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Lactic acid bacteria i.e. Lactobacillus plantarum or Lactococcus lactis or their associations useful in the preparation of a probiotic mixture enriched with gamma-aminobutyric acid for treating e.g. renal, dermatological diseases
2009-01-01 Benedusi, A; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Giuliani, G; Gobbetti, Marco; Mazzacane, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE
Making biomass involves culture propagation of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus sanfranciscensis lactic acid bacteria; co-inoculation of substrate e.g. grape must with aqueous suspension of lactic acid bacteria; and incubation
2011-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Calasso, Maria
METHOD FOR PARTIAL DEGRADATION OF GLUTEN
2014-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Cassone, A.
Metodo molecolare finalizzato all’autenticazione di pani tradizionali/tipici ottenuti con lievito naturale, primer utilizzati nel detto metodo e kit contenente detti primer
2019-01-01 Gobbetti, Marco; Pontonio, Erica; Di Cagno, Raffaella; Lanera, Alessia; DE ANGELIS, Maria; Sinderen., Douwe Van
Miscela di batteri lattici per la preparazione di prodotti da forno senza glutine
2007-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Luisi, A; Gobbetti, Marco
Miscela di batteri lattici per la preparazione di prodotti da forno senza glutine
2006-01-01 G., Giuliani; A., Benedusi; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; A., Luisi; Gobbetti, Marco
Mixture for forming liquid or dried flour dough and leavened baked goods comprises specific lactic acid bacteria strains of Lactobacillus sanfranciscensis and Lactobacillus plantarum
2010-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Cassone, A.
Mixture of lactic bacteria for the preparation of gluten free baked products
2017-01-01 Giuliani, Giammaria; Benedusi, Anna; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Luisi, Antonella; Gobbetti, Marco
Olive da mensa contenenti microrganismi probiotici
2003-01-01 P., Lavermicocca; S. L., Lonigro; A., Visconti; DE ANGELIS, Maria; F., Valerio; L., Morelli
Procedimento di biotecnologia microbica per la completa degradazione di glutine nelle farine
2008-01-01 Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Cassone, A; Gobbetti, Marco
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
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Lactic acid bacteria i.e. Lactobacillus plantarum or Lactococcus lactis or their associations useful in the preparation of a probiotic mixture enriched with gamma-aminobutyric acid for treating e.g. renal, dermatological diseases | 1-gen-2009 | Benedusi, A; DE ANGELIS, Maria; DI CAGNO, Raffaella; Giuliani, G; Gobbetti, Marco; Mazzacane, F; Rizzello, CARLO GIUSEPPE | |
Making biomass involves culture propagation of Lactobacillus plantarum and Lactobacillus sanfranciscensis lactic acid bacteria; co-inoculation of substrate e.g. grape must with aqueous suspension of lactic acid bacteria; and incubation | 1-gen-2011 | Giuliani, G; Benedusi, A; Gobbetti, Marco; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Calasso, Maria | |
METHOD FOR PARTIAL DEGRADATION OF GLUTEN | 1-gen-2014 | Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Cassone, A. | |
Metodo molecolare finalizzato all’autenticazione di pani tradizionali/tipici ottenuti con lievito naturale, primer utilizzati nel detto metodo e kit contenente detti primer | 1-gen-2019 | Gobbetti, Marco; Pontonio, Erica; Di Cagno, Raffaella; Lanera, Alessia; DE ANGELIS, Maria; Sinderen., Douwe Van | |
Miscela di batteri lattici per la preparazione di prodotti da forno senza glutine | 1-gen-2007 | Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Luisi, A; Gobbetti, Marco | |
Miscela di batteri lattici per la preparazione di prodotti da forno senza glutine | 1-gen-2006 | G., Giuliani; A., Benedusi; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; A., Luisi; Gobbetti, Marco | |
Mixture for forming liquid or dried flour dough and leavened baked goods comprises specific lactic acid bacteria strains of Lactobacillus sanfranciscensis and Lactobacillus plantarum | 1-gen-2010 | Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; DE ANGELIS, Maria; Gobbetti, Marco; Cassone, A. | |
Mixture of lactic bacteria for the preparation of gluten free baked products | 1-gen-2017 | Giuliani, Giammaria; Benedusi, Anna; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Luisi, Antonella; Gobbetti, Marco | |
Olive da mensa contenenti microrganismi probiotici | 1-gen-2003 | P., Lavermicocca; S. L., Lonigro; A., Visconti; DE ANGELIS, Maria; F., Valerio; L., Morelli | |
Procedimento di biotecnologia microbica per la completa degradazione di glutine nelle farine | 1-gen-2008 | Giuliani, G; Benedusi, A; DI CAGNO, Raffaella; DE ANGELIS, Maria; Rizzello, CARLO GIUSEPPE; Cassone, A; Gobbetti, Marco |
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Tipologia
- 6 Brevetti 18
- 6 Brevetti::6.1 Brevetto 18
Data di pubblicazione
- 2010 - 2019 10
- 2003 - 2009 8
Lingua
- eng 3
- ita 2
Accesso al fulltext
- no fulltext 18