LORUSSO, ANNA
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 384
EU - Europa 44
AS - Asia 35
AN - Antartide 1
Totale 464
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 384
CN - Cina 30
SE - Svezia 25
IT - Italia 9
FI - Finlandia 4
GB - Regno Unito 4
DE - Germania 2
TR - Turchia 2
VN - Vietnam 2
GS - Georgia del Sud e Isole Sandwich Australi 1
IN - India 1
Totale 464
Città #
Fairfield 58
Chandler 56
Woodbridge 38
Ashburn 34
Houston 32
Cambridge 28
Ann Arbor 27
Nyköping 23
Seattle 18
Wilmington 12
Dearborn 9
Inglewood 7
Nanjing 7
Roxbury 7
Jacksonville 6
Beijing 5
Lawrence 5
Shenyang 5
Des Moines 4
Hefei 4
Bari 2
Dong Ket 2
Hebei 2
Los Angeles 2
Nanchang 2
Princeton 2
Carmagnola 1
Chiswick 1
Frankfurt am Main 1
Jiaxing 1
Kunming 1
Leawood 1
London 1
Messina 1
Ordu 1
Prescot 1
Pune 1
Ravenna 1
Tianjin 1
Washington 1
Yellow Springs 1
Zhengzhou 1
Totale 413
Nome #
Use of sourdough made with quinoa (Chenopodium quinoa) flour and autochthonous selected lactic acid bacteria for enhancing the nutritional, textural and sensory features of white bread 105
Use of Selected Lactic Acid Bacteria and Quinoa Flour for Manufacturing Novel Yogurt-Like Beverages 102
Use of fermented quinoa flour for pasta making and evaluation of the technological and nutritional features 94
Improving the antioxidant properties of quinoa flour through fermentation with selected autochthonous lactic acid bacteria 84
La fermentazione lattica come strumento per migliorare le caratteristiche tecnologiche, nutrizionali, funzionali e sensoriali di quinoa 35
Sottoprodotti della molitura fermentati: ingredienti funzionali per la produzione di pane a basso indice glicemico 34
Wheat milling by-products and sourdough fermentation: nutritional, functional and technological advantages 32
Totale 486
Categoria #
all - tutte 1.901
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 1.901


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2018/201940 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 19 21
2019/2020116 22 4 2 10 9 14 11 11 10 5 17 1
2020/202184 7 1 22 11 1 4 11 5 6 4 9 3
2021/202254 0 12 1 1 1 3 3 4 2 2 7 18
2022/2023105 10 18 7 15 10 16 1 12 12 1 2 1
2023/202428 5 4 3 6 5 2 1 0 1 1 0 0
Totale 486