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Tra packaging e antiossidanti: due approcci sinergici per incrementarela shelf-life di cereali per prima colazione
2011-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Il profilo aromatico dei taralli
2012-01-01 Giarnetti, M; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, T.
Influence of the temperature of deodorization on the oxidative stability of refined olive oils
2012-01-01 Gomes, T.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Durante, V.; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella
Studio di correlazione tra indici di ossidazione e parametri termici in oli extra vergini di oliva invecchiati naturalmente
2012-01-01 Chiavaro, E; Cerretani, L; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Barnaba, C; Giambanelli, E; Gallina Toschi, T; Caponio, Francesco
Estrazione di sostanze fenoliche da frazioni di scarto dell’industria molitoria e loro impiego nella formulazione di impasti
2012-01-01 Delvecchio, Ln; Bianco, Am; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella
Effect of the type of oil on the evolution of volatile compounds of taralli during storage
2012-01-01 Giarnetti, M.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Influence of drying conditions and of semolina quality on the volatile compounds of pasta
2012-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, T.; Pasqualone, Antonella
The amounts of oxidized and oligopolymeric triacylglycerols in refined olive oil as a function of crude oil oxidative level
2012-01-01 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco; Durante, V.; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE
Assessment of the variability of anthocyanin content in durum wheat and production of anthocyanin enriched biscuits
2012-01-01 Bianco, Am; Paradiso, VITO MICHELE; Signorile, Ma; Blanco, A; Pasqualone, Antonella
Influenza della temperatura di deodorazione sulla degradazione ossidativa di olio di oliva raffinato
2012-01-01 Caponio, F; Paradiso, VITO MICHELE; Bilancia, Mt; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, T.
Effect of salt reduction on volatile compounds of white bread
2012-01-01 Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, T.
Evoluzione della normativa per la classificazione merceologica degli oli d’oliva
2012-01-01 Caponio, Francesco; Conte, L.; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pedone, G.; Gomes, Tommaso Francesco
Effect of olive oil phenolic compounds on the properties and stability of olive oil o/w emulsions
2013-01-01 Di Mattia, V; Paradiso, VITO MICHELE; Andrich, L; Giarnetti, M; Caponio, F; Pittia, P.
Potential use of extra virgin olive oil in bakery products rich in fats: a comparative study with refined oils
2013-01-01 Caponio, Francesco; Giarnetti, M.; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Investigation on volatile profile, lipid fraction degradation and antioxidant content of tomato-based pâtés as a function of ingredient formulation
2013-01-01 Cosmai, L.; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
Sviluppo di composti di ossidazione in olio extra vergine di oliva durante la frittura: influenza della cultivar e del processo di estrazione
2013-01-01 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Piga, A; Paradiso, VITO MICHELE; Fadda, C; Nasti, R; Bilancia, M. T.; Delcuratolo, D; Gomes, T.
