Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 720
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Preliminary study on fumaric acid fermentation from grape must by Candida hydrocarbofumarica 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; S., DE VINCENZI
Caratterizzazione dell'attività peptidasica di Pseudomonas fluorescens ATCC 948 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Comparisons amongst different unconventional supports for the immobilization of Rhizopus arrhizus cells to produce fumaric acid on grape must 1-gen-1993 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi
Congelamento del latte di pecora e di capra: evoluzione dei parametri fondamentali 1-gen-1993 J., Rossi; Gobbetti, Marco; P., Buzzini; A., Corsetti
Continuous fermentation with free- growing and Ca-alginate immobilized multistarters to get a kefir production pattern 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; J., Rossi
Utilization of grape must and concentrated rectified grape must to produce gluconic acid by Aspergillus niger in batch fermentations 1-gen-1993 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi; M., Ribaldi
Free D- and L-amino acids from hydrolyzed milk proteins by Pseudomonas fluorescens ATCC 948 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; C., Magnarini; J., Rossi; E., Cossignani; P., Damiani
Microflora dei sourdoughs: identificazione e studio delle interazioni tra batteri lattici e lieviti 1-gen-1993 Corsetti, A; Gobbetti, Marco; Rossi, J.
free amino acid composition of sourdoughs and its evolution during the bread baking process 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; Cossignani, E; Corsetti, A; Simonetti, M. S.; Damiani, P.
Proteolysis in milk and the defects it may generate 1-gen-1993 Gobbetti, Marco
D-amino acid in dairy products and sour wheat bread 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; Simonetti, M. S.; Cossignani, L; Rossi, J; Damiani, P.
Fed-batch and repeated batches for the gluconic acid production by Aspergillus niger on concentrated rectified grape must 1-gen-1993 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi
The sourdough microflora: study of the interactions between lactic acid bacteria and yeasts 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; J., Rossi
Mosto d’uva: destinazioni alternative per la produzione di acidi organici (citrico, fumarico, gluconico) 1-gen-1993 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi; M., Ribaldi
Use of the fibrous by-products of plant protein extraction technology to produce biomass and silage 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; Rossi, J; Clementi, F; Montanari, L; Fantozzi, P.
Ricerca sulle condizioni ottimali per la produzione di acido gluconico da Aspergillus niger su substrati a base di mosto d'uva 1-gen-1993 Buzzini, P; Gobbetti, Marco; Rossi, J.
The sourdough microflora. Genetic approach for the improvement of sourdough microflora: Lactobacillus brevis subsp. lindneri CB1 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; Corsetti, A; Rossi, J.
Gluconic acid production in batch fermentations from concentrated rectified grape must by Gluconobacter oxydans associated with Aspergillus niger 1-gen-1993 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi; Haznedari,
. Batchwise fermentations with Ca- alginate immobilized multistarter cells for kefir production 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; J., Rossi
The sourdough microflora. Identification and clustering of lactic acid bacteria and yeasts 1-gen-1994 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; J., Rossi; F., LA ROSA; De, Vincenzi
Mostrati risultati da 41 a 60 di 720
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile