Sfoglia per Autore
THE INFLUENCE OF MILKS CONTAINING DIFFERENT LEVELS OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS ON LAMB PRODUCTION. 1. LIVE AND SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY ???
2001-01-01 Ragni, M.; Vicenti, A.; Melodia, Liborio; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
Razze autoctone pugliesi allevate sull'Alta Murgia: prestazioni produttive dell'agnello da latte.
2001-01-01 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Ragni, Marco; Bozzo, Francesco; Vicenti, A; Vonghia, G.
LA RESISTENZA GENETICA ALLE PARASSITOSI GASTROINTESTINALI DEGLI OVINI. PRIMI RISULTATI DI ESPERIENZE CONDOTTE IN TOSCANA - PARTE SECONDA
2001-01-01 Ambrosini, F.; Cecchi, F.; Cianci, D.; Vonghia, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
THE INFLUENCE OF MILKS CONTAINING DIFFERENT LEVELS OF POLYUNSATURATED FATTY ACIDS ON LAMB PRODUCTION. 1. LIVE AND SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY
2001-01-01 Ragni, Marco; Vicenti, .; Melodia, L.; CAPUTI JAMBRENGHI, A.
Acidic composition of milk from mares fed on a diet containing safflower oil
2001-01-01 Pinto, Francesco; Ragni, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, A. M.; Vicenti, A.; Marsico, G.; Zezza, L.; Vonghia, G.
Prestazioni produttive, qualità delle carcasse e delle carni di cinghiali (Sus Scropha) alimentati con mangimi a diverso livello di proteina e di lisina
2002-01-01 Marsico, Giuseppe; Tateo, Alessandra; Alba, V.; Marsico, A. D.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Pinto, Francesco
THE HAEMOGLOBIN POLYMORPHISM OF MEDITERRANEAN RIVER BUFFALO REARED IN ITALY
2002-01-01 DI LUCCIA, A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G.
BAC MOLECULAR ANALYSIS REVEALS THE TRG@ LOCUS ORGANIZATION IN SHEEP
2002-01-01 Miccoli, M. C.; Vaccarelli, G.; Antonacci, Rachele; Massari, S.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G.; Cribiu, E. P.; Ciccarese, Salvatrice Maria
COMPARATIVE MAPPING OF TWENTY-EIGHT BOVINE LOCI IN SHEEP (OVIS ARIES, 2N = 54) AND RIVER BUFFALO (BUBALUS BUBALIS, 2N = 50) BY FISH
2002-01-01 DI MEO, G. P.; Perucatti, A.; Incarnato, D.; Ferretti, L.; DI BERARDINO, D.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G.; Iannuzzi, L.
Alpha globin polymorphism in dairy goats
2002-01-01 Pieragostini, Elisa; Bramante, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Petazzi, Ferruccio
Effect of the technological processing on residual enzymatic activity of cathepsins in typical Italian hams
2002-01-01 DI LUCCIA, A.; Maurelli, L.; Alviti, G.; Faccia, Michele; Liuzzi, V.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH SUCKLING FEEDS CONTAINING OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES, SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY TRAITS
2002-01-01 Ragni, M.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Melodia, Liborio; Bozzo, Francesco; Vicenti, A.
High resolution nuclear magnetic resonance spectroscopy (NMR) studies on meat components: Potentialities and prospects
2002-01-01 Brescia, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; DI MARTINO, V.; Sacco, D.; Giannico, F.; Vonghia, G.; Sacco, A.
Changes in the lipid composition and lipogenic enzyme activities in different tissues of polyunsaturated fatty acid fed lambs.
2002-01-01 Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, A; Ragni, Marco; Giannico, F; Vonghia, G.
L’influenza del sistema di allevamento sulle caratteristiche quantitative e qualitative del latte di bovine Podoliche
2002-01-01 Marsico, G.; DI TRANA, A.; Alba, V.; Tateo, Alessandra; Pinto, Francesco; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G.
EFFECTS OF LAMB FEEDING WITH SUCKLING FEEDS CONTAINING OMEGA-3 POLYUNSATURATED FATTY ACIDS. 1. PRODUCTIVE PERFORMANCES, SLAUGHTERING DATA AND CARCASS QUALITY TRAITS
2002-01-01 Ragni, Marco; CAPUTI JAMBRENGHI, A.; Melodia, L.; Bozzo, Francesco; Vicenti, A.
EFFECT OF DIETARY PROTEIN CONCENTRATION AND FREQUENCY OF DIET CHANGES ON CARCASS CHARACTERISTICS OF NICHOLAS TURKEYS REARED UP TO 16 WEEKS OF AGE
2002-01-01 Vicenti, A.; Ragni, M.; D'Emilio, F. P.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.
EFFECT OF DIETARY PROTEIN CONCENTRATION AND FREQUENCY OF DIET CHANGES ON CARCASS CHARACTERISTICS OF NICHOLAS TURKEYS REARED UP TO 16 WEEKS OF AGE
2002-01-01 Vicenti, A.; Ragni, Marco; D'Emilio, F. P.; CAPUTI JAMBRENGHI, A.; Colonna, M. A.
CHANGES IN THE LIPID COMPOSITION AND LIPOGENIC ENZYME ACTIVITIES IN DIFFERENT TISSUES OF POLYUNSATURATED FATTY ACID FED LAMBS
2002-01-01 Gnoni, G. V.; Giudetti, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Ragni, M.; Giannico, F.; Vonghia, G.
Influenza del tipo di allevamento sugli aspetti quanti-qualitativi delle carcasse e delle carni di capretti interi e castrati macellati a 120 giorni
2002-01-01 Marsico, Giuseppe; Tateo, Alessandra; Pinto, F; Ragni, M; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Melodia, L; Alba, V; Mastrosimone, A.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile