Sfoglia per Autore
Caratterizzazione dei copigmenti in vino primitivo dopo l'affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa ms/ms
2006-01-01 S., Pati; E., Arace; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE
Caratteristiche qualitative dellfolio di oliva vergine monovarietale pugliese della cultivar Leccino
2006-01-01 V., Liuzzi; L., D'Andrea; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA
Gliadin and glutenin composition in ancient southern Italy common wheat cultivars: a predictive way for the establishment of the technological properties of flours
2006-01-01 Lamacchia, C; DI LUCCIA, A; Picariello, G; Mamone, G; Fares, C; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; LA GATTA, B; LA NOTTE, E; Addeo, F.
Determinazione di acidi grassi saturi in posizione 2 del trigliceride in oli di oliva attraverso l'applicazione di modelli matematico-statistici all'analisi di acidi grassi
2006-01-01 Storelli, M.; Gambacorta, Giuseppe; Cassano, R.; Baiano, A.; Faccia, Michele; LA NOTTE, E.
Evoluzione dei processi lipolitici nel corso della produzione di un salame a breve stagionatura ottenuto con e senza starter
2006-01-01 Gambacorta, Giuseppe; M., Sinigaglia; C., Lamacchia; A., Schena; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavoured with oregano and rosemary
2006-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Lamacchia, C; Previtali, Ma; LA GATTA, B; DI LUCCIA, A; LA NOTTE, E.
Tentativi Sperimentali Per Incrementare La Shelf-Life Di Prodotti Estrusi Per Prima Colazione
2006-01-01 F., Caponio; V. M., Paradiso; Trani, Antonio; A., DI LUCCIA; C., Summo; Faccia, Michele; T., Gomes
Quality of bovine mozzarella manufactured with autocthonous starter colture (sieroinnesto)
2006-01-01 F., Nitti; Faccia, Michele; D., Negro; G., Gambacorta; C., LA MACCHIA; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE
Quality of Cacioricotta manufactured with termophilic selected started
2006-01-01 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Nitti, F; DI LUCCIA, A; Negro, D; Liuzzi, Va; LA NOTTE, E.
Phenolic composition of red grapes grown in Southern Italy
2006-01-01 Lovino, R; Baiano, A; Pati, S; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe
Proteomic study of muscle sarcoplasmic proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis
2006-01-01 Picariello, G; De Martino, A; Mamone, G; Ferranti, P; Addeo, F; Faccia, Michele; Spagnamusso, S; Di Luccia, A.
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic
2006-01-01 Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Baiano, A.; Lamacchia, Crescenza; Pati, S.; Faccia, M.; Notte, E. L. A.
A protomic approach to plasmin and chimosi activity on river buffalo and bovine pure casein
2007-01-01 Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; DI LUCCIA, A.
Myosin light chains as molecular markers in meat traceability of river buffalo and cattle
2007-01-01 A., DI LUCCIA; P., Loizzo; Trani, Antonio; G., Alviti; Faccia, Michele; F., Petazzi
Determination of volatile organic compounds responsible for flavour in cooked river buffalo meat
2007-01-01 Trani, Antonio; Barone, Cma; Faccia, Michele; Loizzo, P; Alviti, G; Musso, Ss; Di Luccia, A.
Changes in the chemical and sensorial profile of extra virgin olive oils flavored with herbs and spices during storage
2007-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Pati, S; Lamacchia, C; Baiano, A; La Notte, E.
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione
2007-01-01 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Trani, Antonio; DI LUCCIA, A.; Summo, Carmine; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive olis flavored with chilly pepper and garlic
2007-01-01 Gambacorta, Giuseppe; Previtali, Ma; Baiano, A; Lamacchia, C; Pati, S; Faccia, Michele; LA NOTTE, E.
Molecular identification and typing of natural whey starter cultures and microbiological and compositional properties of related traditional Mozzarella cheeses
2007-01-01 de Candia, S.; De Angelis, M.; Dunlea, E.; Minervini, F.; Mcsweeney, P. L. H.; Faccia, M.; Gobbetti, M.
