Sfoglia per Autore
Influence of processing and storage time on the lipidic fraction of taralli
2009-01-01 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
Non-conventional Parameters for Quality Evaluation of Refined Olive Oil and Olive Oil Commercial Classes???
2010-01-01 Gomes, Tommaso Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Delcuratolo, D.
The oxidative state of olive oil used in bakery products with special reference to focaccia
2010-01-01 Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R.
Influenza dello stato di ossidazione dell’olio grezzo sul quantitativo di prodotti di polimerizzazione riscontrati nel corso della raffinazione
2010-01-01 Durante, V.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
Studio preliminare sull’attività pro-ossidante di trigliceridi ossidati negli oli alimentari
2010-01-01 Delcuratolo, D.; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Gomes, Tommaso Francesco
Effetto dell'aggiunta di acidi grassi liberi sui processi ossidativi in olio purificato
2010-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; G., Bruno; R., Nasti; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Gomes, Tommaso Francesco
Effects of free fatty acids on the oxidative processes in purified olive oil
2010-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco; Nasti, R; Caponio, Francesco; Summo, Carmine
Lipid Oxidation Volatile Compounds in Corn Flakes and Their Impact on Flavour. How to Prevent Sensory Deterioration?
2010-01-01 Paradiso, VITO MICHELE
Vacuum-packed ripened sausages: evolution of oxidative and hydrolytic degradation of lipid fraction during long-term storage and influence on the sensory properties
2010-01-01 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Gluten-free bread-making trials from cassava (Manihot esculenta Crantz) flour and sensory evaluation of the final product
2010-01-01 Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Bottega, G.; Pagani, M. A.
Effects of monoacylglycerols on the oxidative stability of olive oil
2010-01-01 Gomes, T; Caponio, Francesco; Bruno, G; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE
Evaluation of the sensory properties and volatile compounds of fresh pasta enriched with wheat-derived phenolic extracts
2011-01-01 Pasqualone, Antonella; Delvecchio, Ln; Bianco, Am; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco
Assessing adulteration of extra virgin olive oil with lower quality oils using spectroscopic techniques
2011-01-01 Wójcicki, K; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella
From crude to refined olive oil: the resulting quality as affected by the starting oxidation level
2011-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, T; Caponio, F; Durante, V; Summo, Carmine
Tra packaging e antiossidanti: due approcci sinergici per incrementarela shelf-life di cereali per prima colazione
2011-01-01 Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Il ruolo dei prodotti di idrolisi dei triacilgliceroli sull’evoluzione dei fenomeni ossidativi in oli vegetali
2011-01-01 Bruno, G.; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
Do monoacylglycerols act as pro-oxidants in purified soybean oil? Evidence of a dose-dependent effect
2011-01-01 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Bruno, G; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Comparative study and quality evaluation of Italian focaccias seasoned with extra virgin olive oil
2011-01-01 Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R; Gomes, Tommaso Francesco
Pro-oxidant activity of oxidized triacylglycerols in olive oil and comparison with pro-oxidant action of polar triacylglycerol oligopolymers
2011-01-01 Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Caponio, Francesco
Evaluation of the technological characteristics and bread-making quality of alternative wheat cereals in comparison with common and durum wheat
2011-01-01 Pasqualone, Antonella; Piergiovanni, A. R.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Simeone, Rosanna
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile