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Arabinose fermentation by Lactobacillus plantarum in sourdough with added pentosans and alfa-L-arabinofuranosidase: a tool to increase the production of acetic acid
2000-01-01 Gobbetti, Marco; Lavermicocca, P.; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; Corsetti, A.
EFFECTS OF THE CELL-ENVELOPE PROTEINASES OF STARTER BACTERIA ON THE GROWTH AND PROTEOLYTIC ACTIVITY OF LACTOBACILLUS PLANTARUM 2741
2002-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V., Upadhyay; P. L. H., MC SWEENEY; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Attività proteolitica di batteri lattici del “lievito naturale”: possibili meccanismi di idrolisi delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; DE ANGELIS, Maria; DE VINCENZI, M; Gobbetti, Marco
Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari
2003-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Effect of proteinases of starter bacteria on the growth and proteolytic activity of Lactobacillus plantarum DPC2741
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; V. K., Upadhyay; Sweeney, P. L. H. M. C.; Minervini, Fabio; G., Gallo; Gobbetti, Marco
Detossificazione delle frazioni proteiche responsabili dell’intolleranza umana ai cereali: uso di lattobacilli selezionati per la produzione di pani contenenti farina di grano in miscela con farine non tossiche
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Aurichhio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Identification of antimicrobial peptides from sodium-caseinate hydrolysates and Italian cheeses
2003-01-01 Minervini, Fabio
A sourdough bread which is tolerated in Celiac Sprue (CS)
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; C., Giovannini; M., Darchivio; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; E., Arendt; Gobbetti, Marco
Uso di starter aggiunti non convenzionali in formaggi in miniatura
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Minervini, Fabio; M., Gaggiano; Gobbetti, Marco
Production of Caseinophosphopeptides from Na-caseinates prepared from milk of several species by a proteinase of Lactobacillus helveticus
2003-01-01 Corsetti, A; Massitti, O; Minervini, Fabio; Fox, P. F.; Gobbetti, Marco
A sourdough bread made from wheat and non-toxic flours and started with selected lactobacilli is tolerated in celiac Sprue
2003-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; S., Auricchio; L., Greco; C., Clarke; M., DE VINCENZI; F., Landolfo; G., Parrilli; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species
2003-01-01 Minervini, Fabio; Algaron, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, Marco
La qualità di salsicce di produzione industriale. Valutazione dei fenomeni di degradazione a carico della componente grassa
2004-01-01 C., Summo; Caponio, Francesco; Minervini, Fabio
Sourdough bread made from wheat and nontoxic flours and started with selected lactobacilli is tolerated in celiac sprue patients
2004-01-01 DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Auricchio, S.; Greco, L; Clarke, C.; DE VINCENZI, M.; Giovannini, C.; D'Archivio, M.; Landolfo, F.; Parrilli, G.; Minervini, Fabio; Arendt, E.; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides
2004-01-01 Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Lactic acid bacteria: a tool to produce bioactive peptides
2004-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Biopeptidi ad attività anti-ipertensiva derivanti dalla beta-caseina bovina
2005-01-01 F., DE LEO; R., Gallerani; M., Losacco; Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio
Isolamento di peptidi antimicrobici da latti fermentati
2005-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Assessing the proteolytic and lipolytic activities of single strains of mesophilic lactobacilli as adjunct starters in miniature cheeses
2006-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Maurizio, Quinto; Aldo, Corsetti; Minervini, Fabio; Gobbetti, Marco
ASSESSING THE PROTEOLYTIC AND LIPOLYTIC OF SINGLE STRAINS OF MESOPHILIC LACTOBACILLI AS ADJUNCT STARTERS IN MINIATURE CHEESES
2006-01-01 DI CAGNO, Raffaella; Quinto, M; Corsetti, A; Minervini, F; Gobbetti, Marco
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