FACCIA, Michele

FACCIA, Michele  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 197 (tempo di esecuzione: 0.03 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk 1-gen-2011 Cristina De, Ceglie; Calvano, COSIMA DAMIANA; Valerio A., Ricci; Faccia, Michele; Carlo G., Zambonin
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk 1-gen-2012 Calvano, COSIMA DAMIANA; Loizzo, Pasqua; Monopoli, Antonio; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G.
A MALDI-ToF MS method to detect powdered milk in fresh cow milk 1-gen-2012 Calvano, COSIMA DAMIANA; De Ceglie, C.; Loizzo, P.; Monopoli, A.; Faccia, Michele; Zambonin Carlo, G.
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties of semolina 1-gen-2005 Di Luccia, A; Lamacchia, C; Fares, C; Padalin, L; Mamone, G; La Gatta, B; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Di Fonzo, N; La Notte, E.
A protomic approach to plasmin and chimosi activity on river buffalo and bovine pure casein 1-gen-2007 Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; DI LUCCIA, A.
Advances in Dairy Products 1-gen-2017 Contò, Francesco; Del Nobile, Alessandro; Faccia, Michele; VIttorio Zambrini, Angelo; Conte, Amalia
Analisi dei composti volatili del fior di latte prodotto con differente tecnologia 1-gen-2012 Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Punzi, R; Cassone, A; Faccia, Michele
Analysis of the water soluble compounds as a tool for discriminating traditional and industrial high moisture mozzarella made with citric acid 1-gen-2021 Faccia, Michele; Natrella, Giuseppe; Gambacorta, Giuseppe
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity ov cv. Crimson Seedless grape berries 1-gen-2015 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe
Application of Abscisic Acid (S-ABA) to 'Crimson Seedless' Grape Berries in a Mediterranean Climate: Effects on Color, Chemical Characteristics, Metabolic Profile, and S-ABA Concentration 1-gen-2013 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Pacifico, A.; Gambacorta, G.; Faccia, M.; Trani, A.; Gallo, V.; Cafagna, I.; Mastrorilli, P.
Application of natural and synthetic zeolites in the oenological field 1-gen-2021 Noviello, Mirella; Gattullo, CONCETTA ELIANA; Faccia, Michele; Michele Paradiso, Vito; Gambacorta, Giuseppe
Un approccio analitico alla rivelazione dell'uso di cagliate conservate nella produzione della mozzarella vaccina 1-gen-2011 Faccia, Michele; P., Loizzo; Trani, Antonio; R., Gagliardi; S., Lamparelli; P., Scrocchi; A., DI LUCCIA
UN APPROCCIO PROTEOMICO ALLO STUDIO DI CARATTERIZZAZIONE DEI SALUMI FERMENTATI E NON FERMENTATI 1-gen-2008 Trani, Antonio; Loizzo, P; Picariello, G; Faccia, Michele; Alviti, G; SPAGNA MUSSO, S; DI LUCCIA, A.
Assessment of “Sugranineteen” Table Grape Maturation Using Destructive and Auto-Fluorescence Methods 1-gen-2022 Hamie, N.; Tarricone, L.; Verrastro, V.; Natrella, G.; Faccia, M.; Gambacorta, G.
Biochemical patterns in ovine cheese: Influence of probiotic strains 1-gen-2010 Albenzio, M; Santillo, A; Caroprese, M; Marino, R; Trani, Antonio; Faccia, Michele
Biochemical traits of Ciauscolo, a spreadable typical Italian dry-cured sausage 1-gen-2010 Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, P; Alviti, G; Schena, A; Faccia, Michele; Aquilanti, L; Santarelli, S; Di Luccia, A.
Buffalo Milk as a Source of Probiotic Functional Products 1-gen-2021 Vargas-Ramella, Márcio; Pateiro, Mirian; Maggiolino, Aristide; Faccia, Michele; Franco, Daniel; DE PALO, Pasquale; Lorenzo, José M.
Caratteristiche qualitative del mosto e del vino da Malvasia Nera 1-gen-2006 V., Liuzzi; L., D'Andrea; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA
Caratteristiche qualitative dellfolio di oliva vergine monovarietale pugliese della cultivar Leccino 1-gen-2006 V., Liuzzi; L., D'Andrea; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA
Caratteristiche quanti-qualitative del latte in cavalle di razza Murgese e TPR. Costituenti minori: il lisozima 1-gen-2001 Faccia, Michele; F., Pinto; M., Veronico; Liuzzi, V. A.