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Free D- and L-amino acid evolution during sourdough fermentation and baking
1994-01-01 Gobbetti, Marco; M. S., Simonetti; J., Rossi; E., Cossignani; A., Corsetti; P., Damiani
The sourdough microflora. Interactions between lactic acid bacteria and yeasts: metabolism of carbohydrates
1994-01-01 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; J., Rossi
Indagine preliminare sull’impiego di enterococchi nella produzione di formaggio Pecorino umbro
1994-01-01 J., Rossi; C., Durani; Gobbetti, Marco
The sourdough microflora. Dynamics of the soluble carbohydrates of wheat flour during lactic acid bacteria and yeasts fermentation
1994-01-01 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; J., Rossi
Identificazione della microflora del formaggio Pecorino prodotto nella regione Umbria
1994-01-01 J., Rossi; Gobbetti, Marco; C., Durani
Influenza delle alterazioni patologiche del latte sul processo di caseificazione
1994-01-01 J., Rossi; Gobbetti, Marco; P., Buzzini; A., Corsetti
La microflora degli impasti acidi. Identificazione, studio delle interazioni tra batteri lattici e lieviti e prospettive genetiche
1994-01-01 Gobbetti, Marco; Rossi, J; Corsetti, A; Buzzini, P.
Selezione e miglioramento dei microrganismi dei prodotti lievitati da forno e loro rapporti associativi
1994-01-01 Gobbetti, Marco; Corsetti, A; Rossi, J.
The sourdough microflora. Evolution of carbohydrates during the sourdough fermentation
1994-01-01 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; J., Rossi
Secondary microflora in Pecorino Romano cheese
1994-01-01 P., Deiana; M., Caredda; J., Rossi; Gobbetti, Marco
La microflora degli impasti acidi. Localizzazione cellulare e caratterizzazione degli enzimi proteolitici dei batteri lattici
1995-01-01 A., Corsetti; Gobbetti, Marco; J., Rossi; E., Smacchi
Inhibition of endo- and aminopeptidase activities in cytoplasmic fraction of Lactococcus, Lactobacillus and Propionibacterium by peptides from different cheeses
1995-01-01 Gobbetti, Marco; L., Stepaniak; P. F., Fox; T. SØRHAUG AND T., Tobiassen
Evolution of some water soluble vitamins during the sourdough fermentation
1995-01-01 P., Buzzini; Gobbetti, Marco
Interaction between lactic acid bacteria and yeasts in sour¬dough using a reofermentometer
1995-01-01 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; J., Rossi
Volatile compound and organic acid production by mixed wheat sourdough starters: influence of fermentation parameters and dynamic during baking
1995-01-01 Gobbetti, Marco; M. S., Simonetti; A., Corsetti; E., Santinelli; J., Rossi; P., Damiani
Isolation and characterization of intracellular proteinases from Lactococcus lactis subsp. lactis MG1363
1995-01-01 L., Stepaniak; Gobbetti, Marco; P. F., Fox
Maltose- fructose co-fermentation by Lactobacillus brevis subsp. lindneri CB1 fructose-negative strain
1995-01-01 Gobbetti, Marco; A., Corsetti; J., Rossi
Effect of the aminopeptidase from Pseudomonas fluorescens ATCC 948 on synthetic bitter peptides, bitter hydrolysate of UHT milk proteins and on the ripening of Italian Caciotta type cheese
1995-01-01 Gobbetti, Marco; E., Cossignani; M. S., Simonetti; P., Damiani
Purification and characterization of intracellular carboxypeptidase from Pseudomonas fluorescens ATCC 948
1995-01-01 Gobbetti, Marco; Corsetti, A; Fox, P. F.
Peptides from cheeses inhibitory to intracellular endo- and exo-peptidases acitivty of starters: different sensitivity of lactic acid bacteria and Propionibacterium
1995-01-01 Gobbetti, Marco; L., Stepaniak
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