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Tra packaging e antiossidanti: due approcci sinergici per incrementarela shelf-life di cereali per prima colazione 1-gen-2011 Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Il profilo aromatico dei taralli 1-gen-2012 Giarnetti, M; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, T.
Influence of the temperature of deodorization on the oxidative stability of refined olive oils 1-gen-2012 Gomes, T.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Durante, V.; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella
Studio di correlazione tra indici di ossidazione e parametri termici in oli extra vergini di oliva invecchiati naturalmente 1-gen-2012 Chiavaro, E; Cerretani, L; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Barnaba, C; Giambanelli, E; Gallina Toschi, T; Caponio, Francesco
Estrazione di sostanze fenoliche da frazioni di scarto dell’industria molitoria e loro impiego nella formulazione di impasti 1-gen-2012 Delvecchio, Ln; Bianco, Am; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Pasqualone, Antonella
Effect of the type of oil on the evolution of volatile compounds of taralli during storage 1-gen-2012 Giarnetti, M.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Influence of drying conditions and of semolina quality on the volatile compounds of pasta 1-gen-2012 Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, T.; Pasqualone, Antonella
The amounts of oxidized and oligopolymeric triacylglycerols in refined olive oil as a function of crude oil oxidative level 1-gen-2012 Gomes, Tommaso Francesco; Caponio, Francesco; Durante, V.; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE
Assessment of the variability of anthocyanin content in durum wheat and production of anthocyanin enriched biscuits 1-gen-2012 Bianco, Am; Paradiso, VITO MICHELE; Signorile, Ma; Blanco, A; Pasqualone, Antonella
Influenza della temperatura di deodorazione sulla degradazione ossidativa di olio di oliva raffinato 1-gen-2012 Caponio, F; Paradiso, VITO MICHELE; Bilancia, Mt; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, T.
Effect of salt reduction on volatile compounds of white bread 1-gen-2012 Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, T.
Evoluzione della normativa per la classificazione merceologica degli oli d’oliva 1-gen-2012 Caponio, Francesco; Conte, L.; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Pedone, G.; Gomes, Tommaso Francesco
Effect of olive oil phenolic compounds on the properties and stability of olive oil o/w emulsions 1-gen-2013 Di Mattia, V; Paradiso, VITO MICHELE; Andrich, L; Giarnetti, M; Caponio, F; Pittia, P.
Potential use of extra virgin olive oil in bakery products rich in fats: a comparative study with refined oils 1-gen-2013 Caponio, Francesco; Giarnetti, M.; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Investigation on volatile profile, lipid fraction degradation and antioxidant content of tomato-based pâtés as a function of ingredient formulation 1-gen-2013 Cosmai, L.; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
Sviluppo di composti di ossidazione in olio extra vergine di oliva durante la frittura: influenza della cultivar e del processo di estrazione 1-gen-2013 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Piga, A; Paradiso, VITO MICHELE; Fadda, C; Nasti, R; Bilancia, M. T.; Delcuratolo, D; Gomes, T.
Chemical and thermal evaluation of olive oil refining at different oxidative levels 1-gen-2013 Caponio, F; Chiavaro, E; Paradiso, VITO MICHELE; Paciulli, M; Summo, Carmine; Cerretani, L; Gomes, Tommaso Francesco
Lactic acid fermentation as a tool to enhance the functional features of Echinacea spp 1-gen-2013 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Coda, R; Sánchez Macías, D; Pinto, D; Marzani, B; Filannino, Pasquale; Giuliani, G; Paradiso, VITO MICHELE; DI CAGNO, Raffaella; Gobbetti, Marco
Thermal and chemical evaluation of naturally auto-oxidized virgin olive oils: a correlation study 1-gen-2013 Chiavaro, E; Cerretani, L; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Paciulli, M; Gallina Toschi, T; Caponio, Francesco
Production trials to improve the nutritional quality of biscuits and to enrich them with natural anthocyanins 1-gen-2013 Pasqualone, Antonella; Bianco, Am; Paradiso, VITO MICHELE
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