SIGNORE, ANGELO

SIGNORE, ANGELO  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI - DISSPA  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 68 (tempo di esecuzione: 0.037 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A targeted management of the nutrient solution in a soilless tomato crop according to plant needs 1-gen-2016 Signore, Angelo; Serio, Francesco; Santamaria, Pietro
Adattabilità all'allevamento in vaso di cultivar di pomodoro ciliegino 1-gen-2001 Conversa, G.; Elia, A.; Parente, A.; Signore, Angelo; Santamaria, Pietro
Agrobiodiversity of Vegetable Crops: Aspect, Needs, and Future Perspectives 1-gen-2019 Signore, Angelo; Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro
An Integrated Management of Vegetable Agro-Biodiversity: A Case Study in the Puglia Region (Italy) on the Artichoke Landrace ‘Carciofo di Lucera’ 1-gen-2022 Signore, A.; Di Giovine, F.; Morgese, A.; Sonnante, G.; Santamaria, P.
Atlante dei Prodotti Agroalimentari Tradizionali di Puglia 1-gen-2022 Didonna, A.; Colonna, M. A.; Renna, M.; Signore, A.; Santamaria, P.
Bioactive compounds and antioxidant capacity in anthocyanin-rich carrots: A comparison between the black carrot and the apulian landrace “polignano” carrot 1-gen-2021 Blando, F.; Marchello, S.; Maiorano, G.; Durante, M.; Signore, A.; Laus, M. N.; Soccio, M.; Mita, G.
Biodiversity of vegetable crops, a living heritage 1-gen-2019 Renna, Massimiliano; Signore, Angelo; Montesano, Francesco F.; Gonnella, Maria; Santamaria, Pietro
Biodiversity of Vegetable Crops, A Living Heritage 1-gen-2019 Rennna, M.; Santamaria, P.; Signore, A.; Montesano, F. F.; Gonnella, M.
Biodiverso: A case study of integrated project to preserve the biodiversity of vegetable crops in Puglia (southern Italy) 1-gen-2018 Renna, Massimiliano; Montesano, Francesco F.; Signore, Angelo; Gonnella, Maria; Santamaria, Pietro
Biofortificazione con iodio della Carota di Polignano 1-gen-2016 Signore, Angelo; D'Imperio, Massimiliano; Serio, Francesco; Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro
Blue LED light irradiation enhances yield in green beans 1-gen-2021 Leoni, B.; Palmitessa, O. D.; Serio, F.; Signore, A.; Santamaria, P.
Caratteristiche agronomiche dell’ammendante prodotto 1-gen-2008 Signore, Angelo; Santamaria, Pietro; Campanile, R.
Caratterizzazione chimico-fisica dei residui di posidonia spiaggiata 1-gen-2009 Parente, A; Cocozza, Claudio; Miano, Teodoro; Signore, Angelo; Santamaria, Pietro
Compositional analysis and antioxidant profile of yellow, orange and purple Polignano carrots 1-gen-2012 Cefola, M; Pace, B; Renna, Massimiliano; Santamaria, Pietro; Signore, Angelo; Serio, F.
Contenuto di nitrato nella patata primaticcia 1-gen-2002 Serio, F; Elia, A; Santamaria, Pietro; Signore, Angelo
Densità, produzione e qualità di rucola allevata con la tecnica dei pannelli galleggianti 1-gen-2002 Conversa, G; Parente, A; Signore, Angelo; Elia, A.
Editorial: Advanced Strategies to Reduce the Nitrate Content in Vegetables 1-gen-2021 Signore, A.; Bell, L.; Santamaria, P.; Van Labeke, M. -C.
Effects of Greenhouse vs. Growth Chamber and Different Blue-Light Percentages on the Growth Performance and Quality of Broccoli Microgreens 1-gen-2022 Palmitessa, Od; Gadaleta, A; Leoni, B; Renna, M; Signore, A; Paradiso, Vm; Santamaria, P
Effects of organic farming practices on yield and quality of 'Barattiere', a local cultivar of Cucumis melo L. From Puglia (southern Italy) 1-gen-2020 Renna, M.; Signore, A.; Lasorella, C.; Santamaria, P.; Cazzato, E.; Fracchiolla, M.
Effetto su patata primaticcia del disseccamento chimico 1-gen-2006 Buttaro, D; Serio, F; Buono, V; DE GARA, L; Gonnella, M; Florio, G; Signore, Angelo; Tedone, L; Santamaria, Pietro