LORUSSO, ANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 473
AS - Asia 152
EU - Europa 80
SA - Sud America 23
AF - Africa 5
AN - Antartide 1
Totale 734
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 467
SG - Singapore 63
CN - Cina 49
SE - Svezia 25
RU - Federazione Russa 22
BR - Brasile 21
HK - Hong Kong 20
IT - Italia 10
FI - Finlandia 6
GB - Regno Unito 6
VN - Vietnam 6
CI - Costa d'Avorio 5
CA - Canada 4
ES - Italia 4
DE - Germania 3
BD - Bangladesh 2
IN - India 2
JP - Giappone 2
TR - Turchia 2
AE - Emirati Arabi Uniti 1
CH - Svizzera 1
CO - Colombia 1
FR - Francia 1
GS - Georgia del Sud e Isole Sandwich Australi 1
GT - Guatemala 1
GY - Guiana 1
ID - Indonesia 1
IL - Israele 1
KR - Corea 1
LT - Lituania 1
MX - Messico 1
MY - Malesia 1
PK - Pakistan 1
PL - Polonia 1
Totale 734
Città #
Ashburn 68
Fairfield 58
Chandler 56
Woodbridge 38
Houston 32
Cambridge 28
Singapore 28
Ann Arbor 27
Nyköping 23
Hong Kong 20
Seattle 18
Beijing 13
Wilmington 12
Dearborn 9
Los Angeles 9
Inglewood 7
Jacksonville 7
Nanjing 7
Roxbury 7
Santa Clara 6
Abidjan 5
Lawrence 5
Shenyang 5
Dallas 4
Des Moines 4
Hefei 4
London 3
Bari 2
Buffalo 2
Chicago 2
Dong Ket 2
Frankfurt am Main 2
Hebei 2
Helsinki 2
Ho Chi Minh City 2
Jiaxing 2
Nanchang 2
Princeton 2
Rio de Janeiro 2
Salvador 2
São Paulo 2
Tokyo 2
Washington 2
Anápolis 1
Belo Horizonte 1
Biên Hòa 1
Boston 1
Brooklyn 1
Calgary 1
Campinas 1
Carmagnola 1
Caxias do Sul 1
Charlotte 1
Chiswick 1
Columbus 1
Denver 1
Dhaka 1
Feira de Santana 1
Georgetown 1
Goiânia 1
Greenville 1
Guatemala City 1
Hanoi 1
Heshan 1
Huizhou 1
Jakarta 1
Jequié 1
Kuching 1
Kunming 1
Leawood 1
Mardan 1
Maricá 1
Medellín 1
Messina 1
Miami 1
Montreal 1
New Delhi 1
New York 1
Nova Iguaçu 1
Novosibirsk 1
Olinda 1
Ordu 1
Orem 1
Peace River 1
Penedo 1
Prescot 1
Pune 1
Ravenna 1
Ribeirão Preto 1
Rome 1
San Francisco 1
Seoul 1
Sochi 1
São Caetano do Sul 1
The Dalles 1
Tianjin 1
Torres 1
Uberlândia 1
Warsaw 1
Weihai 1
Totale 592
Nome #
Use of sourdough made with quinoa (Chenopodium quinoa) flour and autochthonous selected lactic acid bacteria for enhancing the nutritional, textural and sensory features of white bread 151
Use of Selected Lactic Acid Bacteria and Quinoa Flour for Manufacturing Novel Yogurt-Like Beverages 139
Use of fermented quinoa flour for pasta making and evaluation of the technological and nutritional features 131
Improving the antioxidant properties of quinoa flour through fermentation with selected autochthonous lactic acid bacteria 122
Wheat milling by-products and sourdough fermentation: nutritional, functional and technological advantages 76
Sottoprodotti della molitura fermentati: ingredienti funzionali per la produzione di pane a basso indice glicemico 70
La fermentazione lattica come strumento per migliorare le caratteristiche tecnologiche, nutrizionali, funzionali e sensoriali di quinoa 67
Totale 756
Categoria #
all - tutte 3.239
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 3.239


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/202142 0 0 0 0 0 4 11 5 6 4 9 3
2021/202254 0 12 1 1 1 3 3 4 2 2 7 18
2022/2023105 10 18 7 15 10 16 1 12 12 1 2 1
2023/202429 5 4 3 6 5 2 1 0 1 1 0 1
2024/2025107 5 5 7 1 2 12 14 11 0 7 14 29
2025/2026162 51 15 23 24 41 8 0 0 0 0 0 0
Totale 756