Chemical and thermal evaluation of olive oil refining at different oxidative levels
2013-01-01 Caponio, F; Chiavaro, E; Paradiso, VITO MICHELE; Paciulli, M; Summo, Carmine; Cerretani, L; Gomes, Tommaso Francesco
Lactic acid fermentation as a tool to enhance the functional features of Echinacea spp
2013-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Coda, R; Sánchez Macías, D; Pinto, D; Marzani, B; Filannino, Pasquale; Giuliani, G; Paradiso, VITO MICHELE; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Thermal and chemical evaluation of naturally auto-oxidized virgin olive oils: a correlation study
2013-01-01 Chiavaro, E; Cerretani, L; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Paciulli, M; Gallina Toschi, T; Caponio, Francesco
Production trials to improve the nutritional quality of biscuits and to enrich them with natural anthocyanins
2013-01-01 Pasqualone, Antonella; Bianco, Am; Paradiso, VITO MICHELE
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Tra packaging e antiossidanti: due approcci sinergici per incrementarela shelf-life di cereali per prima colazione | 1-gen-2011 | Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco | |
Il profilo aromatico dei taralli | 1-gen-2012 | Giarnetti, M; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, T. | |
Influence of the temperature of deodorization on the oxidative stability of refined olive oils | 1-gen-2012 | Gomes, T.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Durante, V.; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella | |
Studio di correlazione tra indici di ossidazione e parametri termici in oli extra vergini di oliva invecchiati naturalmente | 1-gen-2012 | Chiavaro, E; Cerretani, L; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Barnaba, C; Giambanelli, E; Gallina Toschi, T; Caponio, Francesco | |
Estrazione di sostanze fenoliche da frazioni di scarto dell’industria molitoria e loro impiego nella formulazione di impasti | 1-gen-2012 | Delvecchio, Ln; Bianco, Am; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella | |
Effect of the type of oil on the evolution of volatile compounds of taralli during storage | 1-gen-2012 | Giarnetti, M.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco | |
Influence of drying conditions and of semolina quality on the volatile compounds of pasta | 1-gen-2012 | Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, T.; Pasqualone, Antonella | |
The amounts of oxidized and oligopolymeric triacylglycerols in refined olive oil as a function of crude oil oxidative level | 1-gen-2012 | Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco; Durante, V.; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE | |
Assessment of the variability of anthocyanin content in durum wheat and production of anthocyanin enriched biscuits | 1-gen-2012 | Bianco, Am; Paradiso, VITO MICHELE; Signorile, Ma; Blanco, A; Pasqualone, Antonella | |
Influenza della temperatura di deodorazione sulla degradazione ossidativa di olio di oliva raffinato | 1-gen-2012 | Caponio, F; Paradiso, VITO MICHELE; Bilancia, Mt; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, T. | |
Effect of salt reduction on volatile compounds of white bread | 1-gen-2012 | Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, T. | |
Evoluzione della normativa per la classificazione merceologica degli oli d’oliva | 1-gen-2012 | Caponio, Francesco; Conte, L.; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pedone, G.; Gomes, Tommaso Francesco | |
Effect of olive oil phenolic compounds on the properties and stability of olive oil o/w emulsions | 1-gen-2013 | Di Mattia, V; Paradiso, VITO MICHELE; Andrich, L; Giarnetti, M; Caponio, F; Pittia, P. | |
Potential use of extra virgin olive oil in bakery products rich in fats: a comparative study with refined oils | 1-gen-2013 | Caponio, Francesco; Giarnetti, M.; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco | |
Investigation on volatile profile, lipid fraction degradation and antioxidant content of tomato-based pâtés as a function of ingredient formulation | 1-gen-2013 | Cosmai, L.; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco | |
Sviluppo di composti di ossidazione in olio extra vergine di oliva durante la frittura: influenza della cultivar e del processo di estrazione | 1-gen-2013 | Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Piga, A; Paradiso, VITO MICHELE; Fadda, C; Nasti, R; Bilancia, M. T.; Delcuratolo, D; Gomes, T. | |
Chemical and thermal evaluation of olive oil refining at different oxidative levels | 1-gen-2013 | Caponio, F; Chiavaro, E; Paradiso, VITO MICHELE; Paciulli, M; Summo, Carmine; Cerretani, L; Gomes, Tommaso Francesco | |
Lactic acid fermentation as a tool to enhance the functional features of Echinacea spp | 1-gen-2013 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Coda, R; Sánchez Macías, D; Pinto, D; Marzani, B; Filannino, Pasquale; Giuliani, G; Paradiso, VITO MICHELE; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco | |
Thermal and chemical evaluation of naturally auto-oxidized virgin olive oils: a correlation study | 1-gen-2013 | Chiavaro, E; Cerretani, L; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Paciulli, M; Gallina Toschi, T; Caponio, Francesco | |
Production trials to improve the nutritional quality of biscuits and to enrich them with natural anthocyanins | 1-gen-2013 | Pasqualone, Antonella; Bianco, Am; Paradiso, VITO MICHELE |
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