MARSICO, Giuseppe
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 88
EU - Europa 78
AF - Africa 7
AS - Asia 7
OC - Oceania 1
Totale 181
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 88
IT - Italia 46
DE - Germania 8
FR - Francia 7
VN - Vietnam 7
RU - Federazione Russa 5
ZA - Sudafrica 5
CZ - Repubblica Ceca 3
NL - Olanda 3
BG - Bulgaria 2
EG - Egitto 2
AU - Australia 1
FI - Finlandia 1
PL - Polonia 1
SE - Svezia 1
UA - Ucraina 1
Totale 181
Città #
Bari 26
Ashburn 9
Dong Ket 7
Boardman 6
Fairfield 6
Lecce 5
Buffalo 4
Muizenberg 4
Chicago 3
Davoli 3
Altamura 2
Ann Arbor 2
Cairo 2
Council Bluffs 2
Henderson 2
New York 2
Oldenburg 2
Ostuni 2
Paris 2
San Jose 2
Scafati 2
Seattle 2
Smolyan 2
Wilmington 2
Woodbridge 2
Amsterdam 1
Armidale 1
Bialystok 1
Cambridge 1
Centurion 1
Crugers 1
Falkenstein 1
Gunzenhausen 1
Hachenburg 1
Heilbronn 1
Helsinki 1
Herndon 1
Houston 1
Milan 1
Nuremberg 1
Oude Meer 1
Parma 1
San Diego 1
San Francisco 1
San Severo 1
Stockholm 1
Totale 124
Nome #
Dietary supplementation with oregano and linseed in garganica suckling kids: Effects on growth performances and meat quality, file dd9e0c65-811d-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 78
Effects of legume seeds and processing treatment on growth, carcass traits and blood constituents of fattening lambs, file dd9e0c65-fa0c-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 54
Effects of age and season of slaughter on meat production of light lambs: Carcass characteristics and meat quality of Leccese breed, file dd9e0c62-f67e-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 16
Effectt of feeding extruded linseed (Linum usitatissimum L.) and oregano (Origanum vulgare L.) on meat production and quality in Jonica kids, file dd9e0c6a-3f42-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 10
null, file dd9e0c62-fa87-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 4
USE OF GRAPE SEED FLOUR IN FEED FOR LAMBS AND EFFECTS ON PERFORMANCE AND MEAT QUALITY, file dd9e0c63-36ed-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 4
Composizione acidica del grasso delle carni di vitelloni podolici di 14 e 18 mesi di età, file dd9e0c63-27a1-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 3
Performances, carcass and some meat quality traits in lambs fed with extruded linseed (Linum usitatissimum L.) and oregano (Origanum vulgare L.), file dd9e0c6a-46bc-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 3
Effects of protein sources on performance, carcass composition, blood parameters and meat quality in Charolais heifers, file dd9e0c65-7ce4-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 2
Sistemi, tecniche di approvvigionamento ittico e qualità delle materie prime, file dd9e0c65-814f-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 2
null, file dd9e0c6a-3d37-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 2
Composizione acidica del grasso delle carni di vitelloni podolici di 14 e 18 mesi di età, file dd9e0c62-68ee-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 1
Qualità delle carni di cinghiale allevato e selvatico, file dd9e0c62-74a0-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 1
THE QUALITY OF MEAT FROM LAMBS AND KIDS REARED ON FEEDS CONTAINING ARTICHOKE BRACTS, file dd9e0c62-78a2-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 1
Qualità delle carni, risultati sperimentali, file dd9e0c63-1f8d-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 1
Appunti di produzione animale e qualità delle materie prime, file dd9e0c65-af26-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 1
La biodiversità del bosco di Lama San Giorgio, file dd9e0c6a-40f1-1e9c-e053-3a05fe0a45ef 1
Totale 184
Categoria #
all - tutte 706
article - articoli 0
book - libri 0
conference - conferenze 0
curatela - curatele 0
other - altro 0
patent - brevetti 0
selected - selezionate 0
volume - volumi 0
Totale 706


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2019/20202 0 0 0 1 1 0 0 0 0 0 0 0
2020/202145 0 0 0 0 5 4 12 2 5 2 5 10
2021/202250 0 2 0 2 5 4 8 4 1 2 15 7
2022/202353 0 3 22 5 1 4 2 3 2 0 9 2
2023/202420 0 2 0 0 4 0 5 5 1 3 0 0
Totale 184