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Influence of some cultural techniques on corm enlargement in Brodiaea 1-gen-2000 Cocozza Talia, M. A.; Giuseppe, C.; De Lucia, B.
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antibacterial peptides from Lactobacillus helveticus PR4 proteinase- hydrolized caseins of milk from six species 1-gen-2003 Minervini, Fabio; Algaron, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Fox, Pf; Monnet, V; Gobbetti, Marco
Peptidi anti-ipertensivi ed antimicrobici da derivati lattiero-caseari 1-gen-2003 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides 1-gen-2004 Gobbetti, Marco; F., Minervini; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Angiotensin I-converting-enzyme-inhibitory and antimicrobial bioactive peptides 1-gen-2004 Gobbetti, Marco; Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Lactic acid bacteria: a tool to produce bioactive peptides 1-gen-2004 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance 1-gen-2004 Gobbetti, Marco; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE VINCENZI, M.
Proteolytic activity of probiotic cells as a potential tool for decreasing gluten intolerance 1-gen-2004 Gobbetti, Marco; DE SIMONE, C; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; AND DE VINCENZI, M.
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento 1-gen-2005 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE SIMONE, C.; Farris, G. A.; Turrini, F.; Scala, E.
Studio mediante LC-ESI-MS dell’idrolisi enzimatica di peptidi della gliadina coinvolti nella patologia celiaca 1-gen-2005 Losito, Ilario; DE BARI, M. D.; Gobbetti, Marco; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Palmisano, F; Zambonin, P. G.
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy 1-gen-2005 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Scala, E; DE SIMONE, C; Farris, G. A.; Turrini, F; Gobbetti, Marco
Adhesion and survival of probiotic bacteria on table olives with the aim of formulating new functional foods 1-gen-2005 Lavermicocca, P; Lonigro, Sl; Valerio, F; DE ANGELIS, Maria; Morelli, L; Callegari, Ml; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Visconti, A.
Isolamento di peptidi antimicrobici da latti fermentati 1-gen-2005 Minervini, Fabio; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Gobbetti, Marco
Antibacterial activities of peptides from the water-soluble extracts of Italian cheese varieties 1-gen-2005 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Losito, Ilario; Gobbetti, Marco; Carbonara, T; DE BARI, Md; Zambonin, Pg
Attività proteolitica di batteri lattici del lievito naturale su allergeni da frumento 1-gen-2005 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; E., Scala; Gobbetti, Marco
VSL#3 probiotic preparation has the capacity to hydrolyze wheat protein responsible for food allergy 1-gen-2005 DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; E., Scala; C., DE SIMONE; G. A., Farris; F., Turrini; Gobbetti, Marco
Degradazione di proteine allergeniche da frumento da parte di microrganismi probiotici 1-gen-2005 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Farris, G. A.; Gobbetti, Marco
Probiotics as a potential tool for decreasing gluten intolerance 1-gen-2005 Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Treatment using bacterial endopeptidases to increase the human gluten tolerance 1-gen-2006 Gobbetti, Marco; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
DEGRADAZIONE DI PROTEINE ALLERGENICHE DA FRUMENTO DA PARTE DI MICRORGANISMI PROBIOTICI 1-gen-2006 Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; C., DE SIMONE; G. A., Farris; Gobbetti, Marco
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