Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 41 a 60 di 94
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
EPIDERMAL GROWTH FACTOR (EGF) IN MARE AND ASS MILK: A PRELIMINARY INVESTIGATION 1-gen-2009 Scafizzari, M.; Giannico, F.; Potere, O.; Trani, Antonio; Colonna, M. A.; Zezza, L.; Vonghia, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
MEAT QUALITY IN SUCKLING KIDS REARED BY DIFFERENT PRODUCTION SYSTEMS 1-gen-2009 CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Coluccia, A.; Crocco, D.; Vonghia, G.
IMPIEGO DEI SEMI DI LINO ESTRUSI E DELL'OLIO DI LINO NELL'ALIMENTAZIONE DELL'AGNELLO: PERFORMANCE PRODUTTIVE E QUALITA' DELLA CARNE 1-gen-2011 Colonna, M. A.; Giannico, F.; Coluccia, A.; DI BELLO, G.; Vonghia, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
CHROMOSOME FRAGILITY IN DIOXIN-EXPOSED CATTLE (BOS TAURUS, 2N = 60) AND RIVER BUFFALOES (BUBALUS BUBALIS, 2N = 50) 1-gen-2012 Genualdo, V.; Perucatti, A.; Iannuzzi, A.; Giannico, F.; Spagnuolo, M. S.; Colonna, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Vonghia, G.; Iannuzzi, L.
EFFECTS OF AGEING ON FATTY ACID COMPOSITION AND TEXTURE OF LUCANIAN SAUSAGES PROCESSED WITH OR WITHOUT NITRATES 1-gen-2013 Giannico, F.; Colonna, M. A.; Jirillo, F.; DI BELLO, G.; Vonghia, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
Chemical, fatty acid composition and texture of Lucanian sausages during ageing in relation to the use of nitrates 1-gen-2014 Colonna, M. A.; Giannico, F.; Marsico, G.; Russo, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; Tarricone, S.
Impiego del lino e dell’origano nei mangimi peri agnelli Gentile di Puglia. 2. Caratteristiche colorimetriche, tenerezza e pH del Longissimus dorsi 1-gen-2014 Ragni, Marco; Tarricone, S.; Scarpa, G.; Colonna, M. A.; Melodia, L.; Vicenti, A.; Lacitignola, M.; Marsico, Giuseppe
Impiego del lino e dell'origano nei mangimi per agnelli Gentile di Puglia. 2 . Caratteristiche colorimetriche, tenerezzae pH del Longissimus dorsi 1-gen-2014 Ragni, Marco; Tarricone, S; Scarpa, G; Colonna, Ma; Melodia, L; Vicenti, A; Lacitignola, M; Marsico, G.
Performance produttive di agnelli Gentile di Puglia alimentati con diete contenenti sottoprodotti dell'industria molitoria del grano duro 1-gen-2014 Giannico, F; Colonna, M. A.; Ragni, Marco; Cagnetta, Prospero; Russo, A. M.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
Chemical fatty acid composition and texture of Lucanian sausages during ageing in relation to the use of nitrates 1-gen-2014 Colonna, M. A.; Giannico, F.; Marsico, Giuseppe; Russo, A. M.; Caputi Jambrenghi, A.; Tarricone, S.
Effect of pea (Pisum sativum L.) as alternative to soybean meal on the productive performances and meat quality traits of Merino crossbred lamb types 1-gen-2014 Ragni, Marco; Caputi Jambbrenghi, A.; Colonna, Maria Antonietta; Giannico, Francesco; Marsico, Giuseppe; Vonghia, Gino
Chemical and nutritional characterization of natural pasture in an Apulian Trojan oak wood and effects of Podolian cattle grazing on grass consumption 1-gen-2015 Giannico, F.; Colonna, M. A.; Hoda, A.; Russo, A. M.; Toteda, Francesco; Facciolongo, A. M.; Cocca, C.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
Effectt of feeding extruded linseed (Linum usitatissimum L.) and oregano (Origanum vulgare L.) on meat production and quality in Jonica kids 1-gen-2015 Ragni, Marco; Vizzielli, Felice; Melodia, Liborio; Colonna, MARIA ANTONIETTA; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; DE VITO, Nicolo'; Tarricone, Simona; Marsico, Giuseppe
Effect of feeding extruded linseed (Linum usitatissimum L.) and oregano (Origanum vulgare L.) on meat production and quality in Jonica kids 1-gen-2015 Ragni, M.; Vizzielli, F.; Melodia, L.; Colonna, M. A.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna; De Vito, N.; Tarricone, S.; Marsico, G.
Effect of feeds containing durum wheat milling products and age at slaughter on chemical composition and fatty acid profile of meat from Gentile di Puglia lambs 1-gen-2015 Colonna, M. A.; Giannico, F.; Rotondi, P.; Papa, L.; Ragni, Marco; Cagnetta, P.; Marsico, G.; CAPUTI JAMBRENGHI, Anna
Effect of dietary safflower cake (Carthamus tinctorius L.) on growth performances, carcass composition and meat quality traits in Garganica breed kids 1-gen-2015 Ragni, Marco; Tufarelli, Vincenzo; Pinto, Francesco; Giannico, Francesco; Laudadio, Vito; Vicenti, Arcangelo; Colonna, Maria Antonietta
Chromosome instability in lymphocytes of Friesian cows naturally exposed to dioxins being raised close to a metallurgic factory area in southern Italy 1-gen-2016 Perucatti, Angela; Genualdo, Viviana; Colonna, Maria A.; Giannico, Francesco; Incarnato, Domenico; Lubrano-Lavadera, Giuseppe; Iorio, Ciro; Vonghia, Luisa; Caputi-Jambrenghi, Anna; Iannuzzi, Leopoldo; Iannuzzi, Alessandra
Qualità delle carni di agnelli di razza Gentile di Puglia macellati a 40 e 60 giorni 1-gen-2016 Colonna, M. A.; Scarpa, G.; Lacitignola, M.; Marsico, G.; Facciololongo, A. M.; Ragni, M.
Dietary supplementation of garlic and rosemary: Effects on colour stability and lipid oxidation in lamb meat 1-gen-2016 Caputi Jambrenghi, A.; Colonna, M. A.; Giannico, F.; Favia, R.; Minuti, F.; Scafizzari, M.; Vonghia, G.
Sperm FISH analysis of meiotic segregation in a river buffalo bull carrier of t(1p;18) 1-gen-2016 Iannuzzi, A; Di Dio, C; Genualdo, V; Perucatti, A; Caputi Jambrenghi, A; Giannico, F; Colonna, Ma; Pauciullo, A; Parma, P; Iannuzzi, L
Mostrati risultati da 41 a 60 di 94
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile