LORUSSO, ANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 396
EU - Europa 70
AS - Asia 59
SA - Sud America 5
AN - Antartide 1
Totale 531
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 396
CN - Cina 35
SE - Svezia 25
RU - Federazione Russa 20
SG - Singapore 15
IT - Italia 10
FI - Finlandia 6
BR - Brasile 5
GB - Regno Unito 4
DE - Germania 3
HK - Hong Kong 2
TR - Turchia 2
VN - Vietnam 2
CH - Svizzera 1
GS - Georgia del Sud e Isole Sandwich Australi 1
ID - Indonesia 1
IN - India 1
LT - Lituania 1
PK - Pakistan 1
Totale 531
Città #
Fairfield 58
Chandler 56
Woodbridge 38
Ashburn 35
Houston 32
Cambridge 28
Ann Arbor 27
Nyköping 23
Seattle 18
Wilmington 12
Dearborn 9
Singapore 9
Inglewood 7
Nanjing 7
Roxbury 7
Jacksonville 6
Los Angeles 6
Beijing 5
Lawrence 5
Shenyang 5
Des Moines 4
Hefei 4
Bari 2
Dong Ket 2
Frankfurt am Main 2
Hebei 2
Helsinki 2
Hong Kong 2
Jiaxing 2
Nanchang 2
Princeton 2
Anápolis 1
Carmagnola 1
Caxias do Sul 1
Chiswick 1
Huizhou 1
Jakarta 1
Jequié 1
Kunming 1
Leawood 1
London 1
Mardan 1
Messina 1
Ordu 1
Prescot 1
Pune 1
Ravenna 1
Rio de Janeiro 1
Rome 1
Santa Clara 1
The Dalles 1
Tianjin 1
Torres 1
Washington 1
Weihai 1
Yellow Springs 1
Zhengzhou 1
Zurich 1
Totale 446
Nome #
Use of sourdough made with quinoa (Chenopodium quinoa) flour and autochthonous selected lactic acid bacteria for enhancing the nutritional, textural and sensory features of white bread 113
Use of Selected Lactic Acid Bacteria and Quinoa Flour for Manufacturing Novel Yogurt-Like Beverages 113
Use of fermented quinoa flour for pasta making and evaluation of the technological and nutritional features 107
Improving the antioxidant properties of quinoa flour through fermentation with selected autochthonous lactic acid bacteria 94
Wheat milling by-products and sourdough fermentation: nutritional, functional and technological advantages 45
Sottoprodotti della molitura fermentati: ingredienti funzionali per la produzione di pane a basso indice glicemico 42
La fermentazione lattica come strumento per migliorare le caratteristiche tecnologiche, nutrizionali, funzionali e sensoriali di quinoa 39
Totale 553
Categoria #
all - tutte 2.508
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 2.508


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/202018 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 17 1
2020/202184 7 1 22 11 1 4 11 5 6 4 9 3
2021/202254 0 12 1 1 1 3 3 4 2 2 7 18
2022/2023105 10 18 7 15 10 16 1 12 12 1 2 1
2023/202429 5 4 3 6 5 2 1 0 1 1 0 1
2024/202566 5 5 7 1 2 12 14 11 0 7 2 0
Totale 553