2024 DE ANGELIS, Davide; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Faccia, Michele; Squeo, Giacomo
Advances in Dairy Products 1-gen-2017 Contò, Francesco; Del Nobile, Alessandro; Faccia, Michele; VIttorio Zambrini, Angelo; Conte, Amalia
An attempt at producing a “lactose-free” directly acidified mozzarella (high moisture type) by curd washing and pressing: A chemical and sensory study 1-gen-2023 Natrella, Giuseppe; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele
An easy and natural way for producing lactose-free mozzarella without lactase 1-gen-2019 Faccia, Michele; Natrella, Giuseppe; Gambacorta, Giuseppe
An electrophoretic approach to reveal the freshness of buffalo mozzarella cheese 1-gen-2022 Rutigliano, Mariacinzia; Spadaccino, Giuseppina; Gagliardi, Rosa; DI LUCCIA, Aldo; Faccia, Michele; la Gatta, Barbara
Analisi dei composti volatili del fior di latte prodotto con differente tecnologia 1-gen-2012 Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Punzi, R; Cassone, A; Faccia, Michele
Analysis of the water soluble compounds as a tool for discriminating traditional and industrial high moisture mozzarella made with citric acid 1-gen-2021 Faccia, Michele; Natrella, Giuseppe; Gambacorta, Giuseppe
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity of cv. Crimson Seedless grape berries 1-gen-2015 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Punzi, R.; Faccia, M.; Trani, A.; Gambacorta, G.
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity ov cv. Crimson Seedless grape berries 1-gen-2015 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe
Application of Abscisic Acid (S-ABA) to 'Crimson Seedless' Grape Berries in a Mediterranean Climate: Effects on Color, Chemical Characteristics, Metabolic Profile, and S-ABA Concentration 1-gen-2013 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Pacifico, A.; Gambacorta, G.; Faccia, M.; Trani, A.; Gallo, V.; Cafagna, I.; Mastrorilli, P.