CASSONE, ANGELA
CASSONE, ANGELA
Comparison of HPLC-RI, LC/MS-MS and enzymatic assays for the analysis of residual lactose in lactose-free milk
2017-01-01 Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Fasciano, Cristina; Zambrini, A. V.; Faccia, Michele
Effects of a lactobacillus acidophilus d2 enriched diet on yolk protein in hen eggs
2016-01-01 Trani, Antonio; Loizzo, Pasqua; Calvano, COSIMA DAMIANA; Cassone, Angela; Gambacorta, Giuseppe; Zambrini, A. V.; Zambonin, C. G.; Faccia, Michele
Enzymes Applications for the Dairy Industry
2017-01-01 Trani, Antonio; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele
Membrane Technologies Applied to Cheese Milk
2017-01-01 Trani, Antonio; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele
NEW FORMULATIONS OF OLIVE-BASED PÂTÉ: DEVELOPMENT AND QUALITY
2017-01-01 Cosmai, Lucrezia; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Cassone, Angela; Pasqualone, Antonella
Process/Product Control: Analysis of Cheese by Proteomics Techniques
2017-01-01 Trani, Antonio; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele
Production and characterisation of reduced-fat and PUFA-enriched Burrata cheese
2016-01-01 Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Gomes, Tommaso Francesco; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele
Production technology and characterization of Fior di latte cheeses made from sheep and goat milks
2015-01-01 Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Caponio, Francesco
Short communication: Chemical and sensory characteristics of Canestrato di Moliterno cheese manufactured in spring
2016-01-01 Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele
Un contributo alla caratterizzazione della treccia pugliese a sieroinnesto
2016-01-01 Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele
Use of selected sourdough strains of Lactobacillus for removing gluten and enhancing the nutritional properties of gluten-free bread
2008-01-01 Cassone, A; Giuliani, G; Benedusi, A; Limitone, A; Surico, ROSALINDA FORTUNATA; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco
Valutazione dell’accettabilità sensoriale di formulazioni innovative a base di olive
2016-01-01 Cosmai, Lucrezia; Cassone, Angela; Nasti, Raffaella; Centomani, Isabella; Vuodi, Ilaria; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Comparison of HPLC-RI, LC/MS-MS and enzymatic assays for the analysis of residual lactose in lactose-free milk | 1-gen-2017 | Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Fasciano, Cristina; Zambrini, A. V.; Faccia, Michele | |
Effects of a lactobacillus acidophilus d2 enriched diet on yolk protein in hen eggs | 1-gen-2016 | Trani, Antonio; Loizzo, Pasqua; Calvano, COSIMA DAMIANA; Cassone, Angela; Gambacorta, Giuseppe; Zambrini, A. V.; Zambonin, C. G.; Faccia, Michele | |
Enzymes Applications for the Dairy Industry | 1-gen-2017 | Trani, Antonio; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele | |
Membrane Technologies Applied to Cheese Milk | 1-gen-2017 | Trani, Antonio; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele | |
NEW FORMULATIONS OF OLIVE-BASED PÂTÉ: DEVELOPMENT AND QUALITY | 1-gen-2017 | Cosmai, Lucrezia; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Cassone, Angela; Pasqualone, Antonella | |
Process/Product Control: Analysis of Cheese by Proteomics Techniques | 1-gen-2017 | Trani, Antonio; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele | |
Production and characterisation of reduced-fat and PUFA-enriched Burrata cheese | 1-gen-2016 | Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Gomes, Tommaso Francesco; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele | |
Production technology and characterization of Fior di latte cheeses made from sheep and goat milks | 1-gen-2015 | Faccia, Michele; Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Caponio, Francesco | |
Short communication: Chemical and sensory characteristics of Canestrato di Moliterno cheese manufactured in spring | 1-gen-2016 | Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele | |
Un contributo alla caratterizzazione della treccia pugliese a sieroinnesto | 1-gen-2016 | Trani, Antonio; Gambacorta, Giuseppe; Loizzo, Pasqua; Cassone, Angela; Faccia, Michele | |
Use of selected sourdough strains of Lactobacillus for removing gluten and enhancing the nutritional properties of gluten-free bread | 1-gen-2008 | Cassone, A; Giuliani, G; Benedusi, A; Limitone, A; Surico, ROSALINDA FORTUNATA; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco | |
Valutazione dell’accettabilità sensoriale di formulazioni innovative a base di olive | 1-gen-2016 | Cosmai, Lucrezia; Cassone, Angela; Nasti, Raffaella; Centomani, Isabella; Vuodi, Ilaria; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco |