GAMBACORTA, Giuseppe

GAMBACORTA, Giuseppe  

DIPARTIMENTO DI SCIENZE DEL SUOLO,DELLA PIANTA E DEGLI ALIMENTI  

Mostra records
Risultati 1 - 20 di 193 (tempo di esecuzione: 0.025 secondi).
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
A fast and realible preparation method of template DNA from must and wine suitable for PCR analysis in order to differentiate grape (Vitis vinifera L.) cultivars 1-gen-2009 Mennuni, R; Spano, G; LA GATTA, M; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E.
A proteomic approach to study protein variation in GM durum wheat in relation to technological properties of semolina 1-gen-2005 Di Luccia, A; Lamacchia, C; Fares, C; Padalin, L; Mamone, G; La Gatta, B; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; Di Fonzo, N; La Notte, E.
Analisi dei composti volatili del fior di latte prodotto con differente tecnologia 1-gen-2012 Trani, Antonio; Loizzo, P; Gambacorta, Giuseppe; Punzi, R; Cassone, A; Faccia, Michele
Analisi d’identità di oli di oliva: approccio metodologico 1-gen-1998 Storelli, M; Gambacorta, Giuseppe
Analysis of the water soluble compounds as a tool for discriminating traditional and industrial high moisture mozzarella made with citric acid 1-gen-2021 Faccia, Michele; Natrella, Giuseppe; Gambacorta, Giuseppe
Application of abscisic acid (S-ABA) and sucrose to improve colour, anthocyanin content and antioxidant activity ov cv. Crimson Seedless grape berries 1-gen-2015 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe
Application of Abscisic Acid (S-ABA) to 'Crimson Seedless' Grape Berries in a Mediterranean Climate: Effects on Color, Chemical Characteristics, Metabolic Profile, and S-ABA Concentration 1-gen-2013 Ferrara, G.; Mazzeo, A.; Matarrese, A. M. S.; Pacucci, C.; Pacifico, A.; Gambacorta, G.; Faccia, M.; Trani, A.; Gallo, V.; Cafagna, I.; Mastrorilli, P.
Application of natural and synthetic zeolites in the oenological field 1-gen-2021 Noviello, Mirella; Gattullo, CONCETTA ELIANA; Faccia, Michele; Michele Paradiso, Vito; Gambacorta, Giuseppe
Application of S-ABA to ‘Crimson Seedless’ in Puglia (Italy): effects on color, chemical characteristics, metabolic profile and S-ABA concentration 1-gen-2013 Ferrara, Giuseppe; Mazzeo, Andrea; Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Gambacorta, Giuseppe; I., Cafagna; V., Gallo
Applicazioni di acido abscissico in ‘Crimson Seedless’ per migliorare la colorazione delle bacche 1-gen-2013 Matarrese, ANGELA MARIA STELLA; Mazzeo, Andrea; Pacucci, Carmela; Punzi, Rossana; Gambacorta, Giuseppe; Ferrara, Giuseppe
Aromatization of olive oil 1-gen-2010 Baiano, A; Gambacorta, Giuseppe; LA NOTTE, E.
Artificial aging of Uva di Troia and Primitivo wines using oak chips inoculated with Penicillium purpurogenum 1-gen-2012 Petruzzi, L; Bevilacqua, A; Ciccarone, C; Gambacorta, Giuseppe; Irlante, G; Lamacchia, C; Sinigaglia, M.
Aspetti qualitativi e produttivi di alcuni genotipi di melograno 1-gen-2014 Matarrese, Ams; Pacucci, C; Mazzeo, A; Pacifico, A; Punzi, R; Trani, A; Gambacorta, G; Ferrara, G
Assessment of “Sugranineteen” Table Grape Maturation Using Destructive and Auto-Fluorescence Methods 1-gen-2022 Hamie, N.; Tarricone, L.; Verrastro, V.; Natrella, G.; Faccia, M.; Gambacorta, G.
Bioactive compounds and quality evaluation of ‘Wonderful’ pomegranate fruit and juice as affected by deficit irrigation 1-gen-2020 Tarantino, Annalisa; Difonzo, Graziana; Lopriore, Giuseppe; Disciglio, Grazia; Paradiso, VITO MICHELE; Gambacorta, Giuseppe; Caponio, Francesco
Biochemical traits of Ciauscolo, a spreadable typical Italian dry-cured sausage 1-gen-2010 Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, P; Alviti, G; Schena, A; Faccia, Michele; Aquilanti, L; Santarelli, S; Di Luccia, A.
La bottiglia monodose è di plastica 1-gen-2008 Mentana, A; Pati, S; Gambacorta, Giuseppe; DEL NOBILE M., A; LA NOTTE, E.
Caratteristiche morfo-qualitative di alcune cultivar autoctone minori di olivo pugliese 1-gen-2000 Russo, G; Corona, Mg; Liuzzi, Va; Gambacorta, Giuseppe
Caratteristiche qualitative dellfolio di oliva vergine monovarietale pugliese della cultivar Leccino 1-gen-2006 V., Liuzzi; L., D'Andrea; Gambacorta, Giuseppe; Faccia, Michele; A., DI LUCCIA
Caratteristiche qualitative e compositive di oli vergini di oliva prodotti in Molise 1-gen-1996 Esti, M; Gambacorta, Giuseppe; Carrone, A; Trivisonno, M. C.