RENZULLI, PIETRO ALEXANDER
RENZULLI, PIETRO ALEXANDER
DIPARTIMENTO JONICO IN "SISTEMI GIURIDICI ED ECONOMICI DEL MEDITERRANEO: societa', ambiente,culture"
3D POINTING IN VIRTUAL REALITY: EXPERIMENTAL STUDY
2003-01-01 Fiorentino, M; Monno, G; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Uva, A. E.
3D SKETCH STROKE SEGMENTATION AND FITTING IN VIRTUAL REALITY
2003-01-01 Fiorentino, M.; Monno, G.; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Uva, A. E.
3D WARP BRUSH MODELING
2006-01-01 Kil, Y; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Kreylos, O; Hamann, B; Monno, G; Staadt, O.
3D WARP BRUSH: INTERACTIVE FREE-FORM MODELING ON THE RESPONSIVE WORKBENCH
2005-01-01 Kil, Y; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Kreylos, O; Hamann, B; Monno, G; Staadt, O.
An Industrial Symbiosis Project for the Taranto Productive District
2015-01-01 Tassielli, Giuseppe; Notarnicola, Bruno; Renzulli, PIETRO ALEXANDER
Application of life cycle assessment in the cereal and derived products sector
2015-01-01 Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Bacenetti, J; Benedetto, G; Fusi, A; Ioppolo, G; Niero, M; Protom, ; Salomone, R; Sica, D; Supino, S.
Application of multi-objective genetic algorithms for optimization of energy, economics and environmental life cycle assessment in oilseed production
2016-01-01 Mousavi Avval, S. H.; Rafiee S., Sharifi M.; Hosseinpour, S.; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER
Attività di monitoraggio multi scenario per la misurazione di inquinanti in matrice aerodispersa mediante applicazione di sensoristica UAV based
2023-01-01 Notarnicola, Bruno; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; DE MOLFETTA, Maurizio; DI CAPUA, Rosa; Spizzirri, Gianfranco; Astuto, Francesco
Carbon Footprint degli alimenti: costruzione di una banca dati per il progetto Meneghina Express
2014-01-01 Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Lo Giudice, A; Colombo, N; Costantino, E.
Carbon footprinting of dietary habits: the Meneghina Express project
2014-01-01 Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Lo Giudice, A; Colombo, N; Costantino, E.
CHARACTER LINE SKETCHING FOR CONCEPTUAL DESIGN IN VIRTUAL REALITY
2003-01-01 Fiorentino, M.; Monno, G.; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Uva, A. E.
Confronto tra le PEFCR e il metodo SALCA nella LCA della pasta
2019-01-01 Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, Pietro A.; Masini, Serena; Antón, Assumpció; Palladino, Gianluca
Developing a new tool for assessing environmental emissions of tillage operation
2017-01-01 Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER
Development of an Application Model of the Principles and Tools of Industrial Ecology to a Wide Area
2012-01-01 Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Giungato, Pasquale; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Laiola, E; Di Capua, R; Rizzo, I.
Diagnosi energetica dei siti di trattamento rifiuti della CISA SpA, Massafra, Taranto
2018-01-01 Notarnicola, B.; Tassielli, G.; Renzulli, P.; Fedele, G.; Minutello, L.
Elaborazione di un modello di applicazione dei principi e degli strumenti dell’ecologia industriale ad un’area vasta
2012-01-01 Notarnicola, Bruno; Uricchio, Antonio Felice; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Selicato, Gianluca
Energy flows and greenhouses gases of EU (European Union) national breads using an LCA (Life Cycle Assessment) approach
2017-01-01 Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Monforti, Fabio
Energy Flows and Greenhouses Gases of EU national breads using LCA approach.
2015-01-01 Tassielli, Giuseppe; Notarnicola, Bruno; Fabio Monforti, Ferrario; Renzulli, PIETRO ALEXANDER
Energy Use in the EU Food Sector: State of Play and Opportunities for Improvement
2015-01-01 Monforti Ferrario, F.; Dallemand, J. F.; Pinedo Pascua, I.; Motola, V.; Banja, M.; Scarlat, N.; Medarac, H.; Castellazzi, L.; Labanca, N.; Bertoldi, P.; Pennington, D.; Goralczyk, M.; Schau, E. M.; Saouter, E.; Sala, S.; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER
Energy Use in the EU Food Sector: State of Play and Opportunities for Improvement.
