Sfoglia per Autore
Modellazione matematica degli effetti del pH, temperatura, NaCl ed aw sulle attività proteolitiche e lipolitiche di batteri lattici responsabili della maturazione dei formaggi
1999-01-01 Gobbetti, Marco; R., Lanciotti; M. R., Corbo; DE ANGELIS, Maria
Acid and cold temperature stress response in Lactobacillus sanfranciscensis
1999-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; AND CORSETTI, A.
I batteri lattici del lievito naturale: sopravvivenza e risposta a stress acido in Lactobacillus sanfranciscensis
1999-01-01 DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; L., Bini; J., Rossi; V., Pallini
Study of the effects of temperature, pH, NaCl and aw on the proteolytic and lipolytic activities of cheese-related lactic acid bacteria
1999-01-01 M., Gobbetti; R., Lanciotti; DE ANGELIS, Maria; M. R., Corbo; R., Massini; P., Fox
Esterase and lipase activities of Lactobacillus sanfranciscensis strains used in sourdough fermentation
1999-01-01 DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; A., Corsetti
Il latte come espressione di prodotti “bioattivi” naturali
2000-01-01 Rossi, J; Gobbetti, Marco; Corsetti, A; DE ANGELIS, Maria
Arabinose fermentation by Lactobacillus plantarum in sourdough with added pentosans and alfa-L-arabinofuranosidase: a tool to increase the production of acetic acid
2000-01-01 Gobbetti, Marco; Lavermicocca, P.; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.
Acid and low temperature stress response in Lactobacillus sanfranciscensis
2000-01-01 DE ANGELIS, Maria
Microbiological and biochemical characteristics of Canestrato Pugliese cheese made from raw milk, pasteurized milk or by heating the curd in hot whey
2001-01-01 Albenzio, M; Corbo, M. R.; UR RHEMAN, S.; Fox, P. F.; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.; Sevi, A.; Gobbetti, Marco
Characterization of non-starter lactic acid bacteria from italian ewe cheeses based on phenotypic, genotypic, and cell wall protein analyses
2001-01-01 DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.; Tosti, N.; Rossi, J.; Corbo, M. R.; Gobbetti, Marco
The acid stress response in Lactobacillus sanfranciscensis CB1
2001-01-01 DE ANGELIS, Maria; L., Bini; V., Pallini; P. S., Cocconcelli; Gobbetti, Marco
Microbiological and biochemical properties of Canestrato Pugliese hard cheese supplemented with bifidobacteria
2001-01-01 Corbo, M. R.; Albenzio, M.; DE ANGELIS, Maria; Sevi, A.; Gobbetti, Marco
Biotecnologie per lo studio dell’adattamento ambientale dei batteri lattici nell’industria alimentare
2001-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; A., Corsetti
Metabolismo dell’arginina (arginine deiminasi pathway-ADI) nei batteri lattici del lievito naturale
2001-01-01 DE ANGELIS, Maria; Calzola, C; Corsetti, A; Rossi, J; Gobbetti, Marco
Amino acid catabolism in cheese-related bacteria: selection and study of the effects of pH, temperature and NaCl by quadratic response surface methodology
2001-01-01 Curtin, A. C.; DE ANGELIS, Maria; Cipriani, M.; Corbo, M. R.; Mcsweeney, P. L. H.; Gobbetti, Marco
Interazioni tra batteri lattici starter e non starter: effetto di proteinasi sulla velocità di crescita e sull’attività peptidasica di Lactobacillus plantarum
2001-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Semeraro, M; Lavermicocca, P; Gobbetti, Marco
Stress-resistance in sourdough lactobacilli
2001-01-01 DE ANGELIS, Maria
Adattamento agli stress ambientali in batteri lattici dell’impasto acido: risposta alle basse temperature
2001-01-01 DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A; Gobbetti, Marco; AND ROSSI, J.
Characterization of non-starter lactic acid bacteria (NSLAB) from ewes’ Italian cheeses based on phenotypic, genotypic, cell-wall protein and peptidase analyses
2001-01-01 DE ANGELIS, Maria; A., Corsetti; N., Tosti; J., Rossi; M. R., Corbo; Gobbetti, Marco
Proteolytic activity of sourdough lactobacilli: effect in the reduction of gliadin-like fractions
2002-01-01 Rollan, G; DE ANGELIS, Maria; FONT DE VALDEZ, G; Gobbetti, Marco
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile