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Influence of processing and storage time on the lipidic fraction of taralli 1-gen-2009 Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
Non-conventional Parameters for Quality Evaluation of Refined Olive Oil and Olive Oil Commercial Classes??? 1-gen-2010 Gomes, Tommaso Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Delcuratolo, D.
The oxidative state of olive oil used in bakery products with special reference to focaccia 1-gen-2010 Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R.
Influenza dello stato di ossidazione dell’olio grezzo sul quantitativo di prodotti di polimerizzazione riscontrati nel corso della raffinazione 1-gen-2010 Durante, V.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
Studio preliminare sull’attività pro-ossidante di trigliceridi ossidati negli oli alimentari 1-gen-2010 Delcuratolo, D.; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Gomes, Tommaso Francesco
Effetto dell'aggiunta di acidi grassi liberi sui processi ossidativi in olio purificato 1-gen-2010 Paradiso, VITO MICHELE; G., Bruno; R., Nasti; Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Gomes, Tommaso Francesco
Effects of free fatty acids on the oxidative processes in purified olive oil 1-gen-2010 Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco; Nasti, R; Caponio, Francesco; Summo, Carmine
Lipid Oxidation Volatile Compounds in Corn Flakes and Their Impact on Flavour. How to Prevent Sensory Deterioration? 1-gen-2010 Paradiso, VITO MICHELE
Vacuum-packed ripened sausages: evolution of oxidative and hydrolytic degradation of lipid fraction during long-term storage and influence on the sensory properties 1-gen-2010 Summo, Carmine; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Gluten-free bread-making trials from cassava (Manihot esculenta Crantz) flour and sensory evaluation of the final product 1-gen-2010 Pasqualone, Antonella; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Bottega, G.; Pagani, M. A.
Effects of monoacylglycerols on the oxidative stability of olive oil 1-gen-2010 Gomes, T; Caponio, Francesco; Bruno, G; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE
Evaluation of the sensory properties and volatile compounds of fresh pasta enriched with wheat-derived phenolic extracts 1-gen-2011 Pasqualone, Antonella; Delvecchio, Ln; Bianco, Am; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco
Assessing adulteration of extra virgin olive oil with lower quality oils using spectroscopic techniques 1-gen-2011 Wójcicki, K; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella
From crude to refined olive oil: the resulting quality as affected by the starting oxidation level 1-gen-2011 Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, T; Caponio, F; Durante, V; Summo, Carmine
Tra packaging e antiossidanti: due approcci sinergici per incrementarela shelf-life di cereali per prima colazione 1-gen-2011 Paradiso, VITO MICHELE; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Gomes, Tommaso Francesco
Il ruolo dei prodotti di idrolisi dei triacilgliceroli sull’evoluzione dei fenomeni ossidativi in oli vegetali 1-gen-2011 Bruno, G.; Caponio, Francesco; Summo, Carmine; Paradiso, VITO MICHELE; Gomes, Tommaso Francesco
Do monoacylglycerols act as pro-oxidants in purified soybean oil? Evidence of a dose-dependent effect 1-gen-2011 Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Bruno, G; Summo, Carmine; Pasqualone, Antonella; Gomes, Tommaso Francesco
Comparative study and quality evaluation of Italian focaccias seasoned with extra virgin olive oil 1-gen-2011 Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Nasti, R; Gomes, Tommaso Francesco
Pro-oxidant activity of oxidized triacylglycerols in olive oil and comparison with pro-oxidant action of polar triacylglycerol oligopolymers 1-gen-2011 Gomes, Tommaso Francesco; Delcuratolo, D; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Caponio, Francesco
Evaluation of the technological characteristics and bread-making quality of alternative wheat cereals in comparison with common and durum wheat 1-gen-2011 Pasqualone, Antonella; Piergiovanni, A. R.; Caponio, Francesco; Paradiso, VITO MICHELE; Summo, Carmine; Simeone, Rosanna
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