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Influence of some cultural techniques on corm enlargement in Brodiaea
2000-01-01 Cocozza Talia, M. A.; Giuseppe, C.; De Lucia, B.
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species
2003-01-01 Minervini, Fabio; Algaron, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, Marco
Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari
2003-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides
2004-01-01 Gobbetti, Marco; F., Minervini; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides
2004-01-01 Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Lactic acid bacteria: a tool to produce bioactive peptides
2004-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance
2004-01-01 Gobbetti, Marco; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE VINCENZI, M.
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance
2004-01-01 Gobbetti, Marco; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; AND DE VINCENZI, M.
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE SIMONE, C.; Farris, G. A.; Turrini, F.; Scala, E.
Studio mediante LC-ESI-MS dell’idrolisi enzimatica di peptidi della gliadina coinvolti nella patologia celiaca
2005-01-01 Losito, Ilario; DE BARI, M. D.; Gobbetti, Marco; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Palmisano, F; Zambonin, P. G.
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Scala, E; DE SIMONE, C; Farris, G. A.; Turrini, F; Gobbetti, Marco
Adhesion and survival of probiotic bacteria on table olives with the aim of formulating new functional foods
2005-01-01 Lavermicocca, P; Lonigro, Sl; Valerio, F; DE ANGELIS, Maria; Morelli, L; Callegari, Ml; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Visconti, A.
Isolamento di peptidi antimicrobici da latti fermentati
2005-01-01 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Antibacterial activities of peptides from the water-soluble extracts of Italian cheese varieties
2005-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Losito, Ilario; Gobbetti, Marco; Carbonara, T; DE BARI, Md; Zambonin, Pg
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; E., Scala; Gobbetti, Marco
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy
2005-01-01 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Degradazione di proteine allergeniche da frumento da parte di microrganismi probiotici
2005-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Farris, G. A.; Gobbetti, Marco
Probiotics as a potential tool for decreasing gluten intolerance
2005-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Treatment using bacterial endopeptidases to increase the human gluten tolerance
2006-01-01 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
DEGRADAZIONE DI PROTEINE ALLERGENICHE DA FRUMENTO DA PARTE DI MICRORGANISMI PROBIOTICI
2006-01-01 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; C., DE SIMONE; G. A., Farris; Gobbetti, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Influence of some cultural techniques on corm enlargement in Brodiaea | 1-gen-2000 | Cocozza Talia, M. A.; Giuseppe, C.; De Lucia, B. | |
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species | 1-gen-2003 | Minervini, Fabio; Algaron, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, Marco | |
Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari | 1-gen-2003 | Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco | |
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides | 1-gen-2004 | Gobbetti, Marco; F., Minervini; Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides | 1-gen-2004 | Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
Lactic acid bacteria: a tool to produce bioactive peptides | 1-gen-2004 | Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco | |
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance | 1-gen-2004 | Gobbetti, Marco; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE VINCENZI, M. | |
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance | 1-gen-2004 | Gobbetti, Marco; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; AND DE VINCENZI, M. | |
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE SIMONE, C.; Farris, G. A.; Turrini, F.; Scala, E. | |
Studio mediante LC-ESI-MS dell’idrolisi enzimatica di peptidi della gliadina coinvolti nella patologia celiaca | 1-gen-2005 | Losito, Ilario; DE BARI, M. D.; Gobbetti, Marco; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Palmisano, F; Zambonin, P. G. | |
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Scala, E; DE SIMONE, C; Farris, G. A.; Turrini, F; Gobbetti, Marco | |
Adhesion and survival of probiotic bacteria on table olives with the aim of formulating new functional foods | 1-gen-2005 | Lavermicocca, P; Lonigro, Sl; Valerio, F; DE ANGELIS, Maria; Morelli, L; Callegari, Ml; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Visconti, A. | |
Isolamento di peptidi antimicrobici da latti fermentati | 1-gen-2005 | Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco | |
Antibacterial activities of peptides from the water-soluble extracts of Italian cheese varieties | 1-gen-2005 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Losito, Ilario; Gobbetti, Marco; Carbonara, T; DE BARI, Md; Zambonin, Pg | |
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; E., Scala; Gobbetti, Marco | |
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy | 1-gen-2005 | DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco | |
Degradazione di proteine allergeniche da frumento da parte di microrganismi probiotici | 1-gen-2005 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Farris, G. A.; Gobbetti, Marco | |
Probiotics as a potential tool for decreasing gluten intolerance | 1-gen-2005 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
Treatment using bacterial endopeptidases to increase the human gluten tolerance | 1-gen-2006 | Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
DEGRADAZIONE DI PROTEINE ALLERGENICHE DA FRUMENTO DA PARTE DI MICRORGANISMI PROBIOTICI | 1-gen-2006 | Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; C., DE SIMONE; G. A., Farris; Gobbetti, Marco |
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