2015-01-01 Fabio Monforti, Ferrario; Jean Francois, Dallemand; Hrvoje, Medarac; V., Motola; Irene, Pinedo; Luca, Castellazzi; Paolo, Bertoldi; Nicola, Labanca; Manjola, Banja; Nicolae, Scarlat; Erwin M., Schau; Malgorzata, Goralczyk; Serenella, Sala; Erwan, Saouter; David, Pennington; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
3D POINTING IN VIRTUAL REALITY: EXPERIMENTAL STUDY | 1-gen-2003 | Fiorentino, M; Monno, G; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Uva, A. E. | |
3D SKETCH STROKE SEGMENTATION AND FITTING IN VIRTUAL REALITY | 1-gen-2003 | Fiorentino, M.; Monno, G.; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Uva, A. E. | |
3D WARP BRUSH MODELING | 1-gen-2006 | Kil, Y; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Kreylos, O; Hamann, B; Monno, G; Staadt, O. | |
3D WARP BRUSH: INTERACTIVE FREE-FORM MODELING ON THE RESPONSIVE WORKBENCH | 1-gen-2005 | Kil, Y; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Kreylos, O; Hamann, B; Monno, G; Staadt, O. | |
An Industrial Symbiosis Project for the Taranto Productive District | 1-gen-2015 | Tassielli, Giuseppe; Notarnicola, Bruno; Renzulli, PIETRO ALEXANDER | |
Application of life cycle assessment in the cereal and derived products sector | 1-gen-2015 | Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Bacenetti, J; Benedetto, G; Fusi, A; Ioppolo, G; Niero, M; Protom, ; Salomone, R; Sica, D; Supino, S. | |
Application of multi-objective genetic algorithms for optimization of energy, economics and environmental life cycle assessment in oilseed production | 1-gen-2016 | Mousavi Avval, S. H.; Rafiee S., Sharifi M.; Hosseinpour, S.; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER | |
Attività di monitoraggio multi scenario per la misurazione di inquinanti in matrice aerodispersa mediante applicazione di sensoristica UAV based | 1-gen-2023 | Notarnicola, Bruno; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; DE MOLFETTA, Maurizio; DI CAPUA, Rosa; Spizzirri, Gianfranco; Astuto, Francesco | |
Carbon Footprint degli alimenti: costruzione di una banca dati per il progetto Meneghina Express | 1-gen-2014 | Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Lo Giudice, A; Colombo, N; Costantino, E. | |
Carbon footprinting of dietary habits: the Meneghina Express project | 1-gen-2014 | Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Lo Giudice, A; Colombo, N; Costantino, E. | |
CHARACTER LINE SKETCHING FOR CONCEPTUAL DESIGN IN VIRTUAL REALITY | 1-gen-2003 | Fiorentino, M.; Monno, G.; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Uva, A. E. | |
Confronto tra le PEFCR e il metodo SALCA nella LCA della pasta | 1-gen-2019 | Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, Pietro A.; Masini, Serena; Antón, Assumpció; Palladino, Gianluca | |
Developing a new tool for assessing environmental emissions of tillage operation | 1-gen-2017 | Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER | |
Development of an Application Model of the Principles and Tools of Industrial Ecology to a Wide Area | 1-gen-2012 | Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Giungato, Pasquale; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Laiola, E; Di Capua, R; Rizzo, I. | |
Diagnosi energetica dei siti di trattamento rifiuti della CISA SpA, Massafra, Taranto | 1-gen-2018 | Notarnicola, B.; Tassielli, G.; Renzulli, P.; Fedele, G.; Minutello, L. | |
Elaborazione di un modello di applicazione dei principi e degli strumenti dell’ecologia industriale ad un’area vasta | 1-gen-2012 | Notarnicola, Bruno; Uricchio, Antonio Felice; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Selicato, Gianluca | |
Energy flows and greenhouses gases of EU (European Union) national breads using an LCA (Life Cycle Assessment) approach | 1-gen-2017 | Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER; Monforti, Fabio | |
Energy Flows and Greenhouses Gases of EU national breads using LCA approach. | 1-gen-2015 | Tassielli, Giuseppe; Notarnicola, Bruno; Fabio Monforti, Ferrario; Renzulli, PIETRO ALEXANDER | |
Energy Use in the EU Food Sector: State of Play and Opportunities for Improvement | 1-gen-2015 | Monforti Ferrario, F.; Dallemand, J. F.; Pinedo Pascua, I.; Motola, V.; Banja, M.; Scarlat, N.; Medarac, H.; Castellazzi, L.; Labanca, N.; Bertoldi, P.; Pennington, D.; Goralczyk, M.; Schau, E. M.; Saouter, E.; Sala, S.; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER | |
Energy Use in the EU Food Sector: State of Play and Opportunities for Improvement. | 1-gen-2015 | Fabio Monforti, Ferrario; Jean Francois, Dallemand; Hrvoje, Medarac; V., Motola; Irene, Pinedo; Luca, Castellazzi; Paolo, Bertoldi; Nicola, Labanca; Manjola, Banja; Nicolae, Scarlat; Erwin M., Schau; Malgorzata, Goralczyk; Serenella, Sala; Erwan, Saouter; David, Pennington; Notarnicola, Bruno; Tassielli, Giuseppe; Renzulli, PIETRO ALEXANDER |