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Arabinose fermentation by Lactobacillus plantarum in sourdough with added pentosans and alfa-L-arabinofuranosidase: a tool to increase the production of acetic acid
2000-01-01 Gobbetti, Marco; Lavermicocca, P.; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.
EFFECTS OF THE CELL-ENVELOPE PROTEINASES OF STARTER BACTERIA ON THE GROWTH AND PROTEOLYTIC ACTIVITY OF LACTOBACILLUS PLANTARUM 2741
2002-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V., Upadhyay; P. L. H., MC SWEENEY; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari
2003-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Attività proteolitica di batteri lattici del “lievito naturale”: possibili meccanismi di idrolisi delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; DE VINCENZI, M; Gobbetti, Marco
Uso di starter aggiunti non convenzionali in formaggi in miniatura
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; M., Gaggiano; Gobbetti, Marco
A sourdough bread made from wheat and non-toxic flours and started with selected lactobacilli is tolerated in celiac Sprue
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Production of Caseinophosphopeptides from Na-caseinates prepared from milk of several species by a proteinase of Lactobacillus helveticus
2003-01-01 Corsetti, A; Massitti, O; Minervini, Fabio; Fox, P. F.; Gobbetti, Marco
Effect of proteinases of starter bacteria on the growth and proteolytic activity of Lactobacillus plantarum DPC2741
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V. K., Upadhyay; Sweeney, P. L. H. M. C.; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species
2003-01-01 Minervini, Fabio; Algaron, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, Marco
Detossificazione delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali: uso di lattobacilli selezionati per la produzione di pani contenenti farina di grano in miscela con farine non tossiche
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Aurichhio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS)
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; C., Giovannini; M., Darchivio; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; E., Arendt; Gobbetti, Marco
Identification of antimicrobial peptides from sodium-caseinate hydrolysates and Italian cheeses
2003-01-01 Minervini, Fabio
La qualità di salsicce di produzione industriale. Valutazione dei fenomeni di degradazione a carico della componente grassa
2004-01-01 C., Summo; Caponio, Francesco; Minervini, Fabio
Lactic acid bacteria: a tool to produce bioactive peptides
2004-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Sourdough bread made from wheat and nontoxic flours and started with selected lactobacilli is tolerated in celiac sprue patients
2004-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S.; Greco, L; Clarke, C.; DE VINCENZI, M.; Giovannini, C.; D'Archivio, M.; Landolfo, F.; Parrilli, G.; Minervini, Fabio; Arendt, E.; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides
2004-01-01 Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Isolamento di peptidi antimicrobici da latti fermentati
2005-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Biopeptidi ad attività anti-ipertensiva derivanti dalla beta-caseina bovina
2005-01-01 F., DE LEO; R., Gallerani; M., Losacco; Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio
Compositional, microbiological, biochemical and volatile profile characteristics of nine Italian ewes' milk cheeses
2006-01-01 Coda, R; Brechany, E; DE ANGELIS, Maria; DE CANDIA, S; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Caratteristiche funzionali di derivati lattiero-caseari
2006-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Arabinose fermentation by Lactobacillus plantarum in sourdough with added pentosans and alfa-L-arabinofuranosidase: a tool to increase the production of acetic acid | 1-gen-2000 | Gobbetti, Marco; Lavermicocca, P.; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A. | |
EFFECTS OF THE CELL-ENVELOPE PROTEINASES OF STARTER BACTERIA ON THE GROWTH AND PROTEOLYTIC ACTIVITY OF LACTOBACILLUS PLANTARUM 2741 | 1-gen-2002 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V., Upadhyay; P. L. H., MC SWEENEY; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco | |
Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari | 1-gen-2003 | Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco | |
Attività proteolitica di batteri lattici del “lievito naturale”: possibili meccanismi di idrolisi delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; DE VINCENZI, M; Gobbetti, Marco | |
Uso di starter aggiunti non convenzionali in formaggi in miniatura | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; M., Gaggiano; Gobbetti, Marco | |
A sourdough bread made from wheat and non-toxic flours and started with selected lactobacilli is tolerated in celiac Sprue | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco | |
Production of Caseinophosphopeptides from Na-caseinates prepared from milk of several species by a proteinase of Lactobacillus helveticus | 1-gen-2003 | Corsetti, A; Massitti, O; Minervini, Fabio; Fox, P. F.; Gobbetti, Marco | |
Effect of proteinases of starter bacteria on the growth and proteolytic activity of Lactobacillus plantarum DPC2741 | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V. K., Upadhyay; Sweeney, P. L. H. M. C.; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco | |
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species | 1-gen-2003 | Minervini, Fabio; Algaron, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, Marco | |
Detossificazione delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali: uso di lattobacilli selezionati per la produzione di pani contenenti farina di grano in miscela con farine non tossiche | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Aurichhio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco | |
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS) | 1-gen-2003 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; C., Giovannini; M., Darchivio; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; E., Arendt; Gobbetti, Marco | |
Identification of antimicrobial peptides from sodium-caseinate hydrolysates and Italian cheeses | 1-gen-2003 | Minervini, Fabio | |
La qualità di salsicce di produzione industriale. Valutazione dei fenomeni di degradazione a carico della componente grassa | 1-gen-2004 | C., Summo; Caponio, Francesco; Minervini, Fabio | |
Lactic acid bacteria: a tool to produce bioactive peptides | 1-gen-2004 | Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco | |
Sourdough bread made from wheat and nontoxic flours and started with selected lactobacilli is tolerated in celiac sprue patients | 1-gen-2004 | DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S.; Greco, L; Clarke, C.; DE VINCENZI, M.; Giovannini, C.; D'Archivio, M.; Landolfo, F.; Parrilli, G.; Minervini, Fabio; Arendt, E.; Gobbetti, Marco | |
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides | 1-gen-2004 | Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
Isolamento di peptidi antimicrobici da latti fermentati | 1-gen-2005 | Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco | |
Biopeptidi ad attività anti-ipertensiva derivanti dalla beta-caseina bovina | 1-gen-2005 | F., DE LEO; R., Gallerani; M., Losacco; Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio | |
Compositional, microbiological, biochemical and volatile profile characteristics of nine Italian ewes' milk cheeses | 1-gen-2006 | Coda, R; Brechany, E; DE ANGELIS, Maria; DE CANDIA, S; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco | |
Caratteristiche funzionali di derivati lattiero-caseari | 1-gen-2006 | Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco |
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