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Milk prefermentation in fresh cheese manufacture. I. Study ofimmobilized lactic acid bacteria cells 1-gen-1990 J., Rossi; Gobbetti, Marco; P., Soccio
Batch production of Kefir.Analysis of the relationships among the biological components of the systems 1-gen-1990 Gobbetti, Marco; Rossi, J; Toba, T.
Alternative Lactic Acid Baverages procuced from wheat and maize flours 1-gen-1990 Rossi, J; Gobbetti, Marco
Milk prefermentation in fresh cheese manufacture. Il. Study of the effect of a continuous process on the quality and storage of the product 1-gen-1990 Gobbetti, Marco; J., Rossi
Fumaric acid production by Rhizopus arrhizus in solid state fermentation, on agricultural wastes and surplus 1-gen-1991 Buzzini, P; Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Produzione di acido fumarico da Candida hydrocarbofumarica su mosto d’uva 1-gen-1991 Gobbetti, Marco; J., Rossi; P., Buzzini
The sourdough microorganisms: lactic acid bacteria and yeast 1-gen-1991 Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Tendenze attuali nella produzione e trasformazione del latte ovino 1-gen-1991 J., Rossi; Gobbetti, Marco; P., Damiani
Peptidases of Pseudomonas fluorescens: identification and properties 1-gen-1991 Gobbetti, Marco; J., Rossi
Impiego di un multistarter per la produzione in continuo di kefir 1-gen-1991 Gobbetti, Marco; J., Rossi
Amino acids racemization in same processed foods 1-gen-1991 Cossignani, L; Gobbetti, Marco; Magnarini, C; Rossi, J; Damiani, P.
Trasformation of Lactobacillus brevis subsp. lindneri with the plasmid pGKV210 by electroporation 1-gen-1992 Gobbetti, Marco
Aspectos microbiologicos en el control de calidad de productos lacteos 1-gen-1992 Rossi, J; Gobbetti, Marco
Utilizzazione di mosto d'uva per la sintesi di acido gluconico da Gluconobacter suboxydans 1-gen-1992 Buzzini, P; Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Fumaric acid production by Rhizopus arrhizus in solid state fermentation of lyophilised orange peels 1-gen-1992 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi
Characterization of intracellular peptidases of Pseudomonas fluorescens 1-gen-1992 Gobbetti, Marco; Rossi, J.
Studio dei rapporti intercorrenti tra fermenti lattici e lieviti nella fase di lievitazione e loro funzionalità in impasti 1-gen-1992 Gobbetti, Marco; Corsetti, A; Rossi, J; Buzzini, P.
Dinamica della popolazione microbica durante la fermentazione per la produzione di kefir 1-gen-1992 Gobbetti, Marco
Fumaric acid production by Rhizopus arrhizus in solid state fermentation of lyophilised orange peels 1-gen-1992 P., Buzzini; Gobbetti, Marco; J., Rossi
Caratterizzazione dell'attività peptidasica di Pseudomonas fluorescens ATCC 948 1-gen-1993 Gobbetti, Marco; Rossi, J.
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