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Milk prefermentation in fresh cheese manufacture. Il. Study of the effect of a continuous process on the quality and storage of the product
1990-01-01 Gobbetti, Marco; J., Rossi
Milk prefermentation in fresh cheese manufacture. I. Study ofimmobilized lactic acid bacteria cells
1990-01-01 J., Rossi; Gobbetti, Marco; P., Soccio
Batch production of Kefir.Analysis of the relationships among the biological components of the systems
1990-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J; Toba, T.
Alternative Lactic Acid Baverages procuced from wheat and maize flours
1990-01-01 Rossi, J; Gobbetti, Marco
Impiego di un multistarter per la produzione in continuo di kefir
1991-01-01 Gobbetti, Marco; J., Rossi
Peptidases of Pseudomonas fluorescens: identification and properties
1991-01-01 Gobbetti, Marco; J., Rossi
Tendenze attuali nella produzione e trasformazione del latte ovino
1991-01-01 J., Rossi; Gobbetti, Marco; P., Damiani
The sourdough microorganisms: lactic acid bacteria and yeast
1991-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Produzione di acido fumarico da Candida hydrocarbofumarica su mosto d’uva
1991-01-01 Gobbetti, Marco; J., Rossi; P., Buzzini
Fumaric acid production by Rhizopus arrhizus in solid state fermentation, on agricultural wastes and surplus
1991-01-01 Buzzini, P; Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Amino acids racemization in same processed foods
1991-01-01 Cossignani, L; Gobbetti, Marco; Magnarini, C; Rossi, J; Damiani, P.
Fumaric acid production by Rhizopus arrhizus in solid state fermentation of lyophilised orange peels
1992-01-01 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi
Aspectos microbiologicos en el control de calidad de productos lacteos
1992-01-01 Rossi, J; Gobbetti, Marco
Trasformation of Lactobacillus brevis subsp. lindneri with the plasmid pGKV210 by electroporation
1992-01-01 Gobbetti, Marco
Characterization of intracellular peptidases of Pseudomonas fluorescens
1992-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Studio dei rapporti intercorrenti tra fermenti lattici e lieviti nella fase di lievitazione e loro funzionalità in impasti
1992-01-01 Gobbetti, Marco; Corsetti, A; Rossi, J; Buzzini, P.
Dinamica della popolazione microbica durante la fermentazione per la produzione di kefir
1992-01-01 Gobbetti, Marco
Fumaric acid production by Rhizopus arrhizus in solid state fermentation of lyophilised orange peels
1992-01-01 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi
Utilizzazione di mosto d'uva per la sintesi di acido gluconico da Gluconobacter suboxydans
1992-01-01 Buzzini, P; Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Utilization of grape must and concentrated rectified grape must to produce gluconic acid by Aspergillus niger in batch fermentations
1993-01-01 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi; M., Ribaldi
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