Influence of type of milk and ripening time on proteolysis and lipolysis in a cheese made from overheated milk
2007-01-01 Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Caponio, Francesco; Pati, S; Di Luccia, A.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Caratterizzazione dei copigmenti in vino primitivo dopo l'affinamento mediante frazionamento cromatografico e spettrometria di massa ms/ms | 1-gen-2006 | S., Pati; E., Arace; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE | |
Caratteristiche qualitative dellfolio di oliva vergine monovarietale pugliese della cultivar Leccino | 1-gen-2006 | V., Liuzzi; L., D'Andrea; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA | |
Gliadin and glutenin composition in ancient southern Italy common wheat cultivars: a predictive way for the establishment of the technological properties of flours | 1-gen-2006 | Lamacchia, C; DI LUCCIA, A; Picariello, G; Mamone, G; Fares, C; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; LA GATTA, B; LA NOTTE, E; Addeo, F. | |
Determinazione di acidi grassi saturi in posizione 2 del trigliceride in oli di oliva attraverso l'applicazione di modelli matematico-statistici all'analisi di acidi grassi | 1-gen-2006 | Storelli, M.; Gambacorta, Giuseppe; Cassano, R.; Baiano, A.; Faccia, Michele; LA NOTTE, E. | |
Evoluzione dei processi lipolitici nel corso della produzione di un salame a breve stagionatura ottenuto con e senza starter | 1-gen-2006 | Gambacorta, Giuseppe; M., Sinigaglia; C., Lamacchia; A., Schena; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE | |
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavoured with oregano and rosemary | 1-gen-2006 | Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Lamacchia, C; Previtali, Ma; LA GATTA, B; DI LUCCIA, A; LA NOTTE, E. | |
Tentativi Sperimentali Per Incrementare La Shelf-Life Di Prodotti Estrusi Per Prima Colazione | 1-gen-2006 | F., Caponio; V. M., Paradiso; Trani, Antonio; A., DI LUCCIA; C., Summo; Faccia, Michele; T., Gomes | |
Quality of bovine mozzarella manufactured with autocthonous starter colture (sieroinnesto) | 1-gen-2006 | F., Nitti; Faccia, Michele; D., Negro; G., Gambacorta; C., LA MACCHIA; A., DI LUCCIA; E., LA NOTTE | |
Quality of Cacioricotta manufactured with termophilic selected started | 1-gen-2006 | Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Nitti, F; DI LUCCIA, A; Negro, D; Liuzzi, Va; LA NOTTE, E. | |
Phenolic composition of red grapes grown in Southern Italy | 1-gen-2006 | Lovino, R; Baiano, A; Pati, S; Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe | |
Proteomic study of muscle sarcoplasmic proteins using AUT-PAGE/SDS-PAGE as two-dimensional gel electrophoresis | 1-gen-2006 | Picariello, G; De Martino, A; Mamone, G; Ferranti, P; Addeo, F; Faccia, Michele; Spagnamusso, S; Di Luccia, A. | |
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive oils flavored with chilly pepper and garlic | 1-gen-2006 | Gambacorta, G.; Previtali, M. A.; Baiano, A.; Lamacchia, Crescenza; Pati, S.; Faccia, M.; Notte, E. L. A. | |
A protomic approach to plasmin and chimosi activity on river buffalo and bovine pure casein | 1-gen-2007 | Loizzo, P; Trani, Antonio; Alviti, G; Faccia, Michele; DI LUCCIA, A. | |
Myosin light chains as molecular markers in meat traceability of river buffalo and cattle | 1-gen-2007 | A., DI LUCCIA; P., Loizzo; Trani, Antonio; G., Alviti; Faccia, Michele; F., Petazzi | |
Determination of volatile organic compounds responsible for flavour in cooked river buffalo meat | 1-gen-2007 | Trani, Antonio; Barone, Cma; Faccia, Michele; Loizzo, P; Alviti, G; Musso, Ss; Di Luccia, A. | |
Changes in the chemical and sensorial profile of extra virgin olive oils flavored with herbs and spices during storage | 1-gen-2007 | Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Pati, S; Lamacchia, C; Baiano, A; La Notte, E. | |
Tentativi sperimentali per incrementare la shelf-life di prodotti estrusi per prima colazione | 1-gen-2007 | Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Trani, Antonio; DI LUCCIA, A.; Summo, Carmine; Faccia, Michele; Gomes, Tommaso Francesco | |
Evaluation of shelf-life and organoleptic characteristics of extra virgin olive olis flavored with chilly pepper and garlic | 1-gen-2007 | Gambacorta, Giuseppe; Previtali, Ma; Baiano, A; Lamacchia, C; Pati, S; Faccia, Michele; LA NOTTE, E. | |
Molecular identification and typing of natural whey starter cultures and microbiological and compositional properties of related traditional Mozzarella cheeses | 1-gen-2007 | de Candia, S.; De Angelis, M.; Dunlea, E.; Minervini, F.; Mcsweeney, P. L. H.; Faccia, M.; Gobbetti, M. | |
Influence of type of milk and ripening time on proteolysis and lipolysis in a cheese made from overheated milk | 1-gen-2007 | Faccia, Michele; Gambacorta, Giuseppe; Caponio, Francesco; Pati, S; Di Luccia, A. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile